Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Нормално е трейлърът да не показва почти нищо конкретно от играта... Целта е зарибявка да има. Иначе е много добре направен, но каква ще е в действителност играта може само да гадаем. sad.gif

И по-добре да не гадаем защото ще останем разочаровани.Много добре не е на добре.Да не стане много шум за нищо.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Да,но ако наистина включът този физичен ENGINE Euphoira ще е супер яко,но да не гадаем защото може да останем и разочаровани.

Да,но ако наистина включът този физичен ENGINE Euphoira ще е супер яко,но да не гадаем защото може да останем и разочаровани.

И съм сигурен че ще е така!

И съм сигурен че ще е така!

Ще видим какво ще кажат RockStar и дали ще го потвърдят,но нищо не се знаееее ... :handshake::go ahead:

Редактирано от vency (преглед на промените)

• Автор
И по-добре да не гадаем защото ще останем разочаровани.Много добре не е на добре.Да не стане много шум за нищо.

Така е.. Досега си правят прекалено големи изводи само от един трейлър и излиза едва ли не перфектна, а много добре знаем, че опаковката (трейлъра, обложката и т.н. ) обикновено излизат много по-добри от съдържанието...

Героят от трейлъра на GTA IV базиран на руски актьор?

Колегите ни от PSXExtreme са съставили интересна теория за героят, който всички видяхме в трейлъра на Grand Theft Auto IV:

"Преглеждайки трейлъра на GTA IV, имаше нещо много познато за нас в препдолагаемо руския герой, участващ в играта. И след малко размишляване по въпроса, разбрахме на кого ни напомня - руският актьор Владимир Машков. Сигурно си мислите "кой?", но може би сте го видяли в американски филм преди няколко години. Ако сте гледали филма "Зад вражеските линии" на Оуън Уилсън, вероятно си спомняте лошия снайперист, който преследваше героя на Оуън навсякъде - да, това беше Владимир Машков.

В случай, че не сте видяли "Зад враженски линии" или Владимир Машков, ще ви улесним. Погледнете сравнението между снимката на Машков и героя от трейлъра на GTA IV, показано горе. Забелязвате ли приликата в очите, носа, устните, големите уши, грубата брада и късата коса? Героят от GTA все още изглежда малко карикатуризиран, но смятаме, че Rockstar са се целяли към тази прилика.

Владимир Машков въобще не е непознат в Русия, в същност е точно обратното. Има 9 награди от 12 номинации, много от които са за най-добър актьор. Видяли сме негови филми и наистина е силен актьор. Може би е просто съвпадение, но имайки в предвид как игрите често използват прилики с актьори днешно време (Onimusha, Strangehold и други), не е толкова изненадващо. Ще се опитаме да се свържем с Rockstar и да ги питаме дали това е истина и ще видим какво ще кажат по въпроса."

poster_100.jpg39411.20fev_projectcherryblossom_01.jpgpir_mazur.jpg

Edited: Източник:

http://gta4-bg.blogspot.com/

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Руско... Браво! Най-сетне нещо ново =) Ако беше шваба\българин еб*хму кефа =)

• 3 седмици по-късно...

А бе може ли някой да ми каже защо е GTA 4 като има поне 4 преди нея? Иначе аз мн уважавам GTA.. А вярно ли е че ще си отглеждаш куче?

А бе може ли някой да ми каже защо е GTA 4 като има поне 4 преди нея? Иначе аз мн уважавам GTA.. А вярно ли е че ще си отглеждаш куче?

GTA 1

GTA 2

GTA Liberty City,Vice City и San Andreas което на практика си е 3 :wow:

GTA 4 до колкото знам Ню Йорк

Няма какво да се опитваме да гадаем.Играта като излезне ще си покаже струва ли си или не.И толкова.

Тая игра просто трябва да се пробва.Очаквам доста от нея.

аа, нещо не видях кога излиза? сорка, ала съм забравил очилата ;(

То казват,че ще излиза 2008-а.Но може и да не излиза,но от това R* ще загубят млн..Затова трябва да излезе и за PC не само за конзоли ...

:) то и Activision губят от Call of Duty 4 и 3. Първата според мен е нарушаване на традицията, второто е само за Конзоли. Ала няма ли поточна дата- 2008 може и на 1 януари може и на 31 декември?

Аз също се радвам, но иска ми се картата да е огромнаааааа :), а и още едно нещо- да то паднеш от 100 етажна сграда без парашут, да не вземеш да оцееш и да си ходиш нормално!!??? какъв е този фокус в СА :) , немам думи

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Очакваме момента.Някъде октомври ще цъкаме играта на PC-то.Очакваме я с нетърпение! :nono:

• 2 седмици по-късно...

Това определено е Ню Йорк.Забележете колко е детайлна играта.Тези скрийнове са почти като истински снимки.Играта ще има убийствени изисквания.

Не мога да разбера от каде сте сигорни че ще излиза за PC че говорите за изисквания ???

Лилно аз се моля да излезе за PC щото това ми е любимата игра но като чета в гамеспот форума има голяма вероятност

да не излезе за PC.

Не мога да разбера от каде сте сигорни че ще излиза за PC че говорите за изисквания ???

Лилно аз се моля да излезе за PC щото това ми е любимата игра но като чета в гамеспот форума има голяма вероятност

да не излезе за PC.

Все оше няма официална информация,че ще излиза за PC,но е вероятно.Нали знаеш,че в този форум винаги се говори много преди да излезе някоя игра,защото вълненията са големи :yanim:

Дам графиката е добра. Нищо че Чехите изкараха подобна графика на Mafia през 2000 година :)

• Автор
Все оше няма официална информация,че ще излиза за PC,но е вероятно.Нали знаеш,че в този форум винаги се говори много преди да излезе някоя игра,защото вълненията са големи :wors:

А щом все още няма официална информация защо залъгвате само хората?!

Едно е да кажеш "предполагам/може би", друго - "октомври ще цъкаме на ПЦ"! angry.gif

Очакваме момента.Някъде октомври ще цъкаме играта на PC-то.Очакваме я с нетърпение! :)

Трябва да ти кажа, че шансовете да я цъкаш тогава на PC-то са минимални!

Редактирано от GFreeman (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.