Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

aninfid

iPhone vs. Android базираните телефони

Препоръчан отговор


Питали ли сте се защо вашият „Samsung Galaxy S III“ последно поколение просто... забива?

Защо за „Android“ има толкова вируси? Е... Ето ви кратко обяснение.

Може да съм „Apple“ фанатик, но това не променя фактите. В момента ще говоря възможно най-неутрално, за да може да видите защо „Android“ не си струва.

Ако не друго, поне се надявам, че след като прочетете тази статия, ще премахнете „Android“ базираните умни телефони от кръга с възможностите и ще погледнете над „iOS“, „Symbian“ и над „Windows Phone“ по-сериозно.

Макар, че „WP“ не е много добра. Даже бих казал, че по-зле работеща ОС от тази не съм виждал, но това е за друга статия, а „Symbian“ умира, пак е по-добре от „Android“.

По-на долу изброените причини са подредени по важност.

Отворен и затворен код? Ами сигурността?

„Android“ е с отворен код, „iOS“ не е. Разликата не е малка, и в базата на всичко това е сигурността. „Android“-а ви с отворен код може да бъде преглеждан и разглеждан от всеки, докато с „iOS“ не може да се направи това. Което също така застрашава „Android“ повече, защото програмистите които пишат вируси знаят точно къде да пипат.

Макар че, нито „Android“ или „iOS“ могат да получат „root“ достъп без модифициране, и за двете има инструменти от 3-ти страни които го правят. Разликата ли? Ами, едното устройство може да забие покрай това, а другото не може. Познайте кое. „Android“ е правилният отговор. Макар, че трябва да сте идиот за да накарате Вашият „Android“ телефон да забие, което е напълно възможно, и е напълно невъзможно да се поправи, ако пишете върху дяла на „NAND“ диска, който е предназначен за възстановяване на ОС.

От другата страна пък, „iOS“ не може да забие по този начин, освен ако не направите всичко по земните си сили, и да накарате телефона да забие. Тогава естествено имате на разположение „DFU“ режима, с които за 10 минути сте обратно в играта, без значение колко сте пипали по ОС, и какви глупости сте правили.

В мобилните ОС всичко е относно програмите („apps“).

Програмите за „iOS“ са много повече от тези за „Android“. Даже може да са стигнали до 1 милион. Има безплатни, и платени програми, но всичките са висококачествени, и не са заразени с вируси. Може да се каже, че „iOS“ е с 99,9% чисто досие. И, когато си купите „iPhone“ сте сигурни, че всички програми в „Appstore“ ще работят на него, и няма да имате проблем с тях.

С „Android“ е малко по-различна история.

(Е, не е малко по-различна, МНОГО по-различна история е, ако трябва да говоря директно.)

Първо, когато си купите „Android“ базиран телефон не сте сигурни дали последната версия на „Angry Birds“ ще ви тръгне (забравете подобни проблеми при „iPhone“).

Едни програми искат „Nvidia Tegra“ ядро и 2 ядрен процесор, други искат поне Х „RAM“ памет... Много и ненужно изнервяне, когато на „iPhone“ просто знаете че ще тръгнат. Можете да ги правите каквото си искате, но знаете, че ще тръгнат. Не са ви нужни модификации, не са ви нужни „кръпки“, и тн... На „iOS“, всички ще тръгнат, а на „Android“ не може да сте сигурни дали всички ще тръгнат. Това е факт.

Също така, за „Android“ има много вируси, и то не другаде, а в самият магазин за програми. За „Android“ до сега са открити поне 1000 вируса, за „iOS“ около 10. Правете си изводите.

Избирайте мъдро.

Кое искате, „Samsung GALAXY SIII“, „Samsung Galaxy SII“, „Samsung Galaxy Note“, „Samsung Galaxy НЯКОЙ СИ“, „Sony Xperia“, „Sony Xperia Play“, „Nokia Lumia 3000“?

Толкова много имена, че със сигурност съм направил някоя грешка. И моделите са много повече от тези които посочих там. Звучи добре - има избор, но погледнете логично. Когато избирате „Android“ базиран телефон, трябва да намерите модел, който има свестен процесор, достатъчно памет, и възможно най-нова версия на „Android“. Като цяло, много време в четене на ревюта и глупости.

