Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Препоръчан отговор

Днес българските майки протестират!

И с право – този свят е раждан от майки! А някои синковци, нагли костюмирани безродници, удобно забравят за майките си!

И гласуват закон след закон човеконенавистничество и геноциден фашизъм – като например Закон за толерантност към гейството - антижена, или Закон за насаждане на антимайчинското сурогатство, или антиродителския проект за Закон за отнемане на детето от родителите му родни....

Демонстрациите на майките, организирани в социалните мрежи, са насрочени за 12.00 ч. днес и се провеждат пред общините в над 20 града, сред които Варна, Пловдив, Бургас, Разград, Стара Загора и Плевен. В София демонстрацията е пред Народното събрание. (http://www.blitz.bg/.../article/160783)

Майките настояват за обвързване на обезщетението за отглеждане на дете до 2 години с минималната работна заплата. Защото Министърът на финансите увеличи минималната работна заплата наскоро, но някак си много удобно забрави да увеличи майчинските помощи. Месечното обезщетение за отглеждане на дете до 2 години в момента е 240 лева. Проектобюджетът за 2013 г. не предвижда промяна за него. Непроменени ще останат и детските надбавки, които са 35 лв. месечно.

Ето защо протестиращите майки се обявиха за увеличаване на детските надбавки за всички деца, без обвързване с минималния доход на семейството.

Родителите настояха още за облекчени кредитни условия за семейства с деца до 18 години, подобрени условия в яслите и градините и промени в Кодекса на труда, които да дават повече права на работещите майки с деца под 8 години, свързани с гъвкаво работно време, намален или половин работен ден.

Всички тези мерки целят да насърчат раждаемостта и отглеждането на дете в България.

Някак си странно е съвпадението на провеждащата се днес Демонстрация на протестиращите срещу политиката на геноцид срещу българските майки и провеждащата се също днес Международна конференция по приемна грижа! И някак си странно е, че в Програмата на тази конференция има заложени следните точки:

-“Отнемане на детето от биологичното му семейство – обучение в метода на психодрама...Защо трябва да съсредоточим вниманието си върху децата под 3-годишна възраст... Изграждане на Глобално село...“

Защото няма как човек да не си направи някои изводи: - ето например, докато българските майки са с години подложени на геноцидна политика от правителствата на България и им е отказвана полагащата им се достойна помощ за отглеждане на бъдещите граждани на България, то същевременно по непонятни причини непрекъснато се рекламира и промотира приемната грижа на приемни родители (като че ли се свършиха родните български родители, и по спешност някой бърза ли бърза да ги подмени с приемни такива!)

Няма как да не ни направи впечатление, че съвсем наскоро, в края на август тази година правителството вдигна заплащането на приемните родители на 435 лв. на отглеждано дете срещу 240 лв. за отглеждане на родно дете (и то само за първите 2 години, след което стават 35 лв. на дете). И няма как да не ни направи впечатление, че правителството ни родно съвсем удобно забрави да вдигне парите на родните майки да отглеждат родните си деца – или поне да ги изравни с парите на приемните родители!!!

Защо родните ни политици ги е грижа за приемните „майки“, но не и за родните майки!?

Защо се насърчава заместителското „приемно“ родителство чрез специални закони – например Законът за сурогатното „майчинство“, който позволи отнемането на детето от родната му рождена майка!

Или например проектът за нов Закон за детето, който поставя родителите в подчинение на държавата по отношение на собствените си деца. Новият закон за детето подвежда под съдебна отговорност родителите, които възпитавата децата си в определени идеи и разбирания извън установените политически разбирания на управляващите. Новият закон за детето планира насилствено отнемане на децата от онези родители, които държавата нарочи за идейно неудобни, или които държавата сама е осъдила на мизерно съществувание, като позволява отнемането на децата им и прехвърлянето им в приемни семейства, съответно заплатени от същата тази държава да възпитават именно в нейните „ценности, норми и политически убеждения“!

Държавата не може да бъде по-добър родител за детето от същинските му родители! И то поради една много простичка причина – държавата сърце НЯМА! Държавата има само интереси – политически, икономически, военни..

И все пак всички ние днес сме свидетели на откровено геноцидна, фашистка, мракобесническа политика на силните на деня срещу човешките същества и тяхната човешка естественост.

Искат чрез умело прокарани перфидно лицемерни закони, уж „загрижени“ за нашето бъдеще, да ни отклонят от нашата човешка същност, от естеството ни на майки и бащи, на родители на родните ни деца.

След като ни отнеха движимо и недвижимо имущество чрез пладнешки банкови обири, след като ни лишиха от достойнството на достойния независим труд, сега искат отново да ни поставят на колене – този път посягат на най-свидното ни – посягат на родните ни деца!!!

За да ни накарат да клекнем, да се подчиним, да замълчим веднъж завинаги...

