Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Да но освем тези 18GB за инсталация ще трябват поне 20гб свободно пространство така че игрицата не е малка

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Препоръчителните системни изисквания обявени!

В сайта на Games for Windows обявиха препоръчителните системни изисквания за GTA IV.

Те са:

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)

RAM: 2GB

Hard Drive: 18GB free hard disk space

Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader

Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Можеше и по-зле,пък и тва са оптималните.На 1280x1024 спокойно ще могат да я карат повечето хора.

дано да направят някакъв пач та да иска по малко от компа

че не знам дали ще ми тръгне на 512 рам процесор 1.8 и видео карта geforce fx 5500 от 128 mb

дано да направят някакъв пач та да иска по малко от компа

че не знам дали ще ми тръгне на 512 рам процесор 1.8 и видео карта geforce fx 5500 от 128 mb

Къде виждаш тоя филм? Да направят текстурите назъбени? Просто трябва ъпгрейд.

А аз мам ли шанс да я подкарам поне на 1024х768 на следната конфигурация:

Пpоцесор: Intel Celeron D 2.93Ghz

Videocard: ATI Radeon 9550 Pro 128mb 128bit with Pixel Shader 2

Редактирано от mega_mouse (преглед на промените)

Аве най-хубу да си купувам PS2 или Vbox 360 за PS2 имали GTA 4

Хахаха! Товаме разсмя повече дори и от "СТЕЙПЛЕЙШЪН"! Кво е тва- Vbox 360? Не беше ли Xbox , Я си помисли! :speak:

А аз мам ли шанс да я подкарам поне на 1024х768 на следната конфигурация:

Пpоцесор: Intel Celeron D 2.93Ghz

Videocard: ATI Radeon 9550 Pro 128mb 128bit with Pixel Shader 2

С тоя Pixel Shader 2 може изобщо да не ти тргъне. Предполагам, ще иска Pixel Shader 3. А и Видео картата... 128 МБ, няма да са достатъчни според мен.

В сайта на Games for Windows обявиха препоръчителните системни изисквания за GTA IV.

Те са:

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)

Hard Drive: 18GB free hard disk space

Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader

Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Ако тези са верни и са препоръчителни, то би трябвало играта да иска МИНИМУМ 256МБ Видео карта, съмнявам се да е 128 МБ - минимума.

OFFTOPIC:

Тоя VBOX 360 какъв е? Какво представлява? Дайте някакви характеристикi, снимка. Конзола ли е?

:super::clap::)

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ами... ако не се майтапиш ohmy.gif , тва е конзола, плод на въобраението на наш съфорумник!

Аман от слънчасали маниаци, бе уважаеми дами и господа! :rolleyes:

Спрете да питате дали ще ви върви тези изисквания хич не поясняват каква машина ще трябва

Има разлика между понятието: Аз не разбирам и говоря и понятието: Другите разбират и говорят.

Има разлика между понятието: Аз не разбирам и говоря и понятието: Другите разбират и говорят.

Добре хаиде тогава кажи какъвa весия shader model иска на каква чистота трябва да е процесора и т.н.Тези изисквания са ориентировачни горе-долу да се знае какво ще трябва

То си пише. Intel Pentium D е с тактова честота 2.66 Ghz.

И после следва мисловна игра. Чудя се новите игри с подобна графика, кой Shader искат?

Айде потърси и виж: CoD4, Assassin's creed, Alone in The Dark. Ако не намериш питай.

Intel Pentium D само на 2.66Ghz ли има.И Call of Duty 4 върви и на карти със Shader model 2 .Така че не се прави на гадател

Ти изобщо четеш ли? Прочети поста в, който пише изискванията. Пише ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ, не минимални.

Не говоря за препоръчителни и минимални говоря за точност.Тези изисквания не поясняват нищо,"512mb DX10" не вярвам някои със Nvidia 8500GT 1GB да е кара на макс.Трябва да си има определена карта и определено CPU като изискванията за Need for speed undercover.

Не говоря за препоръчителни и минимални говоря за точност.Тези изисквания не поясняват нищо,"512mb DX10" не вярвам някои със Nvidia 8500GT 1GB да е кара на макс.Трябва да си има определена карта и определено CPU като изискванията за Need for speed undercover.

Е добре, кво се пениш тука?

Пиши едно писмо на R* и ги питай и тва е...ние не знаем нищо повече от това, което е обявено до момента...

Редактирано от electric (преглед на промените)

Как мислите (вашето лично мнение) ще се справи ли SAPPHIRE HD2600PRO 512M DDR2 с играта?

Как мислите (вашето лично мнение) ще се справи ли SAPPHIRE HD2600PRO 512M DDR2 с играта?

Ще се справи ако имаш и добрър процесор,игрите не се играят само с карти

• 2 седмици по-късно...

От 2 години я чакаме.. за сравнение, 2 месеца (даже няма и два) нищо не са!

Важното е да е хубава играта, и би трябвало да е такава.... laugh.gif

нищо, какво като се бавят... GTASA например я бяха напривили bugless, ако не се играеше с кодове ;) като се има превид, че я бяха направили за -2 години :ass: с GTA 4 се бавят повече, така че лично за имам много добре предчувствие за нея...

P.S. Гответе си машините, хора! :)

Не се шашкайте момчета според мен на всеки процесор около 2 ГХЦ ще тръгне играта щом пише 2 ГВ РАМ значи 1 - 1,5 също ще върви. единствения проблем за да се подкара въобще ще е видеото. Щом пише 512 занчи 512, щом пише пиксел шейдър 3.0 зачи трябва да го имаш иначе вобще не тръгва. Или може да симулираш такъв с 3ДАНАЛАЙЗЪР-а (мн луда програмка) и играта ще ти тръгне, но най-често излиза черен екран. Така че инвестирайте в видеокарти. моята ГФ9600ГТ я взех март месец тази година тъкмо като излезе и струваше 320 лв. предполагам че няма да има игра на която да ми направи проблем поне до края на 2009г. Така че 300 лв за 2 години мисля че е разумна инвестиция. Спестява много страхове и разочарования. Пиййс cool.gif

Редактирано от spoil (преглед на промените)

имаш право, аз например преди 2 години за 700лв взех GF8800GTS и дори и да не покривах изискванията за РАМ и прочие пак вървахя перфектно игрите... Искам да питам, нали ще тръгнe на моята? Колебая се защото играта иска 512МБ а мойта е 320МБ, обаче подкарва всички игри, които искат 512, много странно. Дали точи памет от РАМ-та или нещо от сорта... :rolleyes: Pixel Shader 3.3 (поне той е ок) biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.