Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Xagec

Хостинг с поддръжка на флаш

Препоръчан отговор


Здравейте,направил съм си флаш базиран сайт и в него има секция "Анимация",в нея има 3-4 кратки анимации(най-голямата е с размер 4.2 Мб, flv файл). искам да хостна някъде сайта,но всички варианти които опитах не ми позволяват да си кача анимациите.Качвам ги и след 1-2 мин са изтрити от сървара,искам да знам има ли безплатен хостинг който позволява качването на видео файлове?(както казах мойте са мънички), или трябва да ги кача в youtube или vimeo и в сайта да си сложа плеър който да ги пуска от youtube или vimeo? Благодаря

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Безплатните хостинги имат малко дисково пространство, където да си слагаш сайта. Вероятно поради тази причина не може да ги качиш. Мисли си за евтин платен хостинг, за да нямаш проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Знам, но не мисля че това е проблема, в момента съм оставил тестово само index-a и се опитвам да кача отново някой от flv-файловете, конкрентия който опитвам в момента е с размер 1,7MB,а другото което има на сървара е само index-a с размер 5МB,така че не мисля че това е проблема,по-скоро доколкото разбрах не може да се качват видео файлове и за това попитах дали някой знае безплатен хостинг на който можеш да качваш видео файлове на сървара?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

A написано ли е някъде че точно трябва да ползваш окончание .FLV а не примерно .ZZZ ???


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ползвам FLV,защото сайта е направен на флаш и знам че флаш поддържа FLV формата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,направил съм си флаш базиран сайт и в него има секция "Анимация",в нея има 3-4 кратки анимации(най-голямата е с размер 4.2 Мб, flv файл). искам да хостна някъде сайта,но всички варианти които опитах не ми позволяват да си кача анимациите.Качвам ги и след 1-2 мин са изтрити от сървара,искам да знам има ли безплатен хостинг който позволява качването на видео файлове?(както казах мойте са мънички), или трябва да ги кача в youtube или vimeo и в сайта да си сложа плеър който да ги пуска от youtube или vimeo?

Благодаря

Използвайки нашите услуги вие поучавате: 1гб. хостинг пространство, Не ограничен трафик, C-panel, PHP, MysQL, E-mail

Freee plan

Дисково пространство: 1гб.

Месечен трафик: 40 000МБ

1 Хостван домейн от сорта: name.sysntrance.eu

Под домейни: Не ограничени

FTP Потребители: 1

E-mail акаунти: 2

База Данни:1

Безплатно конфигуриране: ДА

Повече информация можете да посетите нашият сайт: Sysntrance или направо да ни пишете на E-mail: office@sysntrance.eu

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.