Да забравим кои сме – свободни човеци!

Защото те са забравили кои са, увлечени от алчност и лъскави придобивки и постове!...и искат да ни наложат и на нас, обикновените хора със сърца, своя аршин за мерене.

Глупакът винаги е агресивен спрямо другите – защото е глупак. Защото е забравил кой е и е платил със себе си за шепа притежания и малко смешна власт. И сега много се страхува, агресивният глупак, че ти ще му оспориш придобивките, с толкова висока цена заплатени... и току виж си отказал да му се подчиняваш...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Поредните разсъждения в стил Aliya, имащи за цел да ни отведат в нейната любима посока - сурогатното майчинство и политиката.

Интересни са и ключовите думи, маркирани от авторката, а именно:

Други теми свързани с някоя от ключовите думи: майки, протест, приемна грижа, приемни родители, сурогатство, закон за детето, гейство, фашизъм, геноцид

Какво общо има протеста на майките с "приемни родители, гейство, фашизъм"?!?!

Докато авторката не се научи що е това новина и има ли нейната представа за новина място в този раздел на форума, всичките си разсъждения може да си публикува в блога или където и да е другаде, но не и тук.

Aliya, ако имаш желание творчеството ти да бъде преместено в друг раздел, моля да ми пишеш ЛС.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
 • Разглеждащи това в момента   0 потребители

  • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
 • Горещи теми в момента

 • Подобни теми

  • от Анита Христова Трифонова
   АРХИВИТЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ЗА НАВОДНЕНИ...МАЛЕЕ...Поредната подкупна журналистка..МИСИРКА ЛИ?! ХА, ХА!Бенатова и тя е на заплата при някого. 
   Васил Божков от Дубай - "Алтернативата" с Миролюба Бенатова, 21 май 2021
   Жалко, за топ журналист я представяха.Бенатова била  супер водеща но тук поддържа други интереси ...!!!Да дойде едно оф да събере всичката тая пасмина в паралмента и бизнесмени и да националиИра всичко
   Николай Хаджигенов в "ДЕНЯТ с В.Дремджиев", 21.5.2021 По ТV+ и TV1
  • от Анита Христова Трифонова
   Мелета пред Министерски Съвет- Протест срещу затварянето на държавата, заради мерките срещу Ковид 19-директорът на сайта е уволнен
   Лъже ли Борисов за кюлчетата злато и пачките в чекмеджето си? Коя е Мата Хари? - коментари в мрежата
    
   Кой и как ще разследва Главния Прокурор - Христо Иванов в разговор с Дани Йорданов
    
   Гледа и лъже, в Ада ще иде!
   „Не готвим ядрен удар сещу държави около Черно Море“ - Бойко оборва нови фейк стории
   МОДЕРНИЗИРА ГИ ,ЧЕ ДА МОГАТ ДА КАЦАТ АМЕРИКАНСКИТЕ  ...ПРЕДАТЕЛ, ЩЕ ПЛАЩА...ЗАРАДИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!
  • от Анита Христова Трифонова
   "Широко отворени очи". Протестиращи искат Европа да види случващото се в България. Полицаи от цялата страна пристигат в София
   55 дни антиправителствени протести Засилено полицейско присъствие района на площад "Независимост"
    


    
    Всички тюфлеци в униформи, които отидат да

   колят НАРОДА, да бъдат записани поименно,

   после да не се оправдават със служебния дълг.

   Защо от гербалъ боклук ще блокират цялата

   столица, ами нека пуснат народа да усетят

   народната любов, от какво се вардят такива?
    
   https://novini.bg/bylgariya/politika/616602
   Управляващите с противоречива

   информация дали са се разбрали за

   проекта на ГЕРБ за нова конституция
    
   За ремонт на ПЛЕНАРНА ЗАЛА официално са похарчени 18 милиона !
    
   Хубава работа ама Гербарска!
         Остават блокирани трите ключови кръстовища при площад

   "Независимост", при Ректората на Софийския университет

   и Орлов мост. Очаква се по-късно протестиращите да

   се отправят на факелно шествие. Все още не е ясно

   накъде ще тръгнат те и дали ще има блокирани

   улици. Палатковият лагер пред общината остава.

   Остава блокиран и булевардът пред нея.

   Недоволните обявиха, че няма да премахнат

   палатките и шатрите, докато желанията им не бъдат

   изпълнени.


   От столичната дирекция заявиха, че в интернет се е

   появила информация за ескалация на напрежението
    
   КЪДЕ Е ДОГАН ? - Още от

   комунизма Доган е бил двоен

   агент-на Турция и ДС.Сега остана

   само агент на Турция.
    
   https://www.vbox7.com/play:9175e33cb8&start=29
    
   https://www.vbox7.com/play:ee06be6f41
    
   https://www.vbox7.com/play:9175e33cb8&start=1
    
   https://www.vbox7.com/play:9175e33cb8&start=20
    
   55-и ден на антиправителствени протести у нас
    
   https://www.vbox7.com/play:ab3c063cad
    
   Какви мерки ще вземе СДВР за готвения протест утре?

