Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте! Не знам дали тук е мястото на темата, за това ще се извиня, ако съм я пуснала на грешното място :(

    Имам нужда от направата на портфолио. Дизайнът с Фотошоп ми е най-малкия проблем, а може да се каже, че въобще не е проблем! ;) Имам няколко въпроса:

    1. Примерно правя дизайна на една страница - всичко, текст, картинки, иконки, всичко както по сайтовете. Но как примерно да направя така, че като цъкнеш на една картинка да те води до друга страница (хиперлинк)? Какво трябва да направя? Или примерно да има няколко картинки наредени една зад друга (http://www.google.bg/imgres?q=one+behind+the+other+pictures&hl=bg&biw=1366&bih=653&tbm=isch&tbnid=GQ4RHrZjxtF5oM:&imgrefurl=http://www.recreating-movement.com/02_basics_en.html&docid=989NZFTSTHKjCM&imgurl=http://www.recreating-movement.com/pictures/02_rmview.gif&w=470&h=300&ei=ZJz6T8CPG5DvsgaeqYzkBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=378&vpy=163&dur=339&hovh=179&hovw=281&tx=198&ty=84&sig=110426956739235635942&page=1&tbnh=122&tbnw=191&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:1,s:0,i:69 - по-малко от тези и естествено - по-нагъсто! ) и като сложа курсора на мишката върху тях те да се изскочат ама лекичко.. ох, не знам как да ви го обясня! :( Просто да сложа някои ефекти!

    2. Къде да кача, готовото портфолио?

    Благодаря, предварително! :wub:

    Редактирано от DeSsYt0 (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ето как да си направиш хиперлинк (ако искаш да ти отваря линка в нов прозорец сложи и target="_blank") <a href="URL"><img src="URL_kum_izobrajenieto"></a>

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Не :D Ти не ме разбра! Ето примерно си правя подобно на това портфолио ама ти говоря само дизайна:
    :) Как на отделен елемент от картинката да му сложа хиперлинк? Според мен това е невъзможно, но пак питам :D

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Еми много е лесно. Аз бих направил следното...първо ще си направя портфолиото на Photoshop после ще си го нарежа и накрая ще го наредя със html i css :) Може и да има по лесен начин, за който да не се сещам или да не знам.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Претендираш, че дизайнът с Фотошоп ти е най-малката грижа, а задаваш несериозни въпроси. Не скачай на "Ж", преди да си научила поне "А" и "Б"! Колегата ти е обяснил как се създава хипервръзка. Сега остана да си направиш растера на фотошопа и готово. По-елементарно как да ти го обясня?

    Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Претендираш, че дизайнът с Фотошоп ти е най-малката грижа, а задаваш несериозни въпроси.

    Не скачай на "Ж", преди да си научила поне "А" и "Б"!

    Колегата ти е обяснил как се създава хипервръзка. Сега остана да си направиш растера на фотошопа и готово. По-елементарно как да ти го обясня?

    Спокойно, няма да скачам на "Ж".. ще бягам до "Ж".., но това е в кръга на шегата! Казвам отново, че ще си направя дизайна без проблем! Но открих отговора на въпроса -

    - Изгледах и другите части, но тази е основно с Adobe InDesign, така че разбрах как става! Благодаря много на FLEX, че ме подсети за "нарязването", което всъщност се осъществява в този клип! :wors:

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    • Горещи теми в момента

    • Подобни теми

      • от Nero AN
        Здравейте, някои може ли да ми помогне с тази задача?
        Благодаря предварително!
        Задачата е следната:

      • от Nero AN
        Зададен е едномерен масив от цели числа A0, A1....... An-1. Да се състави програма която създава нов масив а0, а1......., а-1, като стойността на аi е равна на разликата между сумата на четните цифри и сумата на четните цифри на Аi. В програмата да се използват деинамични масиви.


        Благодаря предварително!
      • от NotYou
        Здравейте, аз съм студент първи курс, специалност софтуерно инженерство. И се нуждая от лаптоп, който ще използвам основно за програмиране. Това което мисля, че ми трябва е :
        -процесор intel core i7 възможно по-стабилен;
        -поне 8 GB рам;
        -видеокарта мисля, че е най-удачно да е вградена;
        -паметта да е SSD предпочитам чисто;
        -по възможност подсветка на клавиатурата (фен съм им :D)
        И ако мога да намеря подобен лаптоп за бюджет от около 1800 лева ще е страхотно. Благодаря ви предварително за помощта!
      • от Магдалена Гичева
        Здравейте! Бих искала да ми препоръчате лаптоп, който би бил подходящ за програми, свързани с програмиране или с две думи да ми върши добра работа , понеже уча в РУ и съм специалност компютърни системи и технологии (КСТ)  Като цена мога да отделя от 550 до 1000 лева. Ще се радвам препоръчаният лаптоп да е в наличност в Емаг  Благодаря предварително!
      • от Денислав Ангелов
        Здравейте,
        Търся опитен графичен дизайнер с когото да работя. Работата е от вкъщи и се плаща на свършена работа.
        Моля, пишете ми на denyslavangelov@abv.bg.
        Благодаря!
    • Разглеждащи в момента   0 потребители

      Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

    • Дарение

    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.