Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на таблет

Featured Replies

Здравейте

искам да си взема таблет, но досега никога не съм имал.

Основно таблета ще го ползвам за:

- разглеждане на снимки

- интернет

- музика

- филми

- игри лекички

Футболист съм и се нуждая от такова нещо защото лаптопа ми е голям и ме хващат с него :)

На таблета искам да си сложа скайп задължително да си говоря с приятелите.

Другото задължително нещо е Facebook.

Ще разглеждам на него спортни сайтове,youtube да слушам музичка да си пусна някое филмче и това е.

Моля да не ми се смеете но просто не разбирам и никога съм нямал спрял съм се на този:

http://plesio.bg/tableti-c-69981200/galaxy-tab-7-0-plus-p6210-grey-p-290643.html

Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6210 Grey

Тоз модел е с архаична операционна система. Ако опция за безпроблемен ъпдейт е налице, то може и да си помислите, дали да го купувате. Въпреки че на хардуерно ниво си се държи. Бих ти препоръчал Nexus 7. На сравнително ниска цена е(въпреки, че не сте посочили определен ценови диапазон). Управлява се от най-новата версия на Андроид, което е добро. Хардуерно. Предлага много добра графика. Екстра е за игрички и филмчета. Кеф ти IPS, кеф ти всичко. И тъй като е от Нексус фамилията, ще си имаш редовни ъпдейти ;) За жалост не съм информиран дали се предлага в България. Поразгледайте още малко. Ако има проблеми, питайте! Успех.

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

• Автор

Ами този Nexus 7 до няма в никой саит за таблети немога да го намеря нещо препоръчайте ми нещо от плесио,мултирама,таблет.бг и някакви такива сайтове е този е с добра операционна система http://plesio.bg/tableti-c-69981200/galaxy-tab-ii-7-0-p3110-wifi-p-291047.html какво ще кажете за него?

Бива. Голям плюс е и че получаваш 50GB в Dropbox.

Но при таблетите такива камери са излишества(освен, ако не е fron-facing), а производителите са инвестирали ненужни пари. Глупаво е да размахваш таблет и да снимаш, като луд!

Иначе таблета (втория) е добър избор. ОС е почти най-новата, а хардуера ( с малки изключения) е на ниво. Вземай!

П.П. 20 теми за избор на таблет ли смяташ да пуснеш ?

Редактирано от ftpkid (преглед на промените)

• Автор

Ще мога да си сложа скайп нали ? Какво е това Dropbox? И таблета не работи с сим карта нали телефона ми е ще е отделно от таблета?

Редактирано от geniusgenius (преглед на промените)

Здравейте

- разглеждане на снимки

- интернет

- музика

- филми

- игри лекички

Футболист съм и се нуждая от такова нещо защото лаптопа ми е голям и ме хващат с него :)

Ще разглеждам на него спортни сайтове,youtube да слушам музичка да си пусна някое филмче и това е.

Моля да не ми се смеете но просто не разбирам и никога съм нямал спрял съм се на този:

http://plesio.bg/tab...y-p-290643.html

Не знам какво имаш в предвид, че те хващат с лаптопа и не знам за какво ти е този таблет. Но като имаш пари за харчене добре.

Ще мога да си сложа скайп нали ?

Какво е това Dropbox?

И таблета не работи с сим карта нали телефона ми е ще е отделно от таблета?

Можеш да си сложиш скъпоценния скайп. Всичкия нужен софтуер го дърпаш от Google Play Store.

Dropbox е облачна услуга за синхронизация на файлове. След като го имате на таблета трябва да си инсталиране и на друго устройство, за да се възползвате напълно. На другото устройство използвате същата регистрация. Ще ви цъфне една папка и каквото блъскате там ще се прати автоматично на другото устройство, на което сте си инсталирали Dropbox със същия акаунт. Dropbox също позволява и съхранение на файлове на техните сървъри. Сиреч, имате си ваше си място(като харддиск), но не на вашето PC, на което можете да си слагате документи, филми, снимки и т.н. И то цели 50GB!!

П.П. В обяснението си за облачната услуга, съвсем нарочно съм допуснал някои неточности, с цел по-просто обяснение!

Здравейте

- разглеждане на снимки

- интернет

- музика

- филми

- игри лекички

Аз съм горд собственик на Asus tf300 и съм много доволен от него, предлага много повече от това, което описа по-горе...

Поздрави

Редактирано от westony (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте

- разглеждане на снимки

- интернет

- музика

- филми

- игри лекички

Здравей,

Вземи си го този Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus P6210 Grey, мисля че за това, за което ти трябва ще ти върши прекрасна работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.