   Борисов:ще съберем 120 депутати,показахме воля за рестарт 

   Радев: Борисов няма право да иска свикване на ВНС
    
   Междувременно от пресцентъра на президента

   съобщиха, че на 2 септември държавният глава Румен

   Радев ще направи обръщение към народа и Народното

   събрание.
   Обръщението на президента ще бъде от трибуната на

   Народното събрание при откриването на новата сесия

   на парламента, която ще започне от 9.00 часа.
   Десетата сесия на 44-ото Народно събрание ще бъде

   открита в новата пленарна зала в сградата на

   парламента на пл. "Александър Първи" №1. В началото

   на заседанието ще прозвучат химнът на Република

   България и химнът на Европейския съюз. Очаква се

   парламентарните групи да направят изявления във

   връзка с началото на новия политически сезон.
    
    Протест и шествие и във

   Варна
   Варна: Шествието тази вечер е с факли и се води от тъпани.

   За утре варненци подготвят автопоход в подкрепа на

   София.
    
   Това ако не е мутренско

   управление  аз калинка да

   стана!

   ДИКТАТУРА!    
    
   55 ден протести срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор

   Иван Гешев. Традиционно след 19:00 часа граждани се събират на площад

   "Независимост". 
   Остават блокирани трите възлови кръстовища в центъра на София -

   пред Министерски съвет, пред Ректората на СУ и на "Орлов" мост. 
    
   Основната тема в лагерите е утрешният протест, който по план трябва да бъде

   национален и да бъде през целия ден. Полицаи от цялата страна вече се струпват в

   центъра на София. На паркинга до катедралата „Ал. Невски“ са разположени сили на

   полицията от Пазарджик, предава bTV. Жандармерия от Пловдив в позиционирана на

   бул. „Дондуков“. По-рано бяха забелязани жандармеристи и в района на

   Министерството на спорта. До днес в Столична община са подадени уведомителни

   писма за протестни действия на 2 септември от движение „Да България“, НГИ

   „Системата ни убива“ и няколко физически лица, съобщиха от „Московска“ 33 и

   призоваха гражданите да избягват да минават в района на пл. „Независимост“ -

   Народното събрание 2, Министерски съвет и президентството.


   Полицейски патрули на всички входове

   и кръстовища в София заради националния протест
    
    
    
    Граждани излязоха на протест и във Варна срещу кабинета и главния прокурор.
    
   Протестиращите тръгнаха без охрана от полицията. Стюарди се опитват да ги

   проводят безопасно покрай автомобилите. Те ще се движат към Морската градина и

   ще блокират кръстовищата по пътя. Част от тях ще потеглят утре към София. Други

   граждани пък планират автошествие в 09:00 ч.
    
   В протестния лагер цял ден усърдно се прави подготовка за

   утрешното „Велико народно въстание“, както наричат утрешната

   проява протестиращите. Един от тях, който рисува със спрей върху

   фланелки надписи „Мутри вън“ и „Оставка“ категорично заяви пред

   БНР: „Да не си мислят, че ще докарват мандата си докрай, защото

   до народното въстание остават броени часове. Много коли се

   движат към София - не само жандармерия, която видяхме, но и

   граждани, които изглеждат не много мирни“. Утре протестът започва

   в 8 часа сутринта преди началото на новата парламентарна сесия.

   Протестиращите не скриха, че очакват да се появят и провокатори. 
    
    
    
     Централна емисия новини (1.9.2020)
    
    
    
    
   Новините на NOVA (01.09.2020 - централна емисия)
    
    
    
   Генерал-майор Валери Григоров
    
    
    
   "Делници" с водещ Николай Колев - 01.09.2020
    
    
    
   Димитър Димитров
    
    
    
   Ген. Димитър Шивиков и Генерал-майор Валери Григоров
    
    
    
   Борисов: "Стана ясно кои са сценаристите"
    
    
    
   С джипката отново сред народа
   Премиерът Бойко Борисов кара джипка по трасето пътя Видин-Ботевград

   до пътен възел Макреш.-

   “А вижте ме колко работя и къде хвърлям парите Ви…”

   НАГЛЕЦ!!!

   КАКВИ ОЧИ ИМА БОРИСОВ ?!

   АБСОЛЮТНО БЕЗОЧЛИВ!

   най-малкото.

   Гешевр Доган и Пеевски се снишават, прокриха.

