Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Тук много хора още не знаят какво е фейк. До сега няма абсолютно никаква официална медия представена от RockStar! Нито клипче, нито обложка, нито скрийн. Единствено логото на играта и името!

Официален трейлър от RockStar ще пуснат едва на 29-ти март 2007, вторник. GTAIV

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Според мен играта ще излезе или тази година есента или 2008 пролетта.

Близо си до истината,но GTA4 излиза на 16 Октомври 2007 за X-box 360 и за Playstation 3,а за PC ще излезе чак през лятото на 2008 година.Графиката ще е нещо невиждано.Много по-добра от F.E.A.R и Doom3. Причината San Andreas и Vice City да има лоша графика е,че са ЕКСПАНЖЪНИ на GTA3

Редактирано от Foka (преглед на промените)

Разбира се,че графиката ще е учудваща.

1.61 GHz+512 RAM- май ще си я гледам през крив макарон. sad.gif

Е,разбира се.Играта ще е от класика.Както са казали хората.

Няма безплатен обяд!!! :)

Аз съм голям фен на GTA и не изкам да се хваля ама съм превъртал всички серии cool.gif;)

И съм сигорен че тази ще бъде по-яка и от GTA SA :)

Хмм... от къде си сигурен?? ;)

За жалост си прав като гледам картинките!!! sad.gif

Но пък GTA се хвали с историите си :)

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

Според мен няма смисъл да почваме да гадаем и да казваме коя е по-хубава.Като излезе играта ще се види.Преди гледах и за Carbona така спорихте.Няма смисъл.

Аз съм голям фен на GTA и не изкам да се хваля ама съм превъртал всички серии cool.gif;)

Е голяма гордост :) И 2D версията ли ;)

Хмм... от къде си сигурен?? :)

RAGE(Rockstar Advanced Game Engine)да ти говори нещо?Това е енджина на GTA4.Същият енджин ще го видим скоро в играта Table Tenis(за X-box 360).Скрийншотите от Table Tenis са направо впечатляващи.А имай предвид и че в GTA4 ще има много ефекти и т.н.Освен това енджинът е разработван специално за X-box 360 и PS3.Затова и не се знае дали GTA4 ще излиза за PC.При предишните GTA Rockstar Games имаха договор със Sony и затова игрите излизаха първо за PS/PS2 а после за PC/X-box.Но сега договорът се разпадна и затова GTA4 ще излиза и за X-box 360 заедно със премиерата за PS3.Но няма да излиза за PC(поне не Октомви 2007 когато излиза за X-box 360 и PS3) защото енджинът не е пригоден за PC.И ако евентуално Rockstar Games го направят за PC то GTA4 ще има зверски изисквания.Нищо чуднo дори да иска DirectX 10.

Редактирано от rockstar_north (преглед на промените)

Е голяма гордост :P И 2D версията ли :)

E сега единицата не съм я играл!!!

Някой ще сложи ли още картинки плс. :yanim:

E сега единицата не съм я играл!!!

Някой ще сложи ли още картинки плс. :angry:

Досега няма излезнали картинки.Само логото на играта.Всички картинки , които са качени тук са фалшиви и не са от GTA4.

Досега няма излезнали картинки.Само логото на играта.Всички картинки , които са качени тук са фалшиви и не са от GTA4.

Аха

GTA4LOGO.jpg

fake_screen_005.jpeg

fake_screen_008.jpg

fake_screen_107.jpg

gta_iv_vs_gta_san_andreas_big.jpg

projectlondon.jpg

map1.jpg

map2.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

gta4bg.jpg

Според рунаците изискванията на играта ще са около 512-1G-рам,2800-3200пр,256-512-видео

това е от мен но русноците те грешат в преценките си!!! :)

Благодаря за картинките :rolleyes:

Но и аз мисля че изискванията не са такива

Пък и кат гледам има много готини коли. Но няма да казвам кои са те за да не реши някой че правя спам

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

Ммммм ако скрийновете наистина са от играта значи определено ще е много яка играта този път

Ммммм ако скрийновете наистина са от играта значи определено ще е много яка играта този път

От играта са руснаците са категорични - поне така смятат!!! ;) -Това което прочетох е, че ще бъде максимално реалистична и много заинтригуваща спрямо GTASan Andreas laugh.gif

От играта са руснаците са категорични - поне така смятат!!! :) -Това което прочетох е, че ще бъде максимално реалистична и много заинтригуваща спрямо GTASan Andreas laugh.gif

Да!Много реалистична и интересна.Очаквам я с нетърпение! :blink:

• Автор

100% FAKE са шотовете по-горе!!

Иначе и аз очаквам с голямо нетърпение трейлъра, но пак да си кажа, според мене няма да е чак толкова революционно.. ще видим! :)

100% FAKE са шотовете по-горе!!

Иначе и аз очаквам с голямо нетърпение трейлъра, но пак да си кажа, според мене няма да е чак толкова революционно.. ще видим! ;)

Можи би си прав ще видим laugh.gif

Можи би си прав ще видим laugh.gif

Дано не ни разочарова.Според картините е напълно реалистична :ph34r:

Дано не ни разочарова.Според картините е напълно реалистична :sobbing:

Аз мисля, че ще пъде по-добра в много отношения.

• 2 седмици по-късно...

От тази нощ вече може да видите официалният първи трейлър на Grand Theft Auto 4. Единственото изискване е да имате 18 години, ако нямате съвсем спокойно можете да излъжерте сайта че сте над 18 за да гледате или да си издърпате трейлъра.

GrandTheftAuto4.com

:wors:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.