Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с MediaCoder

Featured Replies

От няколко дни имам следния проблем с MediaCoder: стартирам програмата и след няколко секунди тя се затваря, без да ми изписва нищо. Няма значение дали работя с нея, или просто я оставям стартирана - стои няколко секунди (около 15-20) и се затваря. Естествено, първите неща като рестарт на компютъра и преинсталиране съм ги пробвал, не става. Пробвах и с по-нови версии - пак същото. Каквито и версии да инсталирам едно и също.

Никога досега не съм имал проблем с тази програма. Тя е една от основните, с които работя и ми е много полезна. Който я има знае за какво говоря. Просто перфектна! Моля, помогнете, защото наистина ми трябва.

• 2 седмици по-късно...

Както писах в друга тема, но тук е мястото - изтегли и инсталирай важните актуализации за уиндоус (не само за интернет експлорър).

Деинсталирай Media Coder и провери за остатъчни папки на програмата, които да изтриеш - пусни си едно търсене на C:

Направи рестарт

Изтегли и инсталирай стабилна версия на MediaCoder

Отново направи рестарт

Тествай

• Автор

Както писах в друга тема, но тук е мястото - изтегли и инсталирай важните актуализации за уиндоус (не само за интернет експлорър).

Деинсталирай Media Coder и провери за остатъчни папки на програмата, които да изтриеш - пусни си едно търсене на C:

Направи рестарт

Изтегли и инсталирай стабилна версия на MediaCoder

Отново направи рестарт

Тествай

Реших проблема. :) Или поне частично. Вчера случайно нямах интернет, включвам програмата и о чудо - работи. С интернет - не работи, без интернет - работи. :) Тъй като при всяко стартиране на програмата се свързвам със страницата на MediaCoder предполагам, че проблемът е някъде там. Т.е. ако успея да направя така, че да не се свързва със страницата, ще реша проблема изцяло. Защото като изключа интернета и стартирам програмата и след това докато е стартирана включа интернета пак си работи. Не знам как да изключа тази опция. Търсих, но не намирам. Някакви идеи?

Ако знаеш точния адрес, можеш да го добавиш във файла hosts, намиращ се в

C:WINDOWSsystem32driversetc

Отваряш го с Notepad и добавяш отдолу:

127.0.0.1 mediacoderhq.com127.0.0.1 www.mediacoderhq.com

Накрая запазваш промените.

Освен това от Control Panel -> Windows Firewall -> Exceptions -> от бутон Add Program... добави MediaCoder, a ако го няма в списъка с бутона Browse... намираш инсталационната му папка и поставяш exe-то.

Ако в Exceptions получиш програмата с отметка - махаш отметка

Рестартирай компютъра и пробвай с включен нет.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

• Автор

Ако знаеш точния адрес, можеш да го добавиш във файла hosts, намиращ се в

Точният адрес на кое - на страницата, която ми се зарежда при включване на програмата ли? И ако да - в C:WINDOWSsystem32driversetc поставям него, или: 127.0.0.1 mediacoderhq.com 127.0.0.1 www.mediacoderhq.com

Точният адрес на кое - на страницата, която ми се зарежда при включване на програмата ли? И ако да - в C:WINDOWSsystem32driversetc поставям него, или: 127.0.0.1 mediacoderhq.com 127.0.0.1 www.mediacoderhq.com

Страницата, която ти зарежда при включване на програмата.

П.П. Ако е тази от линка по-горе, който си дал в post#3, тези които съм написал са достатъчни.

Редактирано от angel* (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.