    
    
    
   КАЛОФЕР НА ПРОТЕСТ, ЖИТЕЛИТЕ БЛОКИРАХА

   ПОДБАЛКАНСКИЯ ПЪТ ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА ВОДА
    
    
    
   Как се отстранява политически тумор ще е основната тема в „Алтернативата“ днес с Калин Манолов
    
    
    
   Централна емисия новини в 18.30 на 1 септември
    
    
    
    
   НОВИЯТ СЕЗОН ЗА ДЕПУТАТИТЕ ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЛИ НОВА КОНСТИТУЦИЯ?
    
    
    
   ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА БОРИСОВ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ СЪБЕРЕ ГЛАСОВЕТЕ ЗА КОНСТИТУЦИЯ И ВНС
    
    
    
    
   Радев: Авторитарното управление ни вкара в тази криза
    
    
    
    
   Short chill and eat stream (part 1/2)
    
    
    
   Short chill and eat stream (part 2/2)
    
    
   побой на Герб
   Адвокат Албена Белянова попита по ЗДОИ премиера Бойко Борисов за пачките в чекмеджето му, скандалните запаси и още много други неща. Вчера въпросите са били изпратени на министър-председателя по каналния ред. По закон той трябва да даде отговор на 8 въпроса до 14 дни. Ето и пълния текст на заявлението, с което Фрог се сдоби: https://frognews.bg/novini/advokat-popita-zdoi-borisov-pachkite-chekmedjeto-skandalnite-zapasi-oshte-mnogo-drugi-neshta.html
    
    
   https://thebulgariantimes.com/Войната-срещу-народа-започна-ВИДЕО/
   Краят на играта или началото на операцията за вашето ликвидиране (ВИДЕО)
     ВИДЕО: Hoвини BG – Boйнcки cъюз „Bacил Лeвcки“ и БHO “Шипкa“ във Фейсбук   ПРЕДИШНО ВИДЕО Живите мъртви – КОВИД 21 и какво идва към вас: Какви са последните планове на световното задкулисие рептилии и илюминати за второ и третото затваряне на света по дати? 
    
   Подгответе се: Колапса на световната система стартира! 
     ВАЖНО! ПОДГОТВЕТЕ СЕ! КОЛАПСА НА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА И ОПЕРАЦИЯТА ЗА БЪДЕЩОТО НАСИЛСТВЕНО ЧИПИРАНЕ И ВАКСИНИРАНЕ, ВЕЧЕ СТАРТИРА! 03,11, 2020 Е ДЕНЯТ НА ИЗБОРИТЕ В САЩ. ДЕН НА ПОБЕДАТА НА ТРЪМП, КОЯТО СВЕТОВНАТА БАНДА ОТ ПЕДОФИЛИТЕ САТАНИСТИ И ИЛЮМИНАТИ НЯМА ДА ПРИЗНАЕ И ЩЕ СТАРТИРАТ УНИЩОЖЕНИЕТО НА САЩ, А ПОСЛЕ И НА ЦЕЛИЯ СВЯТ. ПОДГОТВЕТЕ СЕ И ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО СВЕТА, КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ, ДА СЕ ИЗТЕГЛИ КЪМ РОДИНАТА. ЗАПОЧВА НАЙ-ВЕЛИКАТА БИТКА В ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ИСТОРИЯ. БИТКА ЗА СМЪРТТА И УНИЩОЖЕНИЕТО ИЛИ ЗА СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА И ЧОВЕШКАТА РАСА. И НИЕ ЩЕ ВЗЕМЕМ АКТИВНО УЧАСТИЕ В НЕЯ, …
    
   Планът на Сатана за унищожение на нас и децата ни (ВИДЕО)
   ПЛАНЪТ НА ИЛЮМИНАТИ И САТАНИСТИ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА РАСА И ПОРОБВАНЕТО НИ. КАК, СЛЕД КАТО УНИЩОЖИХА ЖИВОТНИ И ПТИЦИ СЕГА ИСКАТ ДА ЗАБРАНЯТ ДА ОТГЛЕЖДАМЕ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ, КОИТО НЕ СА ГМО? ЗАЩО МНОГО СКОРО ЩЕ ЗАТВОРЯТ ОТНОВО ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И УНИЩОЖАТ ВСИЧКИ ФИРМИ, ЗА ДА ОСТАНЕТЕ БЕЗ РАБОТА И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗХРАНВАНЕ.? КАК СА ИЗМИСЛИЛИ ДА ВИ НАКАРАТ ДА СЕ ЧИПИРАТЕ И ВАКСИНИРАТЕ ДОБРОВОЛНО ПРОДАВАЙКИ СИ ДУШАТА НА ДЯВОЛА ? ЗАЩО ТАЙНО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ СТРОЯТ КОНЦЛАГЕРИ ТВЪРДЕЙКИ, ЧЕ УЖ ЩЕ СА БОЛНИЦИ? ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ ПРЕДУПРЕДИМ БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА ЗА КОЛАПСА НА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА … 
    