Докато при „iPhone“ нещата са много по-елементарни, имате 3 модела на разположение (в момента) - „iPhone 3gs“, „iPhone 4“, и „iPhone 4s“.

И възможно най-елементарната логика е достатъчна, за да се сетите, че най-добър е „iPhone 4s“, а другите 2 модела са по-стари.

На всичкото отгоре, частите в „iPhone“ са до последната висококачествени такива. При „Android“ не е така, трябва да търсите модел телефон, който да не е със баш китайско качество.

И не забравяйте, че „iPhone 4s“ има хардуер на достатъчно високо ниво, че спокойно да се противопостави на „Samsung Galaxy S III“. Всъщност, при iPhone“ не е само хардуера, ами и софтуера. „iOS“ е оптимизирана така, че да изстисква до последната капка това което iPhone“-а може да прави. За това и може да се противопостави на "великия" четири ядрен „Samsung Galaxy S III“, че дори и с малко трудност да го победи.

Ами обновленията?

Общоизвестна тайна е, че обновленията за „Android“ са рядкост. Много рядко „Android“ ще бъдат обновявани до последна версия на ОС. И вместо всички „Android“ базирани телефони които поддържат новата ОС да бъдат обновени заедно, трябва да се чака... Седмици, че дори Месеци. И за доста модели никой не гарантира, че някога ще има обновление дори до следващата версия.

Факт е, че при „iPhone“ едно поколение умен телефон ще бъде обновено до поне следващите 3 важни версии. Ето, на пример „iPhone 3Gs“ ще поддържа и 6-та версия на „iOS“. Което означава, че „iPhone 4s“ ще поддържа до 8-а. И когато излезе обновлението за един модел, то ще е моментално достъпно и за другите модели „iPhone“. Няма нужда от глупаво чакане, за да може програмистите да си седнат на задниците и да направят обновлението съвместимо точно с Вашият модел умен телефон.

Синхронизация - думата която не си е намирала място в речника на „Android“

Друга подобна тайна е, че „Android“ не се синхронизират с Вашият компютър. В интерес на истината, има програми, които ви позволяват до някъде да го направите, но процеса е меко казано труден и отнема много повече време.

Още от ден първи на версия 2.0 на „iOS“, всеки „iPhone“ може да синхронизира през „iTunes“ своите програми, музика, контакти, снимки, видеота, календарни събития, “Е-книги“ и дори още неща добавени от програмите към Вашият личен компютър. И всичко това с 3 щраквания на мишката. Точно толкова елементарно е. Всичко е много по-организирано и удобно.

Толкова трудно ли би било на „Google“ да направят подобна програма за „Android“?

Заключение

И това не е всичко, има толкова много причини, че не може да се изброят всичките в малката ми статия. Искам само да разберете, че „Android“ просто още не е усъвършенствана.

Не знам на кой му е приятно телефона му да бръмчи от вируси, или да се окаже, че последната версия на любимата му игра не работи, защото се изисква някакво си ядро което не е поставено в телефона му, или да чете 10 дни докато избере правилният модел, защото го е страх да не се окаже лайно, или да чака 2 месеца за обновление.

Просто не си заслужава да купувате „Android“, освен ако не искате да дразните някой „Apple“ маниак, или просто финансово не можете да си позволите по-нов „iPhone“. Избора е ваш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може да съм „Apple“ фанатик,

Единствената пълна истина.

Колко ти платиха да плюеш модел телефон на конкуренцията и да изкарваш шИтОС и пей пер клик Апп сторито на огризаната ябълка перфектна изработка?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Истина ли е, че има много повече вируси за „Android“ отколкото за „iOS“? Истина ли е, че има МНОГО модели „Android“ базирани телефони, което прави избора труден?

Все едно просто не искаш да погледнеш истината, защото те е страх, че не си прав.

Редакция: Никой не ми е плащал нищо. Просто искам хората да знаят истината.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Единствената пълна истина.

Колко ти платиха да плюеш модел телефон на конкуренцията и да изкарваш шИтОС и пей пер клик Апп сторито на огризаната ябълка перфектна изработка?

Ама те самсунг и смартфони ли правят !!! Аз ако ми трябва телефон мога и нокия с фенерче да ползвам но на мен ми трябва джобен компютър и за това ползвам iPhone.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абсолютно безпристрастно и мъдро... но пък аз съм заклет тъпак и пак не бих си купил от плодовите лайна на баба...


