Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лек ъпдейт

Featured Replies

Значи..Консултирах се с един майстор на компютри така да се каже :D

Иии трябва да сменям дъно, рам и процесор

Намерих си едно нещо и какво мислите за него апък видео карта по-нататък ще вземам и мисля да е нещо от сорта на Radeon HD 7770 или HD 7790 но не се знае..Така де бюджета за дъно,рам и процесор е едо 200-230 лева..Ще се взема от никем ии съм избрал:

ASUS P8H61-M LE <--- за дъно Intel Pentium G860 <------за процесор; И някъква рам 1-2гб после ще се взема допълнително плочка..

Може и конфиг. AMD но мисля че това е добро за цената си..

Мерси предварително! !!

Благодаря Ви приятели, които писахте в Конфигурация за 500 лева...Много ми помогнахте :) :) :)

Редактирано от Nasko_to0 (преглед на промените)

не си написал какви са старите компоненти... може да се окаже че захранването (напиши марка и ватове - ватовете не важат ако захранването е куча марка) е слабо за видеокартата или че дискът ти е PATA... или че новия комп няма да е много по бърз от стария

• Автор

Амии така те са 2 компа еднакви де (почти)

Видеокарта- ХД 6450 на асус

Хард диск- С А Т А 500ГБ Caviar Black

Дъно- Gigabyte на 100 години

Рам- 2GB DDR2

Процесор: Пентиум Е5300

Захранка- Psion 400w

Редактирано от Nasko_to0 (преглед на промените)

По добре събери поне още стотина лева за по-читав процесор. С тоя ще береш ядове с тия карти, дето си мислиш да вземаш.

• Автор

Ами има ли нещо на амд на такава цена добро? ??

Ааа монитора е LG Flatron w1943SB върши ми чудничка работа

Правила за ползване на форумите

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение. 2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Конфигурация-непълна

Конфигурация 500 лева - ЦЕЛИ 9 страници!!!

Предложете добра конзола до 350 лева

Оу, ами другият ти акаунт?

Конфигурация до 300 лева

Отнася се за конфигурация

...

Ще спреш ли с безсмислените теми? Погледни колко много се е изписало вече!!!! И бюджета и изискванията се менят непрекъснато...

И на ЛС и в Скайп ти отговарях, знам, че си писал и на други колеги, изписали сме повече от 15 страници вече в темите ти... СПРИ да ни губиш времето! Не сме ти някаква библиотека или Google!!!

Правила за ползване на форумите

2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. Теми публикувани в грешен раздел се изтриват или местят без предупреждение.

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва максимално съдържанието на самата тема. Теми със заглавия от една дума или от рода на "Помощ!", "Имам проблем", "Спешно" и т.н. се изтриват без предупреждение.

Заключвай колега... Това си го писал, докато и аз съм писал. Тоя е някъв трол...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.