    
   Европа вече е вече готова за постоянно затваряне, смърт и чипиране (ВИДЕО)
     Протестите в Германия, изолатори, инжектиране, чипиране [Официални документи]   ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ УСКОРЕНО СЕ ИЗГРАЖДАТ ХИЛЯДИ ЦЕНТРОВЕ ЗА ИНЖЕКТИРАНЕ И ЧИПИРАНЕ. И ЛАГЕРИТЕ, ЗА ТЕЗИ, КОИТО ОТКАЖАТ ДА СИ ПОСТАВЯТ ПЕЧАТА НА ДЯВОЛА И ПРОДАВАЙКИ СИ ДУШАТА НА САТАНАТА ДА УМРАТ ДОБРОВОЛНО. ЧЕТВЪРТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ЧОВЕШКАТА РАСА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА (ТРЕТАТА СВЕТОВНА БЕШЕ СТУДЕНАТА ВОЙНА, В КОЯТО ВСИЧКИ НИЕ БЯХМЕ ПРЕДАДЕНИ, БЕЗ ЕДИН ИЗСТРЕЛ, ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРОДАЖНИ УПРАВНИЦИ И АЛЧНИ И ПРЕСТЪПНИ ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ)! БИТКАТА ЗА СПАСЕНИЕТО НА СВЕТА, КОЯТО В МОМЕНТА ВОДИ И ТРЪМП, СКОРО НИ ПРЕДСТОИ. ЗА ДА СПАСИМ ВАС И БЪЛГАРИЯ, Е НУЖНО … 
    
    
     Какво ще се случи с вас и децата ви в следващите няколко месеца 
     ИМАТ ЛИ ШАНС БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СПАСЯТ И АКО ДА, ТО КАК МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ? ЗАЩО СЛУЧВАЩОТО СЕ И КАРАНТИНАТА, ТОЕСТ ДОМАШНИЯТ ВИ АРЕСТ, ЩЕ ПРОДЪЛЖИ, ДОКАТО НЕ ПОДГОТВЯТ ГЕЙТС ИНЖЕКЦИИТЕ, С КОИТО ДА ВИ „ИЗЛЕКУВАТ ЗАВИНАГИ ОТ ЖИВОТА“ И ЩЕ НАЛОЖАТ НОВИЯ СВЕТОВЕН САТАНИНСКИ РЕД. СКОРО ЛИ ЩЕ ВИ ЗАТВОРЯТ ОТНОВО? ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА, ПРЕМИЕРА И РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ОСНОВНИТЕ ПАРТИИ СА ПРЕДУПРЕДЕНИ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В СВЕТА, НО ГО КРИЯТ ОТ ВАС? ПОДГОТВЕТЕ СЕ! КОЛАПСА НА СВЕТОВНАТА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМА И ОПЕРАЦИЯТА ЗА БЪДЕЩОТО НАСИЛСТВЕНО ЧИПИРАНЕ И ИНЖЕКТИРАНЕ, ВЕЧЕ СТАРТИРА!   ВИДЕО: … 
      
   01 септември 2020.,Плевен
   Анита Христова Трифонова 
  • от Анита Христова Трифонова
   Строги мерки в цялата страна срещу COVID-19 от петък- срещу народа-чист фашизъм!
   Честито на всички българи остават ни 4 дена до пълното затваряне след което

   никой няма да може да започне работа без да си е бил ваксина.Ваксината е

   вкарване на прахови частици в ДНК .Тези прахови чатици ще бъдат активирани и

   после контролирани чрез 5G мрежата. Всеки да се спасява по отделно обратното

   броене започна . Ясно е, че управляващите са кукли на конци и някой им дърпа конците - те толкова си могат.

   ТОВА Е ...НЯМА ТАКАВА ДУМА! ИЗРОДЩИНА С НАРОД! НАРОД СРЕЩУ НАРОД!


   ПРЕДЛАГАТ ПОЧТИ ПЪЛНА БЛОКАДА НА ДЪРЖАВАТА

   ПРЕДЛАГАТ ПОЧТИ ПЪЛНА БЛОКАДА НА ДЪРЖАВАТА

   МЪЖ СКОЧИ ОТ ОСМИЯ ЕТАЖ НА КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ

   ИМА ПОВТОРНО ЗАРАЗЕНИ С КОВИ19

   Спират междуселищни и междуградски автобуси    40,29% от тестваните за денонощието са с коронавирус -

   ако изобщо може да им се вярва

   Няма лекари и медицински сестри които да искат да работят в ковидотделенията,

   ако ги накарат насила да дават дежурства те просто си подават молбите за

   напускане на работа.

   Двойно убийство в Шумен

   Таксита масово отказват кратки курсове


   Мерките били само за три седмици...ПОЗНАЙТЕ...?!

   Населението нараснало с 73-милиона души,

   е та малка България точно ги прави тези милиони,изроди гадни!