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Всеки е свободен да си дава парите за каквото иска и после да си блъска главата ! Иначе приказката за лисицата и гроздето специално тук е много вярна.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много ми хареса логиката - Нека да има само един телефон за да бъде изборът лесен... - тогава вече наистина щеш нещеш ще си купуваш ла**а...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Голям процент от статията е истина. Но е банално да се твърди, че вирусите на Андроид идват, заради open source модела.Линукс е изцяло отворен и все пак захранва почти всички сървъри на планетата. А за сървърните ОС е от критична важност сигурността! Вирусите на Андроид, вяроятно най-често се дължат на exploit. Така че проблема не е в ядрото! Друга грешка е синхронизирането. Има изключително много услуги, които ти предлагат перфектно синхронизиране. А и това не се дължи на ОС, а на самото приложение, което синхронизира данните между устройствата ти. Вярно е, че избора на на iOS устройство е по-лесен. Но това означава и по-малко разнообразие. На някои им харесва S3.На някои им харесва да носят TV в джоба си, въпрос на избор!!! А и не си мисли, че с тази статия ще помогнеш на някой, на който му предстои да си вземе умен телефон. Единственото, което ще постигнеш е пораждане на дълги и безсмислени(почти) спорове!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

хейтър :) за какво ми е ябълката един рингтон не можеш да получиш по син зъб. Дръж си го и не ни натрапвай мнението си. С3 е на светлинни години напред, това е истината.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хората сме различни, харесваме различни цветове,храни, напитки, предмети това е хубаво. Светът е интересен защото е шарен различен и многообразен. Искам малък умен, симпатичен телефон с добра батерия и на добра цена. Самсунг и Андроид ми дават точно това. Моя смартфон струва точно 100 евро и може да прави всичко което може и прехваления айфон, отстъпва единствено в дисплея но това все пак е телефон. Приложенията са стотици хиляди, обновленията на ОС излизат през 2-3 месеца.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има много полуистини, неверни неща, както и откровени глупости. Писача по-горе е написал един малък роман, та се чудя на коя глупост да отговоря по напред... И не, не си фанатик, а глупак.

Първо, заглавието би могло спокойно да включи и iOS телефоните.

Вярно е, при Android телефоните избора е огромен. Е, и?

Android не забива при root, това е пълна глупост. Не съм чувал на някой да му е забил телефона от това. Точно обратното - root ти позволява да правиш почти всичко с телефона, но при Android, при Apple ти позволява да правиш неща, които при Android ги считаме за даденост.

Приложенията при iOS и при Android към настоящия момент може и вече да са се изравнили. Факт е обаче, че при Android има повече безплатни приложения.

Това, че не всяко приложение за Android е съвместимо с абсолютно всичко е повече от логично, имайки предвид огромното разнообразие от Android устройства. Е, моя телефон е съвместим с всичко, с малки изключения са приложения, които са единствено за таблети.

Нататък aninfid е писал дрън, дрън, дрън,,, куп клупости. Ще обърна внимание на синхронизацията - ами точно тук, Android устройствата (всяко едно) е светлинни години по-напред от всеки един Apple боклук. Мога да синхронизирам чрез десетки начини и не съм зависим от гнилия софтуер на Apple. Имам пряк достъп до файловата система, мога да синхронизирам през Wi-Fi или през Bluetooth, през USB кабел, или през някоя от облачните услуги, мога да синхронизирам абсолютно всичко и където си искам, в Google акаунта ми или на компютъра, през едно или друго приложение. Мога да синхронизирам снимките си в Picasa или Dropbox, контактите синхронизирам с най-добрата пощенска услуга - Gmail. Календара и задачите - с Google календара. Приложения за целта - колкото искаш и то качествени. Мога да синхронизирам при определени условия, примерно когато съм към домашната мрежа, а не в някое кафе. И това го настройвам автоматично. Също така, без никакво мое участие, мога да накарам телефона да извърши куп задачи при настъпване на определени условия. Да спре или пусне Wi-Fi, Bluetooth, 2/3G, да изпрати SMS, да поздрави някога по email, да пусне файл или приложение и т.н. Все неща, които за iOS са абсолютно немислими.

