Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Илиана Раева прави партия

Featured Replies

• Автор

Абе то борбени е добре, ама още по-добре е да имат и някакво образование свързано с управленчески способности.

Да речем, че тази ще става за министърка на спорта, ама само толкова.

Ако може да извади диплома на юрист или още по-добре на икономист, тогава ще е по-друго.

Спомням си че по нейното време имаше някакво висше за спортисти като нея. И тези дето бяха шампиони по нещо, го избутваха криво ляво това висше, само и само после да могат да ги уреждат на началнически длъжности. 

Какво е завършила тази госпожа ?

Илиана Раева

Изненадана съм, че не се споменава какво е завършила!

• Отговори 114
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Илиана Раева

Изненадана съм, че не се споменава какво е завършила!

Щото вероятно нищо съществено не е завършила, освен серия пластични операции.

• Автор

Да разграничаваме силен и борбен от човек, който върши работа. Де факто и Борисов е силен, борбен... :)  На ти на теб, на ти натеб сега, а поеми го и ти, а сега, хоп, троп, и ми го вкараха :)Това е то да си силен и борбен. 

Защо пък да не върши работа?!

Обикновено такива партии се ръководят от човек в сянка.

Защо пък да не върши работа?!

Обикновено такива партии се ръководят от човек в сянка.

Да, ама мен ми писна вече всяка вечер като се прибера изморен от работа и пусна новините, ББ, Станишев, Сидеров, Местан и Доган да ми се карат, че живея :) ИР е същата. Нито едно цяло нейно интервю досега не съм изтърпявал докрай. Дори се сещам, че скоро имаше случка с ужасни караници и сръдни в едно студио. Не става така. Да се караш на всички и за всичко.  

• Автор

Да, ама мен ми писна вече всяка вечер като се прибера изморен от работа и пусна новините, ББ, Станишев, Сидеров, Местан и Доган да ми се карат, че живея :) ИР е същата. Нито едно цяло нейно интервю досега не съм изтърпявал докрай. Дори се сещам, че скоро имаше случка с ужасни караници и сръдни в едно студио. Не става така. Да се караш на всички и за всичко.  

Характер.

Но мисля, че е по-добре да се караш с някого, отколкото да се заяждаш - заядливците обикновено са дребнави хора.

п.п. Това, че симпатизирам на Илиана Раева, не означава непременно, че ще гласувам за тази партия. :)

Характер.

Но мисля, че е по-добре да се караш с някого, отколкото да се заяждаш - заядливците обикновено са дребнави хора.

п.п. Това, че симпатизирам на Илиана Раева, не означава непременно, че ще гласувам за тази партия. :)

Някои хора не правят разлика между заяждане и караница. Точно там им е проблема. Ако имах власт, бих изравнил наказанията за шамар и скрита обида. За едното сега и затвор дават, докато за второто дори и 5 лева не те глобяват. Който може да говори, той владее положението. Другия стиска юмруци, удря по масата, скърца със зъби, знае че е правия, ама като и една думичка не може да каже е виновния  :)

Редактирано от KB2640148 (преглед на промените)

• Автор

Някои хора не правят разлика между заяждане и караница. Точно там им е проблема. Ако имах власт, бих изравнил наказанията за шамар и обида. За едното сега и затвор дават, докато за второто дори и 5 лева не те глобяват. Който може да говори, той владее положението. Другия стиска юмруци, удря по масата, скърца със зъби, знае че е правия, ама като и една думичка не може да каже е виновния :)

Нали знаеш приказката за мечката и дърваря?

Обидата е по-страшна от шамара, да.

Щото вероятно нищо съществено не е завършила, освен серия пластични операции.

Ооооо, от тая нищо няма да излезе със сигурност, щом като себе си не може да разбере и да се приеме, държава тая няма да може да ръководи.

Илиана Раева от години се бори с бръчките, но в последно време се е вманиачила на тази тема и прекалява с корекциите – твърдят запознати. Тя е тотално обезобразена от калпави хирурзи. 

Да си гледа спорта там и това е.

Ооооо, от тая нищо няма да излезе със сигурност, щом като себе си не може да разбере и да се приеме, държава тая няма да може да ръководи.

Да си гледа спорта там и това е.

Нали знаеш, че там доста от писаниците, са клюкини от завистливи маминки. Поради женската им любопитна природа обаче вероятно, точно в тези може да има някаква истина. :whist:

Това са телефоните  за връзка с централата на партия "Обединена България"

0886490001, 028133260, 028133261, 028133263, 028133264

Питам се дали не е тази нова месия, който ще спаси България?

