Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да видя дали ми е инсталиран драйвера за чипсета

Препоръчан отговор

Здравейте, понеже съм със windows ,7 и знам че слага сама драйверите. Във контрол панел във деинсталиране на програми няма нищо свързано със чипсет как мога да проверя дали са инсталиран драйвер за чип сета

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Десен бутон на My computer > най - отдолу Properties > в ляво има един панел, натискаш на Device Manager > и, ако нямаш нещо в оранжев цвят, значи всичко е наред   :wink12:  Поздрави......

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Онова неизвестното устройство,с жълтия триъгълник..показва че му липсва драйвър.С десен бутон върху него,свойства,му виж името за да си го потърсиш , свалиш и инсталираш!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Така ли ? трябва да бъде Публикувано изображение

Да, имаш всички необходими драйвъри. Направи каквото ти каза колегата Димитър 59, за да ти намери неизвестното устройство. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

з  дадох десен бутон  и то имаше да ми сканира и да ми свали драйвера правилно ли съм го направил. Иначе може ли и без този драйвер

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Препоръчително е да имаш всички драйвъри, ако всичко си направил както трябва и сега вече няма "!" значи всичко е наред.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, понеже съм със windows ,7 и знам че слага сама драйверите.

Това е всеобща заблуда. Не случайно всеки един производител на дъна поддържа база от милиони драйвъри на стотици дъна. Това, което инсталира "7", е колкото да светне и тръгне компютъра. Желателно е да намериш модела на твоето дъно в сайта и да си изтеглиш и инсталираш всички драйвъри...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

• Добави ново...