За мен е абсолютно непонятно как е възможно при iOS да нямаш достъп до музиката си, до контактите си, до снимките си, до видеото, което ти си правил... Нямаш достъп до картата си памет, защото изобщо липсва такава. При Android за минутка получавам безжичен достъп до устройството през браузъра и мога да си сваля и кача каквото си поискам, без да се съобразявам с някакви ограничения.

И за вирусите момчето е писало глупости, но много вече се изписа по въпроса, да хване да прочете какво е писано в някои от другите теми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абе някакъв iSh1t не беше ли гръмнал на някакво глупаво янки в джоба? Ами невероятния за времето си iSh1t 3GS не губеше ли обхвaт ако с палеца си направите връзка между отделните части на корпуса служещи за антена? Да, магазина на Apple е силен, защото главно американци го ползват а те купуват и плащат за всичко. Наливат се пари и има приложения, но те си остават същите за всеки следващ iShit.. защо да купувам новия след като стария има същите функций? Колку му беше камерата? Другите модели пускат 12 MP HD камера.... ние ще си караме с 2MP без запис на видео? Всеки си има вкус... Аз лично няма да се разделя с моята верна N97 дори след като симбиан спре поддръжката. Просто телефона е страхотен и не му трябва повече поддръжка. Сравнително голям екран, клавиатура и тъч. Симбиан е страхотна ОС за телефон, въпреки че всички се оплакват че бавила. Аз нямам тези проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За мен е абсолютно непонятно как е възможно при iOS да нямаш достъп до музиката си, до контактите си, до снимките си, до видеото, което ти си правил... Нямаш достъп до картата си памет, защото изобщо липсва такава.

Вече се оля ! Четох четох ама тук вече изкара iPhone баси дървения телефон. Имаш достъп до всичко бъди сигурен.

Голям мерак имам да си взема едно S3 да я видя тая пласмасария ама просто ще ми стане трети телефон и ще е смешно вече да ходя с три като и един ми върши 95% от работата само дето няма пустия и прехвален BBM.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Питали ли сте се защо вашият „Samsung Galaxy S III“ последно поколение просто... забива?

Защо за „Android“ има толкова вируси?

..................

Пропусна Windows Phone, за него също има разни троянци. Всъщност няма гаранция за зараза при която и да е съвременна мобилна операционна система. Това не е критерий, по който да се определя качеството на ОС. Понеже стана дума за андроид в момента има сума ти приложения за защита на системата, има ги в Google Play - безплатни и платени.

P.S. Малко извън темата. За jailbreak, root и пр. не се ли използва експлоит? Експлоитът какво представлява? Няма значение каква е ОС. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поредна хейтърска статия, която ще събере много кликове и огромни диалогични енергии, без АйФон да го заслужава. А рекламата на Андроид е растящата популярност на тази ОС. Няма да се впускам в оборване на откровените манипулации и дребнавите реторически фокуси, които имат за цел да ни обяснят, че на света има само един смартфон и той се произвежда от Епъл. Факт е, че Андроид се развива много бързо и внедрява непрекъснато нови функции в смартфоните, а софтуерът за Андроид вече може практически всичко, на което инженерите на Майкросот, да речем, научиха своята ОС за години развитие. Ако трябва да съм честен, ползвам доволно стар Сони Ериксон ЕКСПИРИА Х1, флашнат с Уин Мобайл 6.5. Не го сменям, макар хич да не е фешън, тъй като засега ми върши работа, макар да е почти на 4 години. Приятели с АйФон до днес си блъскат главите с някои от тъпотиите на Епъл, които в моя изключително стар телефон са решени отдавна. Някога имах СЕ Р990, който ми откраднаха. От него също бях доволен, макар да нямаше доста от нужните ми неща, едно от които беше навигационна система. Още по онова време (2006г., ако не се лъжа) той беше няколко глави над тогава актуалния АйФон. Още помня нездравата физиономия на един познат, който разбра, че неговия АйФон няма определени важни за него и за мен функции, които моят, далче по евтин, имаше. Преди година и половина приятелката ми се сдоби с телефон с Андроид. Да си призная, приятно впечатлен бях, когато ми остана време да го подържа по-дълго в ръцете си. Има всичко нужно за един смартфон, а голяма част от важните неща са решени далеч по-добре, отколкото в АйФон. Споделям само лични впечатления, нищо друго. Всички Ай-неща са плод най-вече на маркетинг и визия, комплектовани с доста солена цена. Никак не съжалявам, че няма да избера техните джаджи на огромните им цени, а далеч по-функционални такива, които са по джоба ми. И не става дума за баланс между цена и качество, а за визия и фешън срещу функции. Нормално е Ай-продуктите да се купуват в САЩ. Ние, европейците, тъй като - подсъзнателно или не - инитираме всичко, идещо от Америка, се мятаме и върху техните телефони, мислейки ги за особено готини: "Щом американецът ги купува, значи са супер!". Да, да, ама не!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Приятели с АйФон до днес си блъскат главите с някои от тъпотиите на Епъл, които в моя изключително стар телефон са решени отдавна.

