Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Спешно..Свързване на музикална система 5.1

Featured Replies

Здравейте,докато си разчиствах си намерих стария буфер...И реших да го свържа НО се сетих че съм махнал входната жак...Та сега се чуда как мога да свържа към компютъра защото свиреше доста добре..Модела се води Neo QQ-A..

Не намирам модела посочен по - горе. Но най - вероятно ще стане като си купите входна жак със 3.5mm Stereo -> RCA.

• Автор

Не намирам модела посочен по - горе. Но най - вероятно ще стане като си купите входна жак със 3.5mm Stereo -> RCA.

То изобщо няма входен жак...имам предвид как да сложа или да свържа..

Я по - добре направи една снимчица и я публикувай тук за да видим какво няма и какво има.  Как така си го махнал иначе ? И да го махнеш едва ли ще е да ти свърши за нещо работа, или си се правил на разбирач.  :D

• Автор

Я по - добре направи една снимчица и я публикувай тук за да видим какво няма и какво има.  Как така си го махнал иначе ? И да го махнеш едва ли ще е да ти свърши за нещо работа, или си се правил на разбирач.  :D

ами правих се на разбирач...тва е самата платка...без да е закачено нищо на нея...от ляво беше входа...

post-325326-0-90682200-1368993545_thumb.

post-325326-0-51540300-1368993546_thumb.

До колкото се вижда от снимките(качеството) няма куплунг(вход) за приемане на сигнала от даден източник.  Съответно ще трябва да вземеш стария(който си изкъртил) и при възможност да го запоиш, или да го вземеш с теб и да отидеш до някой магазин за железария(електроника) и да си купиш същия.  :ph34r:

• Автор

До колкото се вижда от снимките(качеството) няма куплунг(вход) за приемане на сигнала от даден източник.  Съответно ще трябва да вземеш стария(който си изкъртил) и при възможност да го запоиш, или да го вземеш с теб и да отидеш до някой магазин за железария(електроника) и да си купиш същия.  :ph34r:

а примерно не може ли да се купи по нов...за да е по лесно свързването :)

• Автор

Ако беше прочел поста ми още веднъж, щеше да разбереш, че може.  :)

еми ти каза същи и викам че пак тряа да е толкова стар ;д

и ако може да помоля да ми кажеш сайт от да си поръчам куплунг  ще съм много благодарен :)

еми ти каза същи и викам че пак тряа да е толкова стар ;д

Явно не разбираш какво ти обяснявам.  Казвам, че вероятно го свързваш с 2 еднакви накрайника от едната страна(RCA, камбанки, чинчове все едно е) а от другата страна следователно 3.5мм стерео жак който влиза в аудио картата на компютъра или друг източник на сигнал.  RCA не е стар, не знам какво имаш в предвид под стар. Явно не си използвал DIN5 и т.н.  ;)

• Автор

Явно не разбираш какво ти обяснявам.  Казвам, че вероятно го свързваш с 2 еднакви накрайника от едната страна(RCA, камбанки, чинчове все едно е) а от другата страна следователно 3.5мм стерео жак който влиза в аудио картата на компютъра или друг източник на сигнал.  RCA не е стар, не знам какво имаш в предвид под стар. Явно не си използвал DIN5 и т.н.  ;)

:дддд не го свързвам с два еднакви просто няма каде го вкарам в платката имам само изходи вход няма...и искам да попитам как да си сложа входен....няма ли някакъв начин от колонките ми да подавам и към платката...

Явно Пламен и Quattroo говорите на различни езици. Толкова е ясно това което ти е написал да направиш че се чудя какво точно не си разбрал. Щом имаш уменията да разпоиш входната букса, трябва да използваш същите умения и да си купиш същата такава букса и да я запоиш на палтката.

:дддд не го свързвам с два еднакви просто няма каде го вкарам в платката имам само изходи вход няма...и искам да попитам как да си сложа входен....няма ли някакъв начин от колонките ми да подавам и към платката...

Такива глупости недей да пишеш. Всяка усилвателна платка има вход и изход. Откъде иначе ще вземе сигнал да усилва.

Редактирано от saint_jazz (преглед на промените)

• Автор

Явно Пламен и Quattroo говорите на различни езици. Толкова е ясно това което ти е написал да направиш че се чудя какво точно не си разбрал. Щом имаш уменията да разпоиш входната букса, трябва да използваш същите умения и да си купиш същата такава букса и да я запоиш на палтката.

Такива глупости недей да пишеш. Всяка усилвателна платка има вход и изход. Откъде иначе ще вземе сигнал да усилва.

Исках да кажа че съм я махнал...и че сега няма..И няма ли сайт от където мога да си я поръчам щото градчето ми е доста забутано... :(

Редактирано от Plamen Penchew (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.