   Дали е умишлено или здравната система е в колапс-второто,

   но пак ,второто е умишелно ,да няма кой да ни лекува и с какаво!
   Борисов: Трябва да действаме бързо с одобряването на бюджета на ЕС

   А този си прави разходките с джипката и пуска заповеди,

   раздава пари на приятели,


   чуди се заедно с кукловодите си КАК ДА УКРОТИ НАРОДА!

   НАРОДЕ, ТОВА Е НЕДОПУСТИМО ,ДА ГО ТЪРПИШ,

   ТОВА Е ГАВРА, ПОДИГРАВКАТ, 


   ИЗНУДВАНЕ, РЕКЕТ, ГЕНОЦИД И

   ТО ОТ НАШИ НЕ САМО ОТВЪН!


   КАКВО ПРОТЕСТИРАТЕ, ВЕЧЕ ФАЗАТА МИНА,

   ТРЯБВА ДРУГО ,НО НЕ ЗНАМ С ЧИЯ ПОМОЩ!


   ПРЕБИХА, ПРОГОНИХА МЛАДИТЕ, СТАРИТЕ МРАТ ,

   ТА И МЛАДИ ЗАПОЧНАХА...

   НАРОДЕ, ЛУД ЛИ СИ ,ПО ЛУД СИ ОТ БОРИСОВ?!

   ЩЕ НИ ИЗМОРЯТ ОТ ГЛАД И ПСИХЯСАТ- ТОВА НЕ ЕНОРАД!

   НЕ, НЕ ГО ПРИЗНАВАМ ЗА НАРОД ,ДА ТЪРПИ


   НЯКОЛКО ЛУДИ -НАШИ И ОТВЪН ДА НИ УНИЩОЖАВАТ!

   КАКВИ ПРОТЕСТИ,

   ОТГОВОРЕТЕ ДЕ, КОЙ ВИ ЧУВА БЛИЗО 140 ДНИ?!

    
   НАРОДЕ, КОЙТО СИ

   ОСТАНАЛ ПОВЕЧЕТО В

   СТАРЧЕСКА ВЪЗРАСТ

   НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ

   ТАЗИ АГОНИЯ?!

   Всичко е за

   да ни задължат да си

   поставим ваксините дето

   заплатили, ако не  ще се

   мре от глад!
   СПИРАМ, 


   СПИРАМ,

   СПИРАМ,


   СПИРАМ


   ДА КАЧВАМ 

   ВСЯКАКВИ ИНТЕРВЮТА  ОТ ИНТЕРНЕТА НА ТЕМА ПРОТЕСТИ И КОВИД!

   ЧЕШЕТЕ СИ ЕЗИКА,ПЛАТЕНИ МЕДИИНА ПЕЕВСКИ И ДОГАН, ЧЕШЕТЕ ГО , ДРУГИТЕ НАВЪН ТРЕПЕРЯТ ПО ПРОТЕСТИ, ДРУГИТЕ СИ СПИНКАТ В КЪЩИ    А СЕГА 


   ГЛАДУВАЙТЕ!


   ГЛАД!
   НЯМАТЕ НА ИДЕЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО 


   ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО 
   ОБВЪРЗАНО С ТЕЗИ ОТВЪН 


   НЕ ПАДНЕ 


   СКОРО, МНОГО СКОРО


   ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА ,

   ЩЕ ГЛАДУВАТ И ТЕ.


   КАКВИ ОРГАНИЗМИ ЩЕ СА...

   КАКВО ГИ ЧАКА...   ГЕРБ И БОРИСОВ И УЖ АЛТЕРНАТИВАТА -БСП И ВСИЧКИ ТАМ


   СТЕ МУТРИ,

   ВЗЕЛИ СТЕ ПАРИ ОТВЪН,


   ДОКАЖЕТЕ ЧЕ ЛЪЖА!


   МАКЕДОНИЯИ ТАМ СЕ МЪЧАТ ДА НИ ВЪВЛЕКАТ ВЪВ ВОЙНА И НА ТОЗИ ГЛАД И КРИЗА ВСЯКАКВА САМО ТОВА НИ ЛИПСВА   СЪБУДЕТЕ СЕ, МОЛЯ ВИ....ПОНЕ ЗАРАДИ ДЕЦАТА ВИ!

   НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕ... , ТРЯСНЕ ВСИЧКО....

   Апостолов, спри да ми пишеш на лични, че ще ти ..........ръчичките...и не само


   Росо, ако не може да ме

   ПРИЕМЕШ ДОРИ

   КАТО ПОТРЕБИТЕЛ ТУК,КЪДЕТО НЕ ТИ Е БАЩИНИЯ,

   имам много снимки в нета,

   тури си ги над леглото и ме гледай...


   АЙДЕ ,ЗЛОБАРИТЕ, ПО МЕСТАТА СИ.
   КУЧЕ РАЗБИРА САМО ОТ ТОЯГА!