Някога имах СЕ Р990, който ми откраднаха. От него също бях доволен, макар да нямаше доста от нужните ми неща, едно от които беше навигационна система. Още по онова време (2006г., ако не се лъжа) той беше няколко глави над тогава актуалния АйФон. Още помня нездравата физиономия на един познат, който разбра, че неговия АйФон няма определени важни за него и за мен функции, които моят, далче по евтин, имаше.

Преди година и половина приятелката ми се сдоби с телефон с Андроид. Да си призная, приятно впечатлен бях, когато ми остана време да го подържа по-дълго в ръцете си. Има всичко нужно за един смартфон, а голяма част от важните неща са решени далеч по-добре, отколкото в АйФон.

Споделям само лични впечатления, нищо друго. Всички Ай-неща са плод най-вече на маркетинг и визия, комплектовани с доста солена цена. Никак не съжалявам, че няма да избера техните джаджи на огромните им цени, а далеч по-функционални такива, които са по джоба ми. И не става дума за баланс между цена и качество, а за визия и фешън срещу функции.

Нормално е Ай-продуктите да се купуват в САЩ. Ние, европейците, тъй като - подсъзнателно или не - инитираме всичко, идещо от Америка, се мятаме и върху техните телефони, мислейки ги за особено готини: "Щом американецът ги купува, значи са супер!". Да, да, ама не!

Ще ме уморите !!! Темата е безсмислен спор в който никой няма да убеди другия да си смени устройството. Но това което питам е кое е това дето не може да прави устройство с iOS че нещо не схванах а при андройд било фасулска работа ??? Последна iOS 5.1.1 дайте да видим какво не правел iPhone !

Добре че приятелката ти не си е купила ябълка че сега друга песен щеше да пееш !

Дай да видим тия твои приятели с какви работи си блъскат главите с тия iPhone ?!!!

Аз лично не посещавам форуми на андройд на във форуми на iPhone често срещам смешни заменки дето само подклаждат подигравки че някой иска да си сменя галаксито за iPhone4 без доплащане хаха.

Голям смях пада при такива обяви.

Чета и други че ако не излезел джел ще се минава на андройд и след месец два отновo на iPhone !!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За Android има вируси, но можеш да хванеш вирус единствено и само, ако теглиш или слагаш квото ти падне без да внимаваш. Ако теглиш приложения внимателно няма как да хванеш вирус.

Истина ли е, че има МНОГО модели „Android“ базирани телефони, което прави избора труден?

Напротив, точно това е хубавото. Ако някой модел не ти хареса, може да погледнеш друг. А при Apple има 1-2 модела и ако ти харесва - вземаш го, ако не - купуваш телефон с друга ос.

Още едно нещо което много ме дразни при iOS - за да сложиш каквото и да било на айфона трябва да имаш iTunes. При андроид като свържеш телефона към компютъра излиза като Removable Device и каквото искаш да си сложиш просто го копираш, без да трябва да инсталираш допълнителен софтуер.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Колко мъка има по тоя свят.... Хващаш си iTunes-a и си го пъхаш там, където слънце не огрява. Като е разбираш абсолютно нищо, не пускай дебилни теми, които могат да послужат само за заблуда и РЕКЛАМА. Логично е темата да бъде изтрита, а ти да получиш наказание.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето една интересна статия.

Иначе аз съм си с Симбиан-а на Нокиа 5530 с фирмуер на С6, тел-а фърка и към момента нищо не ми липсва. Вероятно следващата ми стъпка ще е WP8 или новия iPhone (но тук с някои условности).

