Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

уред за светлинно лечение

Featured Replies

Здравейте! Откривам нова тема и знам, че не е свързана с компютри,но никъде другаде не успях да отворя тема, за което предварително се извинявам...

Та На кого му писна постоянно да боледува, да приема лекарства, да се разкрасява с химии, иглотерапии и прочие.... ? Да се бори с непрекъснатите ставни проблеми, дисконфорт, депресии, диабет, акне, псориазис и екзема, женски проблеми и прочие, и прочие..???? А колко от вас се профилактират? Колко от вас имат високо кръвно,в следствие от стрес и депресии? Лекарите ви исписват лекарства,а помагат ли ви? И колко от тях изписват против стрес? Защото повечето не го правят? А колко от вас пият замърсена чешмяна вода или пък минерална-било то изворна, от черното момиче,бутилирана и т.н. ? Ако наистина ви писна от тези неща,моля потърсете ме на site:kaldata.com - Иванова . Искам да помогна на много хора,болни от тежки болести или пък здрави хора,на които им е нужна профилактика,за да не  ги достига и най-малката настинка и укрепване на имунната система  :) А  за водата е по-добре да сменим филтри, отколкото бъбреци,съгласни ли сте? ЗАПОМНЕТЕ-ЗДРАВИЯТ ЧОВЕК ИМА МНОЖЕСТВО ЖЕЛАНИЯ,ДОКАТО БОЛНИЯТ САМО ЕДНО-ДА СЕ ИЗЛЕКУВА!!!!

post-301803-0-93855100-1368729311_thumb.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Може да си сладко, ама не лепнеш....Има начин, как да се рекламира във форума, обаче не е безплатен ;)

Ако ставаше само с лазерно лечени, за какво са ни доктори, поредният псевдо-доктор-лечител-знахар........

Здравейте! Откривам нова тема и знам, че не е свързана с компютри,но никъде другаде не успях да отворя тема, за което предварително се извинявам...

Та На кого му писна постоянно да боледува, да приема лекарства, да се разкрасява с химии, иглотерапии и прочие.... ? Да се бори с непрекъснатите ставни проблеми, дисконфорт, депресии, диабет, акне, псориазис и екзема, женски проблеми и прочие, и прочие..???? А колко от вас се профилактират? Колко от вас имат високо кръвно,в следствие от стрес и депресии? Лекарите ви исписват лекарства,а помагат ли ви? И колко от тях изписват против стрес? Защото повечето не го правят? А колко от вас пият замърсена чешмяна вода или пък минерална-било то изворна, от черното момиче,бутилирана и т.н. ? Ако наистина ви писна от тези неща,моля потърсете ме на телефон 0895949571 - Иванова . Искам да помогна на много хора,болни от тежки болести или пък здрави хора,на които им е нужна профилактика,за да не  ги достига и най-малката настинка и укрепване на имунната система :) А  за водата е по-добре да сменим филтри, отколкото бъбреци,съгласни ли сте? ЗАПОМНЕТЕ-ЗДРАВИЯТ ЧОВЕК ИМА МНОЖЕСТВО ЖЕЛАНИЯ,ДОКАТО БОЛНИЯТ САМО ЕДНО-ДА СЕ ИЗЛЕКУВА!!!!

Има само един начин да се махне стреса, болестите и проблемите. Това е спорт, здравословно хранене и желание и вярва във собствените възможности. Ако човек не прави тези неща и ти няма да му помогнеш.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

• Автор

Има само един начин да се махне стреса, болестите и проблемите. Това е спорт, здравословно хранене и желание и вярва във собствените възможности. Ако човек не прави тези неща и ти няма да му помогнеш.

ОК,съгласна съм,и аз съм бивш спортист,тонуса ми се подобри и всичко беше ок,докато не усещах нищо,но след време много се утрази,макар за възраста ми,аз вече имам ишияс,болки и пръщене в колената,тахикардия и не знам си още какво.. А представи си 1 човек с високо кръвно да накараш да бяга или да тренира нещо,че няма ли да го убиеш? А колко хора според теб отделят време за здравето си,за балансиране на организма,здравословно хранене и прочие,че дори аз не го правя,но откакто се третирам с този уред и акнето ми се подобри,почти ми се изглади лицето и от настинки не страдам ,така че всеки има право на мнение и свой избор как да процедира.. :)

Ако ставаше само с лазерно лечени, за какво са ни доктори, поредният псевдо-доктор-лечител-знахар........

Извинявай,но изобщо не става за лазерно лечение,предполагам ви е известно,че то е много оасно ио се използва само от специалисти! Тук става въпрос за светлинна терапия,без странични ефекти,безполезнен и безопасен,може да се използва освен в клиниките,но и в домашни условия от цялото семейство,дори и дом. ни любимци :)

Може да си сладко, ама не лепнеш....Има начин, как да се рекламира във форума, обаче не е безплатен ;)

такъв начин съм намерила,такъв използвам,целта ми е не да рекламирам,а да информирам хората за 1 много по-здравословен и качествен живот,да живеем по-дълго без заболявания и прочие... :)

Използвай, докато не я затворят......И не ми говори, че мислиш за мен и здравето ми....не ти вярвам :) Вярно е, че всеки иска да изкара прехраната си, но точно този начин, не ми харесва.......А и явно, не изкарваш много, щом си опрял/а до евтини трикове по форумите......

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.