Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Илиана Раева прави партия

Featured Replies

Поредната лапачка на Пеевски, правеща партия с неговите мръсни пари. Повръща ми се от такива хора.

• Отговори 114
  • Прегледи 7,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Поредната лапачка на Пеевски, правеща партия с неговите мръсни пари. Повръща ми се от такива хора.

От такива ти се повръща а от какви хора ти се отваря апетита ??? Кажи ми че си гербер и да ми излязат плочки от смях !

От такива ти се повръща а от какви хора ти се отваря апетита ??? Кажи ми че си гербер и да ми излязат плочки от смях !

Илианче, ти ли си мойто момичИ? :D Все още ставаш, но не за политика. Кажи сега, колко ти даде малкия Делянчо? Аз съм с десни убеждения, което значи, че не съм гербаджия, за твое съжаление. Също така, никой не ми плаща да ходя по протести и няма да влезна в посоката, в която насочваш нещата - партийно делене.

http://www.razkritia.com/235698/skandal-delyan-peevski-stoi-zad-partiyata-na-iliana-raeva/

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Илианче, ти ли си мойто момичИ? :D Все още ставаш, но не за политика. Кажи сега, колко ти даде малкия Делянчо? Аз съм с десни убеждения, което значи, че не съм гербаджия, за твое съжаление. Също така, никой не ми плаща да ходя по протести и няма да влезна в посоката, в която насочваш нещата - партийно делене.

http://www.razkritia.com/235698/skandal-delyan-peevski-stoi-zad-partiyata-na-iliana-raeva/

Ясно ! Десни, десни ама кои са тия десни ???  Ситуацията в момента е такава че трябва да се избере по малкия дявол а щом момчето от Банкя (ония с филията с мас) наддаде такъв рев значи е разпознал кой ще му скрой шапката.

Ама я ми кажи ти защо не рева и обясняваше десните си убеждения като сложиха за гл. сек. и Премиер бивш сикаджия ? Ами сега си се сетил да излезеш от дупката !

Не съм ти Илиянчето и (даже не я виждам и за това да става другото за което спомена че ставала все още) ако чакам на парите на Пеевски по добре да лягам и да умирам, всъщност който и да е на власт в Бг за мен лично няма голямо значение понеже ( съм емигрантче просто  и се предполага че мия някъде чинии ) доходите ми не зависят от политическата партия която е на власт в България но ме учудва с каква лекота ви манипулират дясно убедените !

• Автор

Гриша Ганчев стои зад новата партия на Илиана Раева "Обединена България"

Това призна самата тя в сутрешния блок на ТВ7. "Абсолютна лъжа е, че ГЕРБ ни подкрепя и че Бойко Борисов ни финансира партията. Напротив - те и БСП са ни противници", каза още треньорката по художествена гимнастика.

Лидерката на „Обединена България“ изтъкна, че тя и съпругът й Наско Сираков имали познати във всеки град и село у нас и затова щели да получават помощ отвсякъде.

http://pressadaily.bg/publication/17853-%D0%93%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%B0-%D0%93%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2-%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D0%B4-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D1%8F-%D0%9E%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

• Автор

Дали това за Гришата е истина, много ми е интересно!

Оказва се, че е.

Гриша Ганчев щe спонсорира партията на Илиана Раева

Илиана Раева излиза от скоро на нова „писта" - политическата. Известната от сферата на художествената гимнастика дама заяви пред bTV, че сама е финансирала над 50% от случилото се до момента в новосформираната й партия „Обединена България".

Занапред обаче тя щяла да търси спонсорство, голяма част от което можело да дойде от заможни приятели, които тя и съпругът й Наско Сираков имат в цялата страна. Бизнесменът Гриша Ганчев е един от хората, които вече са изразили готовност да подкрепят финансово начинанието, обясни Раева.

Тя обаче подчерта, че „нямаме уговорки той да участва политически в работата". „Ще търся и от много други хора подкрепа и в това няма нищо лошо, стига да не се стига до вмешателство", добави президентът на Федерацията по художествена гимнастика.

Тя обясни, че от съпруга си получавала силна морална подкрепа - „че трябва да го направя, обществото има нужда - да осъществим идеите, които искат гражданите". Раева сподели още, че до предходния вот на 12 май винаги е гласувала, но се е разочаровала - и от Костов, и от Царя, и от Борисов.

Затова подела партийната инициатива, в която вече е поканила „много хора - млади експерти, можещи. Ако си принципен, не на всяка цена ще се омърсиш от политиката. Всичко зависи и от екипа", каза още Раева.

24chasa.bg

Преоблякъл се Илия ,пак в тия !Поредната мимикрия , на политическата върхишка.Проекта герб се сгромоляса задава се нов.Напоследък все накакви говорят и втълпяват , че жена ще командва България.Зад кулисието се вижда ръката на руските интереси , зад Раева седи КТБ и руските пари.Не случаино руските спонсори на Левски върнаха Сираков .Това е политиката е курва .За нас остава да се радваме на малките радости и да гледаме сеира им.

• 5 месеца по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • Автор
Илиана Раева събира политически съюз за евроизборите

Коалиция за обединена демокрация (КОД) - така се казва новата коалиция на политическата сцена у нас.

Това обяви пред bTV един от учредителите й Илиана Раева - учредител на партия „Обединена България" и президент на Българската федерация по художествена гимнастика.

Раева поясни, че коалицията ще има своя листа за евроизборите, но самата тя няма да е в нея. Две партии щели да се включат в обединената формация - едната е Християндемократическата партия (ХДП) с лидер Ирина Абаджиева-Репуц, а другата Раева засега запази в тайна.

Известната българска спортистка разкри още, че „Обединена България" вече има структури в 22 области и над 70 общини. Разполагала с над 170 координатора, „които работят без стотинка - всичко до момента е една „апостолска работа".

„Ще се търси обединението в името на избора, свободата, щастието - ще се търси коалиция с НПО, личности, партии, всякакви организации. Имаме една идея и една цел - интересите на страната. Действията ще ни отличат от останалите", заяви Раева.

По думите й именно тази цел за промяна я обединила с формацията на Репуц.

„Аз самата бях спряла трайно да гласувам. От години с една родителска организация водим борба да направим образователна реформа, междувременно осъдихме 3 пъти държавата. Затова се запитахме дали не можем да променим нещата по друг начин", каза самият лидер на ХДП.

dariknews.bg

Видяла жабата ,че подковават вола и тя вдигнала краката.

Незнам кой ще се върже на тая истеричка

• 3 месеца по-късно...

Току що получих този имейл от Илианчето. Навярно и до много от вас пуснат. Насладете му се сега:

Скъпи приятели, моля ви! Направете го! 

Отделете 40 сек. за това видео!

http://obedinenabulgaria.com/

Стигнаха ли до вас важните послания от предизборната кампания, за да дадете своя глас в изборния ден?

Информираност, Отговорност, Смелост!

Имате ли вярната Информация за своя избор?

Ще проявите ли Отговорност към себе си, семейството си, обществото и България, за да отидете до урните и да гласувате?

Ще проявите ли Смелост да не гласувате сляпо като запалянковци, а да изразите лично мнение и да вземете собствено решение?

Моля ви, направете го! 

Илиана Раева <[email protected]>

Четвъртък, 2014, Май 22 12:35:13 EEST,

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.