• Автор

Илиана Раева сама финансирала създаването на новата си партия

Възраждането на морала в политиката е основната задача на бъдещата формация, каза бившата ни шампионка по художествена гимнастика

В целия си активен спортен живот и след това минах през цялата йерархия, тръгвайки от състезател, треньор за да стигна до ръководител, каза в студиото на TV7 Илиана Раева. Това е опит, който се надявам да ми помогне.

За тези 23 години нашите политици доказаха че не могат да правят политика, смята Раева. За да тръгна да правя партия, аз съм разговаряла с хора, неопетнени с управлението на страната и те ми дадоха кураж.

Липсата на морал на действащите политици и сбърканата им ценностна система ни пречат на нас, гражданите, да живеем нормално. Новата партия ще е дясноцентристка, и именно моралът ще е в основата на действията й, потвърди бившата състезателка по художествена гимнастика.

Основата ми задача е да намеря хората, които да направят реалистични програми за развитието на страната, твърди Раева. Важно е и хората да ни повярват, ако сме готови с тях, ще участваме на следващите избори.

Партията ще се финансира с членски внос, сама съм финансирала инициативния комитет и действията му досега, включително и рекламата, посочи Илиана Раева. Но потвърди, че вече е говорила с бизнесмени за подкрепа, както и с хора от науката и интелектуалци.

Ще заложа на морал и отговорност, тези качества липсват досега в България, каза още Раева. Тя не се страхува, че политиката ще я оцапа, защото е наясно с идеята, която ще следва.

blitz.bg

Новата партия ще е дясноцентристка, и именно моралът ще е в основата на действията й, потвърди бившата състезателка по художествена гимнастика.

Това за дясноцентристката й ориентация е правилно и добре, ама тоя пуста стока наречена морал, нещо хич на се харчи на българския пазар, осоено по време на избори.

Трябват яки обещания за по-високи заплати, за наказани и осъдени виновници и разни други подобни неусъществими лъжи.

Иначе ще й се случи същото като на Куневица. Няма да събере 4% и ще остане извън праламента.

Може да наблегне и на лъжи които са интересни на жените, така ще си събере повече гласове.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

ПРИЕМНО ВРЕМЕ НА ЦЕНТРАЛАТА НА ПАРТИЯ „ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ“
ПОНЕДЕЛНИК-ПЕТЪК ОТ 8.30 ДО 18.00
ВТОРНИК ОТ 8.30 ДО 21.00 ЧАСА
Тел. 0886490001 и 02/8133260 /1,2,3,4/
СЪБОТА ОТ 10.00 ДО 17.00
СОФИЯ, Район Подуене, ул. Тодорини кукли 47
Спортна зала по художествена гимнастика спортен клуб „Левски Илиана“ ет.2 /до стадион „Георги Аспарухов“
Тел. 0886490001
[email protected]

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Илиана Раева призова за подкрепа

Стига вече лъжи и празни обещания!

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева призова за подкрепа. Поводът е учредяването на партията й "Обединена България". Датата на началото е 22 юни, зала 1 на НДК от 11:00 часа. В социалната мрежа "Фейсбук" вече има група "Да подкрепим Илиана Раева и Партия "Обединена България". Ето и поканата към почитателите на легендарната ни гимнастичка: "Заповядайте в зала 1 на НДК от 11:00 часа да подкрепим Илиана Раева и партия "Обединена България". На България са нужни нови лица, които да обединят българите, стига вече лъжи и празни обещания, нека заедно променим съдбата си към по добро бъдеще." Десетки популярни лица от спорта вече се присъединиха към групата на бъдещата нова партия.

Ето какво написа Илиана Раева днес по повод политическата ситуация в България:

Протестиращите показаха и доказаха, че няма да позволят да бъдат лъгани! Няма да допуснат наглост, лъжи, корупция, манипулации, диктат, кражби, подмяна на вота им и...и...всичко, което съдържа днес българският политически "елит"! Толкова млади хора смело говорят пред камерите и вместо ярост и закани, от устата им се излива човешка мъдрост и категорична яснота за желанията им! Искат нормална държава, нормални политици, искат си Родината!!! Не тази, която я откраднаха и просташки и жестоко я ИЗНАСИЛИХА!!!

На тези протести може да има поставени клакьори, може да има платени лумпени, някои политически "трупове" може да потриват доволно ръце от случващото се, но на улицата има най-много млади и интелигентни хора, които никой повече няма да може да купи и излъже!!! Те ще си върнат поруганата Родина, защото са различни! Те са деца на друга Епоха, която няма нищо общо с предходната и ще успеят!!! Както вече писах тук, спасението е в смяната на чипа!!! Всеки политик, който все още не е разбрал ДНК-то на днешната "Улица" и си въобразява, че я контролира е пълен глупак, както и доказателство за 100%-то отминаващо време на ченгета, мутри, олигарси и политически "трупове" ! Как да не се гордеем със случващото се и протестиращите, въпреки че това е реакция на отчаяние и чудовищен душевен крясък!!! Аз лично съм много горда с тях!

blitz.bg

"На България са нужни нови лица..."

