Премини към съдържанието
borisfx

Проблем с вграденото аудио

    Препоръчан отговор


    Значи проблема е следния: Компютъра един ден както си имаше звук, на другия ден след включването му - звук нямаше. Звука идва от вграденото аудио на Риълтек. От контролния панел на драйвъра на Риълтек се вижда че аудио жаковете на задния панел са неактивни и са сиви. А тези които са на предния панел - звук и микрофон - са активни и драйвъра казва че праща звука към изводите на предния панел. Целия проблем идва от там че кутията никога не е имала аудио изходи на предния панел и аудио изходите на дъното за предния панел никога не са били включвани. Въпроса ми е - какво може да е станало с аудио изходите на задния панел че да са неактивни и сиви и защо драйвъра на Риълтек не иска да праща звук към тях. И защо упорито иска да праща звука към несъществуващите изходи на предния панел. Възможно ли е да са изгоряли задните аудио изходи и затова да се мъчи да праща звука към предните изводи (дето ги няма) и от какъв зор са изгорели задните аудио изходи. Гледам има един кондензатор на дъното леко подут - дали от този кондензатор е възможно да се е прецакало аудиото отзад. Иначе пуснах един S&M тест на 100% натоварване и изкара 18 часа без проблеми.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.