Достатъчно ли ще ми е захранването?
от
hotwheels97, в Нови конфигурации и части, въпроси, препоръки и мнения
-
Горещи теми в момента
-
Подобни теми
-
от udobenliedivana
Здравейте, хора!
Сглобих си чисто нова конфигурация наскоро и 1-2 седмици след това започна едно странно жужене откъм захранването и видеокартата. След дълго разучване вече съм сигурен, че става дума за "coil whine" на захранването, което е Cooler Master MasterWatt 550.
Със сигурност ще изпратя захранването обратно, понеже е в гаранция.
Въпросът ми е - някой имал ли е такъв проблем и зачитат ли го изобщо за "проблем" родните сервизи?
CPU: AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz
Дъно: MSI A320M Gaming Pro
GPU: Palit GeForce GTX 1050 2GB
Памет: 8GB Kingston 2400MHz (2x4GB)
Захранване: Cooler Master MasterWatt 550W
Охлаждане: Cooler Master MasterLiquid ML120 и 4 вентилатора Cooler Master MasterFan Pro
HDD: Seagate Barracuda 1TB
SSD: NVMe Adata SX600 XPG 128GB
-
от NGbg
Здравейте на всички!
Както забелязвате цените на видеокартите се повишиха сериозно в сравнение с цените на миналата година по това време. Компютърът ми е доста слаб, но за сметка на това съм хъврлила доста пари по ремонти и т.н. Именно заради това съм решила да си купя части и да си сглобя чисто нов. Избрала съм си вече дъно, процесор, рам, захранване, хард диск, кутия и охлаждане, но... ВИДЕОКАРТА - НЕ! ( Само съм се ориентирала към GTX 1060 3gb ) Според вас предстои ли спад в цените на видеокартите и като цяло заслужава ли си да дам парите сега или след около година?
-
от Maria Green
Любители на качеството,
Моля, споделете дали Nvidia GeForce MX150 2GB с Intel Core i7 8300 и 4GB RAM или Nvidia GeForce GTX1050 4GB с i5 7300 и 8GB RAM ви се струва по-удачно за тежко графично натоварване - обработка на филми и аудио.
До скоро!
-
от taika
Здравейте, искам да попитам дали е проблем, ако видео картата ми (Nvidia GeForce GTX 1050Ti 4 GB) при натоварване, предимно при игри (от рода на GTA 5, Assassin's Creed Origin, Need For Speed Payback) е нормално и безопасно за нея да е натоварена на 99%?
Процесор: i7-7770HQ 2.80 GHz
RAM: 8 GB
(Lenovo Legion Y520)
Благорадя!
-
от cybercop
Ако някой ползва драйвър на Nvidia, свален, като .run файл от официалната страница, моля да ми каже, задължително ли е убиването на X сървъра по време на инсталацията. Става въпрос за 340 драйвър, който ползвам за G210 на най- експлоатираната си машина. Другото, което ме интересува е, има ли ограничения за ядрото. Конкретно ме интересува 2.6.32.ххх. В новите дистрибуции, инсталирам драйвърите от хранилищата и не ми се е налагало да ги свалям от външен източник. Не убивам и графичния сървър, а само рестартирам машината.
Благодаря предварително за отговорите !
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение