Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Илиана Раева прави партия

Featured Replies

голямата работа си станал като си избягал нали

не!Мигрирах поради ред причини,които няма да изброявам сега.Винаги съм искал да се прибера!!!!!!!!!!И наистина обичам България!!!!!!!!!!!Не съм като някои ,които са и теглигли м_йните тотално.

Редактирано от NLSoldier (преглед на промените)

• Отговори 114
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

не!Мигрирах поради ред причини,които няма да изброявам сега.Винаги съм искал да се прибера!!!!!!!!!!И наистина обичам България!!!!!!!!!!!Не съм като някои ,които са и теглигли м_йните тотално.

който я обича - тука стои

не бяга

Абе некаква гимнастичка май ...

нищо сериозно

некакъв си ти

Абе некаква гимнастичка май ...

нищо сериозно

Не бих казал, че е само гимнастичка. По-скоро става дума за художествана гимнастика. Доколкото си спомням, тя е председател на Българската федерация по художествена гимнастика, справка. Днес мернах един PR за нея със Сашо Дикoff. Бившите спортисти в България са голяма сила. Почти всички силови структури са техни.

Ла-ла-ла лалееецее! Ма тя била художествена гимнастичка. Те имат тънки кръстчета и не чак толкова обемни мускули. Дори някои от тях имат и мозък. За беля малко е попреминала съответната възраст и кръстчето вече не е толкова тънко. Като за дъртия мен все пак става...или...?

Аааа :get out:

Ла-ла-ла лалееецее! Ма тя била художествена гимнастичка. Те имат тънки кръстчета и не чак толкова обемни мускули. Дори някои от тях имат и мозък. За беля малко е попреминала съответната възраст и кръстчето вече не е толкова тънко. Като за дъртия мен все пак става...или...?

Аааа :get out:

Прекаляваш вече! Спри се! Човек трябва да знае границата на майтапа!  :mad:

Прекаляваш вече! Спри се! Човек трябва да знае границата на майтапа!  :mad:

Не се майтапя. Писна ми от хилядата гладни за народната любов и държавни субсидии роящи се партии, от под и над път и съставени и водени от "куцо и сакато".

П.П. Нормално ли е да са толкова, че човек даже да не е в състояние имената да запомни на всичките - камо ли платформите?

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не се майтапя. Писна ми от хилядата гладни за народната любов и държавни субсидии роящи се партии, от под и над път и съставени и водени от "куцо и сакато".

Хубаво, но това не значи, че да я обиждаш физически и да се държиш като келеш! Изненадан съм от поведението ти!

Доколкото си спомням, тя е председател на Българската федерация по художествена гимнастика, справка

Един мъж председател на една друга спортна федерация, като го знам как му пишеха 4-ки по милост даскалиците в гимназията, та са ми ясни повечето от спортягите.

Е, за някои запалянковци може да минат и за богове, ама аз не си падам по спорта и за спортисти няма да гласувам.

оляхте се пфууу

ама да пишем да спамим нищо че не знаем за кого иде реч

:tease2: 

е долу има Празни приказки - там си ги мерете

може и гугъла да посетите за информация

Хубаво, но това не значи, че да я обиждаш физически и да се държиш като келеш! Изненадан съм от поведението ти!

Ако това е обида...съвсем леко я тренирам за това, което я очаква като публична личност, попаднала в сфера където не й е мястото. Не, че ще е първата или последната.

Да знаеш само колко гърли имаха и имат мокри сънища с Б.Б. ти сега мен ще ме съдиш, че съм намекнал нещо за каката от заглавието.

Да знаеш само колко гърли имаха и имат мокри сънища с Б.Б. ти сега мен ще ме съдиш, че съм намекнал нещо за каката от заглавието.

Имай малко уважение, към това, че е световна и многократна европейска шампионка и заради нея е свирил химна!

Прекалил си с пиенето тая вечер!

ами изберете си бе претенциозните - между мутропожарникар с нищо неизвестен пред света и пред нея

Имай малко уважение, към това, че е световна и многократна европейска шампионка и заради нея е свирил химна!

Прекалил си с пиенето тая вечер!

Ами да си почива на лаврите. Влез където и да е в интернет и виж какви са коментарите под новините от различните информационни агенции, за това че прави партия и за това което е станало преди да я направи...Малко си е врътнала тук-там дупето, ама не е успяла да повлачи нещо и затова си прави своя партия...Разбира се, "своя" може спокойно да се постави и в кавички и там да си остане. От 5 посетени сайта, един положителен коментар за нея не видях, в най-добрият случай имаше 2-3 неутрални.

А химна е свирил за какво ли не около и след `89.... Белята е, че и това вече се превърна само в шоу :(

ами изберете си бе претенциозните - между мутропожарникар с нищо неизвестен пред света и пред нея

Да бе, не е известен...Особено на тайните и вероятно криминалните служби на буквално целият свят....

Да бе, не е известен...Особено на тайните и вероятно криминалните служби на буквално целият свят....

то тва ако е "известност" за гордост

то тва ако е "известност" за гордост

Това си имаме, с това ни знаят. А старите лаври...ами увехтяват. Нямам намерение да й ги оспорвам на каката, ама това отдавна е минало и заминало. Донесло е, за някакъв период, малко по-голяма известност на страната и на нея самата, което й/ни е било от някаква хипотетична(за нея съвсем реална) полза. Забележи, става въпрос за годинките когато леееекинко бЕхме приятно улево и нейните победи бяха пирони в ковчега на капитализЪма...как няма да свири химна заради нея. Подмята се, че в очакване на възможността на нови избори в рамките на няколко месеца, се пускат партии фантоми от големите сили, както бяха партиите на Кунева-Пръмова, на Слави Бинев и т.н..С цел да се отнемат гласове, които иначе биха отишли у някоя наистина качествена партия, биха я вкарали в парламента и макар и малко биха нарушили статуквото.

Власта носи облаги , няма какво да се лъжем.Според мен камъка си тежи на мястото ,нека да си гледа гимнастиката.Въпреки че и там има гнили ябълки.

sliderum, засега Илиана Раева няма някакви сериозни изцепки или поне аз не съм видял факти за това. Който иска да печели избори може да го направи, това е гарантирано от закона. Изборите са процес, върху който имаме 100% влияние върху крайните резултати, но само ако гласуваме.

P.S. Виждаш ли как коментарите в една тема се превръщат в PR? Няма значение дали те са положителни или отрицателни. :)

sliderum, засега Илиана Раева няма някакви сериозни изцепки или поне аз не съм видял факти за това. Който иска да печели избори може да го направи, това е гарантирано от закона. Изборите са процес, върху който имаме 100% влияние върху крайните резултати, но само ако гласуваме.

P.S. Виждаш ли как коментарите в една тема се превръща в PR? Няма значение дали те са положителни или отрицателни. :)

Не е вярно.  Абсолютно.

Печеленето на избори не е гарантирано от закона и не е за всеки, който има желание. Само се гарантира участие в изборите, възможност за спечелването им(обикновено гравитираща около 0%)...Но вълците захапали кокала не го дават толкова лесно, или поне не го дават на когото и да е.

Бравос на Раева....сега да чекаме партии на Лечков, Йовчев, Лечева, Костадинова, Томов и пр. ....да ме извиняват медалистите от миналото, ако съм пропущил некой, ма винаги секи моа да се включи с неква Българска фракция  ;)  ....не, че нещо, ма тия хора що не си останат със старата спортна слава, ми дават зор за нова срамна политическа такава ?!?!?!?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.