Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Май има доста да чакаме ако това е вярно sad.gif ....:

http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Май има доста да чакаме ако това е вярно sad.gif ....:

http://www.rockstargames.com/grandtheftauto4/

Каквооо 16 октомври 2007 година :nono: Неможе да бъде ;)

:eek:ohmy.gif

Може и да може да бъде,защото това е все пак на официалният сайт,така,че може да е вярно

Редактирано от PoliceMan (преглед на промените)

Не разбирам какъв ви е проблема сложих Пс-то че да имате представа на кво ше върви кав ти е проблема не разбирам а и за Пиковете какъв ми е смисъла да качвам пикове на други игри angry.gif ето какво още намерих

gta_chicago.gif

Искам да ви покажа една реклама на кока - кола която поразително много прилича на Grand Theft Auto дори така са кръстили клипчето Хората, улиците, предметите и въобще всичко в това клипче е много реалистично ! Възможно ли е според вас Grand Theft Auto 4 да прилича на показания клип

Или героя от клипа е всъщност героя на GTA 4 незнам вие как мислите? -> http://www.vbox7.com/play:b85bc8b2

Редактирано от Panga (преглед на промените)

Доста дълго, но ще се наложи да изчакаме, важното е да си заслужава играта до колкото гледам скрийн шотовене та panga ще правя ъпгрейт другата година на компа.

Клипчето беше хубаво,но може да не е от новата игра а посло да са го направили с мисълта да изглежда като новата GTA4

GTA4 излиза 16 октомври 2007 за X-box 360 и за Playstation 3 а за PC ще излезе лятото на 2008.Графиката ще е нещо невиждано.Много по-добра от F.E.A.R. Причината Сан Андреас да има лоша графика е че тя както и Вайс Сити са ЕКСПАНЖЪНИ на GTA3.Всички картинки , които са сложени тук са фалшиви.

За видеоклипа: Това е анимация, а не 3D приложение, тоест е невъзможно да е от GTA4. Плюс това имаме още 2 години докато излезе за PC.

Демо няма да излиза.Нито след 1 седмица , нито след 2-3 години.На GTA4 НЯМА ДА ИЗЛИЗА ДЕМО.Никога

Недеи така обедително.Почети на всички игри има демото.Как на тази игра няма да излиза демо.

1.Тя е голяма.

2.Има големи изисквания

3.Демо е наложително,защото иначе на слабите пц-та,който искат да я играят немогат цялат.

Rockstar Games обмислят внимателно.Мисля,че досега на тях не е излизало демо,но дано се сетят и да пробият. :)

Лично на мен ми е много интересно какво ще представлява демото на една подобна игра :eek: .Да не би да не можеш да ходиш в различни квартали или да нямаш достъп до различни оръжия.Не случайно Rockstar не са правили демо по простата причина ,че това е невъзможно.Но можем да се надяваме на чудеса.Все пак от Rockstar си знаят работата cool.gif

Лично на мен ми е много интересно какво ще представлява демото на една подобна игра ;) .Да не би да не можеш да ходиш в различни квартали или да нямаш достъп до различни оръжия.Не случайно Rockstar не са правили демо по простата причина ,че това е невъзможно.Но можем да се надяваме на чудеса.Все пак от Rockstar си знаят работата cool.gif

Да.Просто ще има по-малко квартали,Оръжия,коли или пък колите няма да са толкова модерни. :P

Демо не може да се направи защото неможе да се вземат 1 или 2 квартала и да се сложат в него.

1.Ако 1 квартал от играта се сложи в демото,то тогава ще има улици,които излизът от квартала и се губят в нищото.

2.За да се направи демо трябва да се направи карта специално за него а това е много скъпо и е неоправдан разход.

3.Rockstar Games винаги като правят нещо,го правят перфектно.А демо на GTA е невъзможно да се направи, а пък кво остава то да е перфекто.Ако има демо то ще е най-бъгавото и недовършено нещо,което някога сте виждали.

• Автор
Демо не може да се направи защото неможе да се вземат 1 или 2 квартала и да се сложат в него.

1.Ако 1 квартал от играта се сложи в демото,то тогава ще има улици,които излизът от квартала и се губят в нищото.

2.За да се направи демо трябва да се направи карта специално за него а това е много скъпо и е неоправдан разход.

3.Rockstar Games винаги като правят нещо,го правят перфектно.А демо на GTA е невъзможно да се направи, а пък кво остава то да е перфекто.Ако има демо то ще е най-бъгавото и недовършено нещо,което някога сте виждали.

Нещо си се заблудил. :wors:

Иначе и аз мисля, че няма да има демо.

А,аз мисля,че е където пише MOSCOW

А аз се надявам да е тази laugh.gif

ама надали ще е тя.

Господи! Ако това е истина - GTA 4 ще побира Vice City, San Andreas и още два пъти сан андреас. Но според мен това е лъжа, тъй като винаги Rockstar Games са измисляли нови карти за игрите си :P

Освен това си личи, че новите карти са рисувани, и то зле.

• 1 месец по-късно...

Момчета не съм чел предишните коментари и незнам така че ще попитам още веднъж някой знае ли горе долу кога ще излезе играта?

Ето и малко скреенчета:

cinges(4).JPG

fanobal_232b_gta4.vokr.com.jpg

Тук ако не се лъжа е излязла играта за Xbox 360 следователно скоро трябва да я има и за PC :hush: предполагам де.

Ето и един сайт кадето можете да видите различни обложки cool.gif

normal_gta4screenshot5ab.jpg

Преди време четох, че няма да има повече GTA за PC, а само за конзоли, но може и да се лъжа :whist:

Преди време четох, че няма да има повече GTA за PC, а само за конзоли, но може и да се лъжа :whist:

Как няма да има!Та това се говори от преди 1-2 месеца и продължава да се говори.Играта за PC е пред излизане(на пазара,из торент тракърите,сървърите)!.Мисля,че това ще бъде най-добрата игра от поредицата GTA!

Играта за PC е пред излизане.....

Играта излиза догодина бе човек недей приказва глупости angry.gif .

http://www.gta4.net

Играта излиза догодина бе човек недей приказва глупости angry.gif .

http://www.gta4.net

Ако се сетиш в кой месец сме..>>!!!!

Ако се сетиш в кой месец сме..>>!!!!

......................... :) ..........................

Details

~ Game Title: Grand Theft Auto IV

~ Developed by: Rockstar North

~ Produced by: Rockstar Games

~ Official Website: www.rockstargames.com/grandtheftauto4

~ Release Dates:

USA October 16th 2007

UK October 19th 2007

Източник: www.gta4.net

П.С. Гледай първо линковете,които пускам и после води спор.Нищо лично :idea:

В предишните коментари много добре помня че някои беше написал че играта излиза през пролетта на 2007-ма година за конзоли,но (винаги има но biggrin.gif) за PC ще се забави с една година или една година и половина беше.Така,че не се радваите защото е все още рано

• 3 месеца по-късно...

Според мен играта ще излезе или тази година есента или 2008 пролетта.

Редактирано от GamerMan (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.