Иначе какво мога да кажа за двете ОС споменати в темата. Производителите на смартфони с андроид просто се гаврят с клиентите. Масата телефони не получават ъпдейти за ОС, а малкото, които ги получават (официално) се бавят с месеци .. дори повече от половин година, като през това време вече е излезнала нова версия андроид и първо се почва с моленето - дали ще те огрее да имаш ъпдейт за нея, а ако случайно получиш радостната вест, че ще има, се почва с чакането... дългото чакане. Единствения вариант според мен за възможно най-малко дертове е използването на Нексус устройствата. Общо взето това ме дразни в Андроид и ме възспираше да мина на подобен смарт (тъй като аз вече си имам Симбиан, който не мога да ъпдейтвам, не ми трябва и такъв андроид :D ).

От другата страна, какво ме възспираше да мина и на айФоун. Ами честно казано мега гадни тънкости. Как може смарт за 1500 кинта да няма поддръжка на външна карта памет, това е кощунство, олигофренска работа. Още по смешното ..., не може да си сложиш мп3-ка за тон на звънене :D .. един познат горкия се смахна докато си намери програма за Уиндоус, която да му прави песни във формат м4р мисля че беше.. - голям смях ... колко подигравки изяде :D :D До скоро не можеше да се подреждат програмите в папки, сега не знам дали се е променило положението. Смартфона не може да се включи в режим на външна сим, смисъл просто да пъхна кабела и паметта да ми се покаже като флашка... всичко минава през айТунс. Така и най-гадното .. още при първото падане от джоба на плочка .. стъкълцето умира.., чупи се на пихтия, освен ако не извадиш дяволски късмет. Да не говорим за проблемите с обхвата .. не е лошо да погледнат една Нокиа за 20 лв. и да видят какво се нарича обхват и къде се слага антената.

В крайна сметка, ако гореспоменатите "спирачки" на айФоуна ги фикснат в 5-цата .. бих се зачудил дали да не го избера за следващ смарт.

Но все си мисля, че ще си остана на сегашното мнение .., а именно Windows Phone 8 апарат на Нокиа, с камера Pure View. Смятам че Нокиа + Майкрософт просто ще разбият пазара и който е гледал скорошната пресконференция с презентация на платформата, която беше организирана от Майкрософт знае за какво става въпрос ..

Това е от мен ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Боже, тук било пълно с натровени от нахапани ябълки слънчасали люде! Толкова глупости събрани на едно място не бях чел в скоро време! Ама то какво да очакваш от фенове на Apple, половината от тях са се сдобили с него, щото е много модерно, ама че не използват и една трета от възможностите, които създателите му Купертино са благоволили да предоставят на поклонниците си, няма никакво значение!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има една програма (китайска) iTools която бърка много на дълбоко в телефона и го прави на мармалад (качва, сваля какво ти е кеф) без телефона да е хакван. Много отдавна не ползвам iTunes освен за обновления на ОС които са през месец , два !

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вече се оля ! Четох четох ама тук вече изкара iPhone баси дървения телефон. Имаш достъп до всичко бъди сигурен.

Голям мерак имам да си взема едно S3 да я видя тая пласмасария ама просто ще ми стане трети телефон и ще е смешно вече да ходя с три като и един ми върши 95% от работата само дето няма пустия и прехвален BBM.

Ами като не си виждал SGS3, защо дрънкаш глупости?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

.........................

Много отдавна не ползвам iTunes освен за обновления на ОС които са през месец , два !

IOS няма OTA ъпдейти? :)

Всъщност iPhоne e много добър продукт от гледна точка на ергонономика, дизайн, функционалност и пр. Сравнението на един негов компонент - операционната система с други, при положение че не се портва на хардуер освен този на Apple е доста неуместно. Същото важи и за работните станции - компове и лаптопи. Нека всеки да използва това, което му харесва. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами като не си виждал SGS3, защо дрънкаш глупости?

Не пожелавам на никой и да го види, че ще сънува дълго време кошмари, специално този модел.

По принцип винаги ме е интересувал хардуера на смарта и каква работа може да свършиш с него.. Да обаче .. SGS3 е толкова недомислен и грозен, че дори и IvyBridge да му бяха пъхнали и да го продават за 100лв. пак бих предпочел Нокиа с монохромен дисплей за ало ало и смс-и.

Така като се замисля може би само това е телефона с толкова грозна и отблъскваща визия, която не може да бъде пренебрегната дори и хардуера да е много добър .. Поне личното ми мнение е такова....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.