Премини към съдържанието
professed

Проблем с инсталацията на Windows 7 [BIOSA...]

Препоръчан отговор


Здравейте.... Преди 1 месец си купих лаптоп acer 5733z-4851 с вграден windows 7 home premium.... Яко е преебан windows :D .... Срам ме е да кажа какво му става... :Д Реших да го преинсталирам..... и ето го проблема.. Рескам го, натискам f2, влизам в биоса, натискам боот, и сега трябва да избера диска и харда, обаче натискам ентер, за да го ги избера и не става.... изпробвах всичките копчета и не мога да ги избера... просто седи на 1 място... Преди 1 седмица преинсталирах windows 7 на компютъра и нямах такъв проблем.... Biosa на лаптопа е Insydeh2o rev.3.5... Благодаря предварително :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А защо просто при стартиране на лаптопа не помпиш F11 или F12 да ти се отвори бот менюто и си избери устройството .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А защо просто при стартиране на лаптопа не помпиш F11 или F12 да ти се отвори бот менюто и си избери устройството .

xD Ама не мога да си избера устройство, защото не мърда нищо :D


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

що не разрешиш от биос D2D recovery и после да върнеш до фабрични настройки и да си пак с лицензния win?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

що не разрешиш от биос D2D recovery и после да върнеш до фабрични настройки и да си пак с лицензния win?

Все едно ми говориш на пакистански.... Не разбирам много ;(

Бтв... видях нещо d2d recovery - пише, че е Enabled...

Редактирано от professed (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

http://ezinearticles...overy&id=794500

ALT+F10 e комбинацията при включване на лаптопа, но първо си запиши важната информация на dvd-та или флашка

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход


  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Koobenot
      Имам технически проблем с TV STAR T910 USB PVR, когато постая USB Flash в устройството, флашката загрява и в рамките на няколко седмици спири да работи. Изваждайки я цялата пари. Опитах се да свържа флашката към устройството посредством USB 2.0 A Male - A Female кабел (като този), с цел да не загрява, но през кабела не я разпознава. Идеи как мога да отстраня проблема? Възможно ли е да не се подават 5V на конектора за Flash памет, защото свързвайки същата флашка посредством кабела към PC, си работи нормално?
    • от bumblebee
      От 2 дена се боря с това нешо и не мога да го направя - пробвах какво ли не. 
      Прецъквам като луд измежду 4 езика и не мога да ги махна. Помощ?
      Не мога да добавя снимките тук, затова ги пускам на линк - сами виждате, че са 4 езика, но не ми дава да махна другите, които не ми трябват.
      https://imgur.com/cHE31bG
      https://imgur.com/MPUtZYd
      https://imgur.com/a/nmgMF
    • от borislav tsonev
      Здравейте,Беше ми подарен IPHONE 8, но проблема е, че е заключен.Телефона е закупуван от UK и е заклучен към T Mobile.Моля някои да ме насочи с каква програма да го разкодирам или по какъв начин може да се разкодира?
    • от Lubo00
      Здравейте, рових се в биос-а и натиснах f9 и след това f10 и излезнах от биос-а ми излезна това http://prikachi.com/images/782/9254782x.jpg и вече всеки път като го включа ми илиза преди да ми излезе се показва логото на марката на лаптопа и след това се показва това и не мога да то оправя някой ако може да ми помогнете много ще съм му благодарен! 
    • от fresh_bones
      Днеска включвам лаптопа беше ми на 3% батерия  .Докато отида ми взема кабела ми се изключи.След това го включвам и ми се появява Startup Repair   . Под на Startup Repair ми пише  '' Your compluter was unable to start ''  Чакам 20-30 минути  .След което ми излиза един прозорец и ми показва че уиндолса е поправен  рестартира се и пак ми се появява същото . Със уиндолс 7 съм . 
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.