   КУЧЕ РАЗБИРА САМО ОТ ТОЯГА!

   КУЧЕ РАЗБИРА САМО ОТ ТОЯГА!

   КУЧЕ РАЗБИРА САМО ОТ ТОЯГА!

   КУЧЕ РАЗБИРА САМО ОТ ТОЯГА!
   Новите мерки бяха обявени от здравния министър
   Новите мерки бяха обявени от здравния министър
    
   Предлагат почти пълно затваряне на държавата. Новите мерки бяха обявени от здравния министър проф. Костадин Ангелов на брифинг в Министерския съвет в понеделник. Те ще влязат в сила от петък, след като минат одобрение от Министерския съвет.
   40,29% от тестваните за денонощието са с коронавирус
   Новите мерки включват:
    • удължаване на обявената извънредна обстановка с 4 месеца - до края на март 2021 г.;  • преустановяване на присъствените занятия във всички университети, училища, детски градини и ясли;  • преустановяване на всякакъв вид колективни спортни мероприятия, семинари, конкурси и други развлекателни мероприятия, включително частни тържества;  • удължаване на забраната за посещения в заведения, барове, клубове;  • преустановяване работата на заведенията за хранене и развлечения, ресторанти, заведения за бързо обслужване, увеселителни и игрални зали, питейни заведения. Същите да могат да доставят само до домовете;  • преустановяване работата на всички нехранителни търговски обекти, включително и моловете, с изключение на аптеки, дрогерии, доставчици на пощенски услуги, банки, застрахователи;  • преустановяване на провеждане на вътрешни и външни екскурзии;  • не се ограничава общественият транспорт.

   Някои казат-По-добре да се мре от глад, отколкото от някоя нова смътоносна болест. Според Конституцията никой не може да ме принуждава и лишава от личен избор!

   ДА, НО ТЕ ПИПНАХА ,ОПИТАХА СЕ ДА ПИПНАТ И КОНСТИТУЦИЯТА ,ВСИЧКО Е НАГЛАСЕНО

   ОТВЪН ДИРИЖИРАНО,

   ЗЕМЯТА КЪТЧЕ РАЙ


   Е ТРЕТА ПО ЖЕЛАНИЕ НА НАРОДИ ОТВЪН ЗА ЗАСЕЛВАНЕ - НАШАТА ЗЕМЯ!

   ТРЯБВА ДА ГИ..... НЯМА - ВСИЧКИ ПАРТИИ И


   УПРАВЛЯВАЩИ ДОСЕГА ОТ ТЯХ ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ПРОГОНЯТ!

   И ДА СЕ СПРЕ ТОВА ДУПЕДАВСТВО


   ОТВЪН ДА НИ ДИРИЖИРАТИ МОРЯТ ЧРЕЗ НАСИЛИЕ!


   ПОЛИЦИЯТА НАША ДА СЕ СПРЕ ,ЧЕ И СЕ ПЛАЩА ЯВНО ЯКО ...

   ПРОДАЖНИ ЛИ СМЕ  КРАЙ С НАС!

   С ДЕЦАТА НИ!
    
    
   А.Х.Т. sekirata cekupama 


   ЛУДИ НИ УПРАВЛЯВАТ И ВЗЕЛИ МНОГО ПАРИ ОТВЪН!

   ВСИЧКИТЕ ,ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ СА

   ЗАМЕСЕНИ В ТОЗИ ГЕНОЦИД НА НАРОДА!   Само се вгледайте в лицеизраза,погледите,очите на всички наши

   управляващи начело с Борисов, хитро е,че Пеевски и Доган се крият и то успешно!


   “Ковидиоти, не се притеснявайте!

   Най-тежко няма да бъде през Декември, а в

   средата на Януари! Ако оцелеете дотогава,

   слушайки Миндилов, то ще бъдете

   късметлии!

   Е, може постепенно и много бавно

   вирусните показатели да спадат до май!


   Но според прогнозата на

   https://www.worldometers.info/coronavirus/country/bulgaria/

   пикът на вируса у нас ще е в средата на Януари


   Е, как храна по домовете?

   Спрете и храната, пасмината ще си носи маската, ще умира вкъщи от глад, но по-

   важното е, че ще се спазват всички епидемиологични мерки.

   Няма такъв план, браво. Велики сте.
  • от Анита Христова Трифонова
   Posoka.org -протест 22.10.2020 г. - ден 106
   Недоволните граждани отново се събраха в триъгълника на властта – между

   Министерски съвет, Президентството и бившия Партиен дом. Исканията на

   протестиращите остават без промяна – оставка на правителството на Бойко Борисов,

   оставка на главния прокурор, честни избори. Днес към антиправителствения протест

   се присъединиха и студенти от Софийския университет, УНСС, УАСГ и Техническия

   университет. Преди да преминат в шествие до пл. „Независимост”, студентите

   протестираха пред сградата на Алма Матер. Бяха издигнали български знамена и

   транспарант, на който пише „Оставка”.
   Най-тиражираният норвежки вестник Aftenposten днес публикува статия за протестите

   у нас! Заглавието гласи “Български демонстранти упражняват натиск върху държавния

   елит”, а подзаглавието: “След повече от три месеца протести демонстрантите в

   България са изморени, но нямат никакво намерение да се отказват. Това е само

   началото, казват те.”
    
