Премини към съдържанието
trabant4e

Няйкой филми забиват защо?

    Препоръчан отговор


    Имам следния проблем-Когато си сваля някой филм той върви като по вода нормално ,но понякога незнам какво става ,но филма нито тръгва със BsPlayer,нито със Windows Media Player.Когато филма не тръгне програмата блокира и тъй като съм на XP ми вади познатата на всички грешка ,на която съм запомнил замо двата бутона върху ,които може да се цъка "Send Error" , "Don't send Error" (мисля ,че това пишеше).Имам кодека Ace Mega Codec и на повече от 95% от филмите вървят супер без други кодеци ,но някой път както споменах горе става нещо.Ако ще ви помогне и това ,че този път проблема стана със .avi разширения,преди не съм забелязвал.Мерси предварително!

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Най вероятно нямаш някой кодек.AVI съкращението означава Audio Video Interleave,а не точен кодек.Съвета ми е да инсталираш по-нови

    кодеци.Провери и с GSpot как точно са кодиран филмите които не ти тръгват.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Ако видео файлът е повреден, можеш да опиташ да го поправиш с Video-Repairer или друга подобна програма.

    Като алтернатива - ползувай VideoLAN.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Имам следния проблем-Когато си сваля някой филм той върви като по вода нормално ,но понякога незнам какво става ,но филма нито тръгва със BsPlayer,нито със Windows Media Player.Когато филма не тръгне програмата блокира и тъй като съм на XP ми вади познатата на всички грешка ,на която съм запомнил замо двата бутона върху ,които може да се цъка "Send Error" , "Don't send Error" (мисля ,че това пишеше).Имам кодека Ace Mega Codec и на повече от 95% от филмите вървят супер без други кодеци ,но някой път както споменах горе става нещо.Ако ще ви помогне и това ,че този път проблема стана със .avi разширения,преди не съм забелязвал.Мерси предварително!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Инсталирай си по - нови версии на кодеците. Пишеш , че използваш ACE Mega Codec Pack, а като гледам последната му версия - 6.03 е от 21 Dec 2004. Изтегли си K-Lite Codec paka, има го и тук, ако ще го ползваш само за гледане , то и Standart версията ще ти свърши работа.

    Успех

    :bye:

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Всъщност най-добрата алтернатива е VideoLan... реално програмата сама си декодира каквото й е необходимо. Но пък е с не особено приятен и лесен за работа интерфейс.

    А иначе най-вероятно ти липсва някой кодек, с 70% Xvid защото версията му от Асе е доста стара, а освен това прави номера.


    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Просто поради причината, че нямаш подходящи кодеци и аз съм имал такъв проблем, оправи се, като смених кодеците.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Не мога да разбера каква е тази любов към пакетите с кодеци. Занимавах се преди време с тях - само проблеми. Оттогава слагам отделно DivX, XviD, AC3 Filter и досега проблеми не съм имал. Слагам и MPEG2 и SVCD кодек за ВСЕКИ случай.

    Пей сърце.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Аз лично от край време съм с пакет K-lite и не съм имал никакви пробелми.

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове
    Имам следния проблем-Когато си сваля някой филм той върви като по вода нормално ,но понякога незнам какво става ,но филма нито тръгва със BsPlayer,нито със Windows Media Player.Когато филма не тръгне програмата блокира и тъй като съм на XP ми вади познатата на всички грешка ,на която съм запомнил замо двата бутона върху ,които може да се цъка "Send Error" , "Don't send Error" (мисля ,че това пишеше).Имам кодека Ace Mega Codec и на повече от 95% от филмите вървят супер без други кодеци ,но някой път както споменах горе става нещо.Ако ще ви помогне и това ,че този път проблема стана със .avi разширения,преди не съм забелязвал.Мерси предварително!

    <{POST_SNAPBACK}>

    За кодеците съм съгласен с тези,които са писали предните постове.Аз обаче съм имал проблеми и със самите софтуерни плеъри.Така,че BsPlayer-а не е панацея.Пробвай с друг плеър,поне видео-плеъри в нета дал Господ.Аз лично съм много доволен от MV2 ,въпреки,че и той забива понякога (но той поне е в RC ) cool.gif

    Успех! :)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Мерси на всички ,които се включиха.Оправих се.Проблема е бил във кодека.Сложих K-Lite Codec ,както каза lordjohn и доста хора още- е прави бяхте.Наистина lordjohn беше прав ,че най-новата версия е от 2004 а моята не е най-новата :) (не си представяйте колко е стара :)) Мерси.Всички ,които ще слагат кодек вече препоръчвам K-lite Codec ;)

    Сподели този отговор


    Линк към този отговор
    Сподели в други сайтове

    Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

    Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

    Регистрирайте се

    Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

    Нова регистрация

    Вход

    Имате регистрация? Влезте от тук.

    Вход


    ×

    Информация

    Този сайт използва бисквитки (cookies), за най-доброто потребителско изживяване. С използването му, вие приемате нашите Условия за ползване.