Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

аха,така става :)

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

• Отговори 7k
  • Прегледи 649,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Мне...

Вариант 1:

Ако не ползваш бутоните за редакция на текста (забранил си ги) и пишеш всички кодове на ръка, то "магията" става така:

[url=линк]текст[/url][url=http://www.kaldata.com/]Калдата[/url]
Краен резултат се визуализира така: Калдата

Вариант 2:

Ако ползваш пълните възможности на редактора, то ето какво правиш:

Изписваш текста, който искаш да ти излезне като текст, хващаш го целият (маркираш) и цъкаш на бутончето за вмъкване на линк

Публикувано изображение

В новоотворилото се прозорче с Копи-Пейст вмъкваш линка и му даваш ОК

Публикувано изображение

Линка ще се е формирал в мнението ти.

Поздрави!

аз пробвах няколко пъти и ти си видял някой от несполучливите,ще ползвам втория вариант.

btw,преди няколко години ползвах и сайта tinyURL за дългите или филтрирани по някаква причина линкове.

аз пробвах няколко пъти и ти си видял някой от несполучливите,ще ползвам втория вариант. btw,преди няколко години ползвах и сайта tinyURL за дългите или филтрирани по някаква причина линкове.

Както ти е по-удобно, аз лично си пиша кодовете на ръка... Стар навик...

По препоръка на колегата над мен - sliderum, ще отправя запитване към Администрацията на форума, или който се заеме с проблема. Проблемът е, че когато се опитам да пиша съобщение към Alex&Vanko, не може да се изпрати, съответно излизат грешки. Ето какво ми изписва: 

Следните грешки бяха открити

Трябва да изберете потребител от адресната ви книга или да попълните името му в съответното поле.

Това лично съобщение не беше изпратено

Но тази вечер незнайно защо, проблемът се отстрани. Пиша чрез разширителния редактор и не мога да изпратя съобщението, съответната грешка като цитат по-горе. Но когато пиша без да разширя редактора, съобщението му пристига, или поне на мен така ми изписва. Мисля, че е това. sliderum също може да потвърди този проблем или грешка на форума, доколкото мисля, че нещо не е наред. Благодаря! 

Проблемът е потвърден. Също не мога да изпратя ЛС, чрез разширеният редактор на колегата.

Аз никога не ползвам разширеният редактор, от много версии е бъгав, особено под Opera. Например слагам емотка и след нея има аномалии, подчертавам един текст и то почва да подчертава всичко, а когато цъкна на съответният бутон, за да го отменя или става точно нищо или форматирането на целият текст ми се анулира. Съответно вече не се занимавам с глупости и пиша директно с тагове в простият редактор.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз никога не ползвам разширеният редактор, от много версии е бъгав, особено под Opera. Например слагам емотка и след нея има аномалии, подчертавам един текст и то почва да подчертава всичко, а когато цъкна на съответният бутон, за да го отменя или става точно нищо или форматирането на целият текст ми се анулира. Съответно вече не се занимавам с глупости и пиша директно с тагове в простият редактор.

И аз имам подобни наблюдения с Opera 12. Вид заобиколка е да напишеш цяло мнение и тогава да прилагаш форматиране. Впрочем щеше да е хубаво, ако автоматичното записване на мнение работеше надеждно и с простия редактор в полето за бърз отговор - няколко пъти ми се е случвало да напиша по-дълго мнение и случайно да го затрия.

...няколко пъти ми се е случвало да напиша по-дълго мнение и случайно да го затрия.

Когато пиша нещо по-дълго го пействам в текстови редактор на определени интервали от време именно, за да нямам такива фалове.

Добър вечер, случайно да знаете защо не работи раздел Видео -

не могат да се качват клипчета

:rolleyes:

Добър вечер, случайно да знаете защо не работи раздел Видео -

не могат да се качват клипчета

:rolleyes:

Работи, работи спокойно... Просто сайта малко се претовари. ;)

раздел Видео

Здравей,ще се радвам да ми кажеш кой е този раздел, да не би да е TV, Видео и Фото техника?Аз лично проблеми нямам в този раздел... Честно казано нямам и в други...Дали може да обясниш точно в какво се състои проблема и какво точно правиш ти, за да придобием представа...Поздрави!

Работи, работи спокойно... Просто сайта малко се претовари. ;)

Не работи, за трети път опитах да кача - не ще.

Здравей,ще се радвам да ми кажеш кой е този раздел, да не би да е TV, Видео и Фото техника?Аз лично проблеми нямам в този раздел... Честно казано нямам и в други...Дали може да обясниш точно в какво се състои проблема и какво точно правиш ти, за да придобием представа...Поздрави!

Видео клипове - вдясно колонката

не излиза и никакво съобщение, нищо - за обяснение

ако питаш дали съм попълнила задължителните полета - да - не за първи път качвам клипче

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Не работи, за трети път опитах да кача - не ще.Видео клипове - вдясно колонката

Нямам иде за каква дясна колонка ми говориш, но на мен всичко си ми работи:

p.s. Ето ти мнението ми със скрийшот от моят комп: ЛИНКТа какъв пак ти е точно проблема?

p.s. Ето ти мнението ми със скрийшот от моят комп: ЛИНКТа какъв пак ти е точно проблема?

не могат да се качват клипчета тук

http://www.kaldata.com/forums/videos/

не могат да се качват клипчета тукhttp://www.kaldata.com/forums/videos/

Аааа,аз тук не съм пробвал...По-добрне кажи какъв е размера на клипчето и в какъв формат е, за да могат компетентните колеги по този въпрос да помогнат! :)Поздрави!

Аааа,аз тук не съм пробвал...По-добрне кажи какъв е размера на клипчето и в какъв формат е, за да могат компетентните колеги по този въпрос да помогнат! :)Поздрави!

там само се пейства линка - от разрешените сайтове

пишеш също така заглавието - кой пее какво пее, и трябва да сортираш в съответната категория

това е, това са задължителните полета

:)

• 2 седмици по-късно...

Налегнаха ме много ангажименти и влизам във форума рядко. Днес ми направи впечатление, че има някакви дребни промени или проблеми във визуализацията. Пр. не виждам емотиконките, бутон цитирай и др. Някакви промени ли се правят?, Проблем със форума ли има или причината е при мен?

Аз съм с Опера и всичко си е нормално.

Оооо! Благодаря ти за този отговор защото много бързо ме ориентира къде да търся причината. Причината се оказа, че е при мен, предизвикана от добавката scriptweeder. Вече всичко е на ред. :)

Сега пък аз да попитам.

Когато натисна независимо какво горе в хедара ме праща на emag.bg.Това от форума ли е или проблема е в моя телевизор.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.