    
    
   https://www.vbox7.com/play:4795221d23&start=5
    
   106-ти ден на антиправителствени протести
    

    
   https://fakti.bg/bulgaria/521924-106-ti-den-na-antipravitelstveni-protesti
    
    
   Ден 106: Студентите на антиправителствения протест –БЛОКИРАХА  ДВИЖЕНИЕТО

   ПРЕД РЕКТОРАТА –УНСС, СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ,УАСГ и ТЕХНИЧЕСКИ

   УНИВЕРСИТЕТ СЕ СЪБРАХА В ЗНАК НА ПРОТЕСТ НА СТЪЛБИТЕ ПРЕД РЕКТОРАТА

   НА ВУЗ-а.ТЕ ПОДКРЕПЯТ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНИТЕ ПРОТЕСТИ.НА ПЛОЩАД

   „НЕЗАВИСИМОСТ”СЕ ПРИСЪЕДИНЯВАТ КЪМ ОСНОВНИЯ

   ПРОТЕСТ.МНОЖЕСТВОТО БЛОКИРА ДВИЖЕНИЕТО В „ТРИЪГЪЛНИКА НА ВЛАСТТА”


   https://www.vbox7.com/play:4795221d23&start=14
    
    
    
   ДЕН 106-ти: Няколко демонстрации в столицата


   Студентите поведоха днес, шествието им се вля в протеста


   https://btvnovinite.bg/bulgaria/den-106-na-protesta-studenti-blokiraha-dvizhenieto-pred-sofijskija-universitet.html

    
   Студенти отново скандират "Оставка"
   https://www.facebook.com/watch/otrovnototrio/
    
    
    
    
    
    
   Протест пред ВСС    
    
    
   Morning protest, Sofia, Bulgarian
    
    
    
   Прокурорски гьонсурати и други водещи теми в предаването "ЕвроДикоФ"
    
    
    
    
    
    
   "ДУМАТА Е ВАША" с водещ СТОИЛ РОШКЕВ (22.10.2020)
    
    
    
    
   Христо Иванов на протест #ден106 "Масово посрещане с #Оставка на #гешев пред ВСС!"
    
    
    
   Адвокат Велислав Величков на протест #ден106 "Масово посрещане с #Оставка на #гешев пред ВСС!"
    
    
    
    
   Камен Добрев. на протест #ден106 "Масово посрещане с #Оставка на #гешев пред ВСС!"
    
    
    
   #ден106 адвокат Камен Добрев от БОЕЦ на протест "Масово посрещане с #Оставка на #гешев пред ВСС!"
    
    
    
    
   #ден106 протестираща на протест "Масово посрещане с #Оставка на #гешев пред ВСС!"
    
    
    
   #ден106 протестиращ за прокурор Франтишек на протест Масово посрещане с #Оставка на #гешев пред ВСС
    
    
    
    
    
   Главният прокурор представи пред ВСС резултатите от работата на прокуратурата през тази година
    
    
    
    
   Законно ли е удълбочаването на Варненското езеро?
    
    
    
   Как България ще харчи милиардите от ЕС?
    
    
    
   ЗАСЕДАНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ (22.10.2020)
    
    
    
   ЗАСЕДАНИЕ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ - 2 (22.10.2020)
    
    
    
   "АНТИДОТ" с водещ ЮЛИЯ АЛ-ХАКИМ (22.10.2020)
    
    
    
   Малка проповед 89
    
    
    
   Владислав Панев, финансист и адвокат Албена Белянова: "Преродени" енергийни проекти
    
    
    
    
   "СТУДИО ИКОНОМИКА" с водещ НОРА СТОИЧКОВА (22.10.2020)
    
    
    
   БСП ИСКА ОСТАВКАТА НА БОИЛ БАНОВ ЗАРАДИ ГАВРАТА С БНР И БНТ
    
    
    
   "АКТУАЛНО ОТ ДЕНЯ" с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (22.10.2020)
    
    
    
    
   Зад кулисите на сценките между премиер и президент -

   "Алтернативата" с Емилия Милчева, 22 октомври
    
    
    
    
   БСП РАЗСИПА ОТ КРИТИКИ ДЕЙСТВИЯТА

   НА ВЛАСТИТЕ В БОРБАТА С КОРОНАВИРУСА
    
    
×
×
 • Добави ново...

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите Условия за ползване