Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

На някой филми няма звук и субтитри

Препоръчан отговор

Здравейте със windows 7 x86. На някой филми нямам звук със bs player но субтитри имам като отворя със media player или media center имам звук но нямам субтрири предполагам са кодеци но съм длъжен да питам. А във windows 7 има ли вградени кодеци

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

BS-player  (трябват доп. кодеци за да работи) отдавна не е това което беше, с навлизането на китайски и корейски видео плеъри (за PC).

За да гледате безпроблемно филми използвайте плеъри с вградени кодеци

Доказани такива са VLC, Gom Player, Pot Player, MPC-Home Cinema.

П.П. Windows 7, няма вградени кодеци. А, при Windows Media player не Ви излизат субтитри, защото е няма добавката за субтитри (има я в пакета K-lite).

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте със windows 7 x86. На някой филми нямам звук със bs player но субтитри имам като отворя със media player или media center имам звук но нямам субтрири предполагам са кодеци но съм длъжен да питам. А във windows 7 има ли вградени кодеци

Защо не пробваш със плеари, които си имат вградени кодеци. Ще дам пример:

http://www.kaldata.com/modules.php?modid=1&action=show&id=1076

http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Video/Video-Players/PotPlayer.shtml

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ще изтегля gom player
Аз го ползвам и личното ми мнение е, че е много добър. Друг, който съм ползвал е KMPlayer, всичките са по-добри от BS Player-a. Общо взето от около 4 години не ползвам кодеци, а тези плеари и се родих... Винаги имам VLC на компютъра, защото той дъвка всичко...
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Почитател съм на Gom Player и KM Palyer. BS Player се нуждае от допълнителни кодеци, и често се случват проблеми с звука, картина и т.н. поради проблеми с кодеците.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...