Не е задължително лицата да са нови, но е задължително да са почтени, образовани и мислещи българи с чисти минало и настояще.

Дали останаха такива хора?  :rolleyes:

Имай малко уважение, към това, че е световна и многократна европейска шампионка и заради нея е свирил химна!

Прекалил си с пиенето тая вечер!

Ами то и за Гълъбин Боевски е свирил,ама после му свирнаха ушите. :biggrin:

Ако има пари в повече нека ги дари  в някой дом то било за възрасни или за деца,политиката е гадно нещо,едно казваш друго те разбират,иначе сладка работа парите валят.Но не всеки издържа на напрежението,на лъжите и безочливоста

• Автор

Харесвам и уважавам Илиана, но мразя партиите.

В НДК започна и учредителният конгрес на партия "Обединена България"

Вчера тя написа на страницата си във фейсбук:

Кое е едно от най-важните качества , за да успееш в световния спорт? След като си натрупал специфичните качества, изискващи всеки един спорт и си подготвен блестящо, се налага да имаш много добра психическа устойчивост, за да покажеш най-доброто от себе си! КОНЦЕНТРАЦИЯ! Какво значи това? Това означава: да имаш таланта да изключиш всички странични фактори, които биха нарушили концентрацията ти! Пълна вглъбеност в собствените възможности и непоколебима вяра за проявата им в най-важният момент от състезанието! 

КОНЦЕНТРАЦИЯ-това е медитация, изключваща външният, негативен фактор, включваща вглабеност и поглед към себе си!

КОНЦЕНТРАЦИЯ-умението с лекота да се отстраняват фактори, които водят до загуба на увереност в собствените сили!

КОНЦЕНТРАЦИЯ-поглед навътре, мобилизиращ всички необходими качества

за най-добрата им проява в определен момент!

Концентрацията беше най-верният ми приятел в спортната ми кариера, който не ме предаде никога! 

Желая приятен ден на всички!

инфо

Публикувано изображение

Съдейки по фона на снимката, не мога да разбера- защо всички нови партийки се целят в десният спектър, като не си дават сметка от огромният луфт в ляво, и какъв удар могат да направят, като го запълнят! В дясно толкова се пренасели, че е въпреки известният факт, че БСП е гнила ябълка, при положение, че няма други ябълки на пазара- пак нея ще я купуват!

УЖАС!!!

"Обединена България" е създадена от ГЕРБ и спонсорирана от канадците, източващи златото ни -"Дънди Прешъс"!

Вече мога убедено да кажа- РАЕВА НЯМА НИКАКЪВ ШАНС!!!

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

• Автор

Илияна Раева учреди днес в НДК своя политическа партия - "Обединена България".

Формацията се определя в център-дясно на политическото пространство.

„Новата партия ще предложи това, което иска всеки един нормален човек в тази държава - да има закони, които да се спазват от всички, да имаме едни нормални условия за живот, да няма безработица, образование за всички - това е стартът на една личност", заяви Раева целите на партията си пред БНР. Тя обясни, че ще бъдат сформирани консултативни съвети и ще бъдат ползвани „всички неправителствени организации, които имат своите изключителни програми, въпросът е някой да ги чуе, някой да им даде шанс да се случат".

Илияна Раева се обяви за протестите, продължаващи вече втора седмица с думите, че всеки нормален човек ги подкрепя.

„Гордея се, че съм българка, че всички носим този български дух, който не е мъртъв. Гордея се, че този дух се събуди, че той отстоява това, което иска. Вярвам, че българските граждани до края ще стигнат в това да постигнат желанията, които искат, категорична беше бившата гимнастичка.

24chasa.bg

От 23 години всички партии все това ни предлагат, пък...

Илияна Раева се обяви за протестите, продължаващи вече втора седмица с думите

Е има си хас.... 

...........

пп. Жалко, мислех, че Илиана е с ляво мислене....

Редактирано от SS-23 (преглед на промените)

Е има си хас.... 

...........

пп. Жалко, мислех, че Илиана е с ляво мислене....

Ляво мислене не е на власт в никоя зап.държава и затова са със силни икономики, соц. помощи,висококачественно здравно, админастративно и клиентско  обслужване.Лявото мислене води до репресии, лагери на смърта и тем подобни и който, не бил в такъв лагер е убеден , че с ляво мислене върви напред,но греши, даже Т.Живков го каза ПРАВИМ КРАЧКА НАПРЕД И ДВЕ НАЗАД 

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.