Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Не е от доставчика.Още преди промяната сайта зареждаше сравнително по-бавно от други,макар че във форумите беше нормално.

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

• Отговори 7k
  • Прегледи 649,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Не е от доставчика.Още преди промяната сайта зареждаше сравнително по-бавно от други,макар че

във форумите беше нормално.

Тогава използувай подходяща добавка забраняваща зареждането и плейването на банери. Има и възможност това да бъде постигнато с въвеждането на команди в малък скрипт, но това кои команди и как трябва да се подредят питай в тази тема!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

[#103133] Темата в която се опитвате да публикувате не може да бъде открита. Възможно е тя да е била изтрита.

Не е изтрита там си е чак на третия път успях да си публикувам мнението. Сега вече уж всичко е наред.

На мен ми зарежда бързо, както винаги. Ако някой е с по-слабичка конфигурация, може и това да е причината... С предишната ми щайга ми зареждаше ужасно бавно...

На мен ми е интересно ,защо се променя дизайна ,като до сега си изглеждаше идеално и работеше идеално (имам по слаб лаптоп ,който вижда известен зор с новия дизайн) ....... Сега според мен е много по натрапчив дизайна ,по накичено , може би ще свикна , но като цяло стария дизайн ми харесва много повече :giggle1:

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Всичко е много хубаво, но ей тоя банер дето стои върху полето за вписване леко ме нервира

Публикувано изображение

A може ли когато се копира текст от друг сайт и се пейстне в мнението, да не го пейства както е в онзи сайт, заедно с всички линкове, цветови ефекти и вид, и размер на, а просто като текст, както беше преди. Например копирам инфо за някакъв компонент преди от тук да кажем и сега става така:

PSU SEASONIC SS-520GB BRONZE Цена: 122.41 лв. с ДДС

или така: SEASONIC SS-520GB/520W/APF (S12II-520Bronze) - пиша в същия ред и текста продължава да е bold, а преди си беше само текст, ето така:

Много е досадно когато трябва да се направи цяла конфигурация с 8-10 компонента.

PSU

Като копирам никнейма на някого пак го пейства като линк.

И си искам тъмния скин, че окьоравях с това. Не бих отказал и нови емотикони, че тия са ми много инфантилни.

п.п.

gif4e, ползвай браузър с adblock и няма да има банери. Нарочно оставям текста така, удебелен и с по-голям шрифт. Продължение на текста от копирането на ника.

Редактирано от Lyudmil (преглед на промените)

Виждам, че останалите могат да маркират текста, да променят шрифта, да добавят емотиконки, да слагат линкове и т.н.

Аз не се ориентирам в прозореца.

Публикувано изображение

ПП: Наложи се да напиша и таговете за img ръчно.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Виждам, че останалите могат да маркират текста, да променят текста, да добавят емотиконки, да слагат линкове и т.н. Аз не се ориентирам.

Публикувано изображение

ПП: Наложи се да напиша и таговете за img ръчно.

Хммм, странно, не знам защо нямаш никакви бутони над полето за текста...

Публикувано изображение

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

gif4e, ползвай браузър с adblock и няма да има банери.

Имах предвид друго - банерчето си стои, но е отдолу - сега е добре, проверих в няколко подфорума :giggle1:

Публикувано изображение

хмммм...само тоя банер *jobs.caldata.com* стои отгоре, другите не

Редактирано от gif4e (преглед на промените)

Аз искам да предложа нещо за системата за оценяване на мненията: 1. Да се върне цифровото и цветово показване. Много по-удобно и видно е, особено за новите потребители, които не са се ориентирали във форума. Така по-лесно ще видят на кои мнения да обърнат по-голямо внимание. 2. Да се премахне възможността сам да си оценяваш мненията. Пробвах днес и можеш сам да си даваш плюсове... 3. Не съм запознат със форумната система, но ако е възможно дали може да се обсъди връщането на минусите само в техническата част на форума? Да кажем- Софтуер и Хардуер поне. Защото се появяват потенциално опасни и грешни мнения и е добре да се отличават с един червен отрицателен вот, защото някои потребители се връзват. Знам, че минусите ги премахнахте по молба от другите развлекателни раздели и разбирам и защо, за това питам само за техническата част на форума дали е възможно? п.с. Харесва ми новият дизайн, браво!

Това е малко странно също..праща ме в админ/мод форума 0.о

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Изглежда има проблем с броузера. Използвам MozilaFirefox v.3.6.4. Сега влязах с IE v.8.0.6001 и е ОК.

A може ли когато се копира текст от друг сайт и се пейстне в мнението, да не го пейства както е в онзи сайт, заедно с всички линкове, цветови ефекти и вид, и размер на, а просто като текст, както беше преди. Например копирам инфо за някакъв компонент преди от тук да кажем и сега става така:

или така: SEASONIC SS-520GB/520W/APF (S12II-520Bronze) - пиша в същия ред и текста продължава да е bold, а преди си беше само текст, ето така:

Много е досадно когато трябва да се направи цяла конфигурация с 8-10 компонента.

PSU

Като копирам никнейма на някого пак го пейства като линк.

И си искам тъмния скин, че окьоравях с това. Не бих отказал и нови емотикони, че тия са ми много инфантилни.

п.п.

gif4e, ползвай браузър с adblock и няма да има банери. Нарочно оставям текста така, удебелен и с по-голям шрифт. Продължение на текста от копирането на ника.

Над бутона за болдване на текста има опция за смяна на режима...

За мен остава като решение ремонтиран стария основен скин... А не ми е слаб компютъра,след като до преди няколко седмици с Опера отваряше светкавично...

Редактирано от Alain Delon (преглед на промените)

Изглежда има проблем с броузера. Използвам MozilaFirefox v.3.6.4. Сега влязах с IE v.8.0.6001 и е ОК.

Изтегли си по-нова версия на Firefox и там ще изчезне проблемът...

И аз съм с Мозила 3.6,нямам проблеми.

Да питам защо махнахте коментарите от профила?

Над бутона за болдване на текста има опция за смяна на режима...

Пак не е същото, понеже като го цъкна ми стават неактивни абсолютно всички функции за редакция.

Нали това имаш предвид - Публикувано изображение

Става ужасно:

Публикувано изображение

И аз съм с Мозила 3.6,нямам проблеми.

Да питам защо махнахте коментарите от профила?

Не са махнати, като цъкнеш на "статуси" и излизат. Само дето не ми се струва, че е много удачно така... Въобще цялостната визия на профилите не ми харесва...

много светъл тоя скин ,харесвам по тъмни ...тоя направо ми вади очите ;)Публикувано изображение

Пак не е същото, понеже като го цъкна ми стават неактивни абсолютно всички функции за редакция.

Нали това имаш предвид - Публикувано изображение

Става ужасно:

Публикувано изображение

Е, това вече е отново някакъв бъг с кирилицата - има ги при всеки ъпгрейд към нова версия. Със сигурност ще го оправят администраторите, когато намерят работещо решение.

много светъл тоя скин ,харесвам по тъмни ...тоя направо ми вади очите :)Публикувано изображение

Ще има и тъмни, предполагам, че просто трябва малко да изчакаме...

Вече изпитвах затруднения преди време в един друг форум точно с този скин! Пуснах един клип с центриране и при редакция я се измества надолу,я курсора скача ту вляво...ту вдясно. Самият скин е такъв...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.