Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Натискаш клаксона и влизат в колата.

А L3 е левия джойскит. То нали освен да го мърдаш, може и да го натискаш.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Мерси

Наистина можело да се натиска. ohmy.gif

За какво ми изтрихте мнението просто питам за нещо което нито е незаконно нито нищо.Пак питам.Как се правеше да имаш по-голяма видео памет,за да си увеличиш настройките.Ето с какво ни ощетяват производителите на играта.

За какво ми изтрихте мнението просто питам за нещо което нито е незаконно нито нищо.Пак питам.Как се правеше да имаш по-голяма видео памет,за да си увеличиш настройките.Ето с какво ни ощетяват производителите на играта.

Създаваш текстов файл във папката на играта със име commandline и вътре пишеш -availablevidmem и някакво число до 10! Пример: -availablevidmem 10! :headphones: После кажи дали се е получило.

Създаваш текстов файл във папката на играта със име commandline и вътре пишеш -availablevidmem и някакво число до 10! Пример: -availablevidmem 10! :yanim: После кажи дали се е получило.

Така,благодаря ,само да се доуточни в папката Data или в тази в която се слага крака и където е Launch GTAIV и какъв текстов файл обикновен който се отваря с notepad или над него в формат RTF,който се отваря с wordpad.?

Така,благодаря ,само да се доуточни в папката Data или в тази в която се слага крака и където е Launch GTAIV и какъв текстов файл обикновен който се отваря с notepad или над него в формат RTF,който се отваря с wordpad.?

За мястото на файла не съм сигурен, а текстовия документ трябва да е обикновен със Notepad във .txt формат. :yanim:

Edit: После да кажеш дали се е получило! biggrin.gif

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

За мястото на файла не съм сигурен, а текстовия документ трябва да е обикновен със Notepad във .txt формат. :P

Нищо не стана,сигурно трпбва да се направи нещо друго и още.Не знам да ли е заблуда,но може би малко по-добре само върви играта,но другото не стана.Някой да каже ако е успял.

При мене стана така:

Правиш нов текстов файл с име commandline в директорията на играта. В него пишеш -nomemrestrict и сейфаш. При мене така стана... Успех!

някои можели да ми даде сейфове за играта на 38% , щото като преинсталирах и сложа старите ми сеифове и ми дава грешка и започвам от начало , предполагам че се получава така защото са от авто сейфове а не ръни(не съм правел сейфове от къщата в игарат) а само авто сейфове които играта прави след всяка мисия. за това ако някои може да даде сейфове над 35 % (35-38%) да сподели.

предварително 10Х

Еее, най-на края да го утрепя тоя Димитри. Наистина тази мисия е по-трудната от двете. Ония ден се мъчих, вчета пак и днес от първия път му светих маслото. Тази игра е много интересна наистина и ако няма следваща ще е много жалко. БРАВО за играта! :baby::baby:

като стана въпрос за димитрито . някои можели да каже дали е руснак или българин , щото в една от мисиите се говорише че е българин

При мене стана така:

Правиш нов текстов файл с име commandline в директорията на играта. В него пишеш -nomemrestrict и сейфаш. При мене така стана... Успех!

Не стана и така.Къде слагаш текстовия файл и txt ли е?

За мястото на файла не съм сигурен, а текстовия документ трябва да е обикновен със Notepad във .txt формат. :baby:

Човека си е казал, че е .txt...

Еми при мен не стана.Не знам дали има значение тук с каква видео карта си,но все пак и с какво OC си?Ей го от това не ще повече.

post-170942-1235082110_thumb.jpg

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

Файла (txt) се слага в прървата директорията на играта (Примерно C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV). При exe-тата и Paul.dll-a. С Виста съм, но съм сигурен, че става и на XP.

това със текстовия файл за сейфовете на играта ли се отнася?

Файла (txt) се слага в прървата директорията на играта (Примерно C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV). При exe-тата и Paul.dll-a. С Виста съм, но съм сигурен, че става и на XP.

Със 64 битова виста ли си?Защото при мен не става аз съм с такава виста и четох и че при други които са с такава виста също не ставало.И играта ми е инсталирана в Д,не в С.

С x32 съм. Няма значение, къде ти е играта, дадох само пример (и моята е в D). Еми значи или е от х64 или си пипал нещо по exe-то. Не знам, то и няма много смисъл да качваш над позволеното, защото ще се появят най-вероятно примигващите/мътните текстури. Поне при мене стана така, като го настроих да ползва 400МБ от 320 :)

Оф ... понеже си преинсталирах WIN-a и сега реших да си кача отново играта, може ли някой да напише кой релийз, кой ъпдейт и кой крак да сложа, защото сега влезнах по сайтовете и има толкова много, че едва ли ще го направя като хората biggrin.gif Ще играя на Vista 64 ...

Оф ... понеже си преинсталирах WIN-a и сега реших да си кача отново играта, може ли някой да напише кой релийз, кой ъпдейт и кой крак да сложа, защото сега влезнах по сайтовете и има толкова много, че едва ли ще го направя като хората biggrin.gif Ще играя на Vista 64 ...

Релииза на Kings в замунда,той е само един,ъпдейта 1.0.2 май беше или втория от ъпдейтите и крака на който е казан да са свали към торента.Драйвери 9.1-9.2(още не съм ги пробвал на тази игра) и стига толкова.

Релииза на Kings в замунда,той е само един,ъпдейта 1.0.2 май беше или втория от ъпдейтите и крака на който е казан да са свали към торента.Драйвери 9.1-9.2(още не съм ги пробвал на тази игра) и стига толкова.

Благодаря! Аз съм 9.2 ... доволен съм :lol6:

ПП: Крака даден в описанието на торента на KINGS (демек крака на Razor1911) или ...?

ПП2: Кога да сложа крака - след или преди пача?

ПП3: Ъпдейт 1.0.2.0 съддържа ли промените от 1.0.1.0?

Благодаря! Аз съм 9.2 ... доволен съм :lol6:

ПП: Крака даден в описанието на торента на KINGS (демек крака на Razor1911) или ...?

ПП2: Кога да сложа крака - след или преди пача?

ПП3: Ъпдейт 1.0.2.0 съддържа ли промените от 1.0.1.0?

Когато искаш го сложи,втория пач мисля че съдържа промените от първия и има още такива.Крака на разора-а да,но има един друг дето с него върви малко по-добре,но не помня как му беше името.

Когато искаш го сложи,втория пач мисля че съдържа промените от първия и има още такива.Крака на разора-а да,но има един друг дето с него върви малко по-добре,но не помня как му беше името.

То и без това върви отвратително ... все тая кой ще е крака ... стига да работи biggrin.gif

Благодаря още веднъж.

То и без това върви отвратително ... все тая кой ще е крака ... стига да работи biggrin.gif

Благодаря още веднъж.

Н.П. с пача върви доста по-добре,на мен с 21 фпс на medium текстури другите на Hight i Hightes последното и 65-100-26-16 on on.За АТИ карти тази игра е много зле оптимизирана.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.