Премини към съдържанието

    Препоръчан отговор


    Здравейте.

    Първо искам да се извиня ако темата ми е на грешното място, но съм нов и още не знам кое как се случва :)

    Така, проблемът ми е следния.

    Купих си усилвател Denon PMA-750, към него съм вързал 2 чифта колони (общо 4). Когато свирят само 2 (които и да са) всичко си е наред, но когато пусна и 4те наведнъж започват да "плякат" много гадно.

    Едните са видно по мощни от другите, но със сигурност проблема не е в това защото, когато са само по слабите колони свирят мога да ги надъня доста повече преди да ми дадът някакъв проблем.

    Единият чифт е на 6 ома а другият пише че е от 4 до 8 ома. Възможно ли е това да ми е проблема?

    Благодаря предварително :)

    П.С. - Прикачил съм снимка на системата.

    post-327098-0-14924600-1342867335_thumb.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Възможно е. Също е възможно и мощността на двата чифта заедно да му идва в повечко на усилвателя.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Определено проблема не е в това че му идва в повечко... Има на къде още.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    А замислял ли си се, че това е стерео усилвател, предвиден да работи с 2 колони? И какво точно искаш да постигнеш като вържеш 2 чифта да свирят?

    • Харесва ми 2

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Подкрепям горното мнение. И - внимавай как свързваш техниката успоредно, последователно, за да няма повреда. http://audio-database.com/DENON-COLUMBIA/amp/pma-750-e.html нали този


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Усилвателите имат мминимално допустим товар. Като свържеш по 2 бр./канал слизаш под него и се претоварва. И си мисля че си нямаш и понятие от сфазиране - тогава почва да "пляка" мого гадно без бас.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    • Горещи теми в момента

    • Подобни теми

      • от Teodor31
        Здравейте.
        Да ви попитам имам Форд фокус 1.4 бензин, като работи на място и я форсирам работи добре не прекъсва, като подам газ почва да прекъсва на високи обороти се пооправя.
        Благодаря предварително. 
      • от Потребител №1
        Здравейте понеже не намерих тема с като моя проблем точно искам да попитам какъв би бил проблема ако нито един канал не свири но когато свързвам колона се чува звук от нея когато са свързвам. Само да отбележа бях допрял - във капака на усилвателя докато + беше свързан. Искам просто мнение за да знам дали има смисъл да го водя на ремонт. Ако го занеса на ремонт за да попитам какво му има те ще трябва да го вземат и направо да го оправят а като не знам колко пари е лошо... Благодаря предварително на хората които ще се опитат да помогнат. 
      • от Тъп Но Грозен
        Здравейте имам един много странен проблем. При набиране на даден номера преди още да е дало свободно, и разговора прекъсва. Когато някой ме набира мен по-същият начин, преди да даде свободно "Разговорът завърши". Проблема се решава при рестартиране на телефона, за няколко часа или ден и после е пак същата ситуация.   
        Пробвах да реша проблема, с нова карта от оператора, не се получи. Сменях мобилната мрежа от 3 на 4г оправя се за известно време и пак е същото.

        Телефона е с най-новият софтуер 5.1.1 
         
        Моля, ви помагайте
      • от xXx*Triple*xXx
        Добър вечер Имам много странен и изнервящ проблем при свалянето на торенти с програмата Uttorent !!! Значи всеки път като тръгна да свалям нещо ми отваря в браузера нов прозорец в който пише :
        uBlock Origin предотврати зареждането на страницата:
        http://cdn.bitmedianetwork.com/
        Блокиращ филтър
        ||bitmedianetwork.com^
        Намерен в: Peter Lowe’s Ad and tracking server list
        Каквото и да правя немога да вляза в този сайт всеки път блокира Така ... ако някой случайно знае какъв е този сайт cdn.bitmedianetwork и защо всеки път като ме тегля нещо ме праща към него ... нека да ми пише да обясни и ако има някво решение да спре да се показва всеки път като свалям нещо Мерси Предварително 
         
      • от Cyberforce
        Здравейте. От доста време насам имам проблем със скоростта на работа на лаптопа.. първоначално не ми правеше толкова впечатление, защото си мислех, че този проблем ще се разреши след покупката на SSD, но уви, ползвам лаптопа със SSD от няколко месеца и ефект почти нулев.. Единствената разлика, която се усеща е още при самото стартиране на ОС.. този процес се случва за няколко секунди, но когато започна да сърфирам например в браузъра, дори при отворени само 2 таба при превключването от единия на другия отнема супер много време за зареждане на страницата .. и това е при всяко едно превключване.. Цялостната работа на лаптопа е много бавна не само в браузъра.. Лаптопа е почистван, не е пълен с глупости и излишни програми и addons в браузъра, с чиста инсталация на ОС.. Днес реших да пусна тест на ССД то за да видя read write скоростта, но програмата, която намерих пусна цялостен тест, който не изглежда обнадеждаващ.. От къде би могъл да идва проблема и как по точно бих могъл да го разбера ? Как бихте постъпили в такъв случай ? Ако премина към 7ца дали ще има някаква разлика ?

    • Разглеждащи в момента   0 потребители

      Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

    • Дарение

    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.