Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

An0n

Всичко за Cube World

Препоръчан отговор


Cube World

Играта е още в разработка (считано за дата 26.06.2013г.)

Тук може да видите първият епизод от ранната алфа версия, която е дадена само на определени хора с цел ревю и реклама.

Ревю не мога да ви дам, защото все още нямам достъп до играта, но представям няколко въпроса към създателя и "wollay".

Въпрос: Кога Cube World ще бъде публикувана официално? Отговор: В момента все още поправям неща по нея, но не знам колко време ще отнеме и не мога да кажа точната дата през която ще излезе. Въпрос: Колко хора работят над нея в момента? Отговор: Аз започнах тази игра като малък хоби проект през Юни 2011. След Май 2012 ние сме отбор от двама разработчици. Въпрос: Мога ли да помогна с програмиране, графика, звук, музика и прочие? Отговор: Благодаря, но искам да направя всичко сам. Въпрос: Кой платформи ще са поддържани? Отговор: В момента само Windows PC. Поддръжка за Mac е планирана за в бъдеще. Въпрос: Кой игри те вдъхновиха? Отговор: - Minecraft: Безкраен свят, създаден от блокове - Zelda, Secret of Mana, Landstalker, Monster Hunter и още: Стил, геймплей и чувство като цяло - Diablo, World of Warcraft: RPG елементи - И още много други Въпрос: Ще има ли поддръжка за онлайн игра? Отговор: Да, може да правиш всичко в играта кооперативно с приятели. Не мога да кажа нищо за максимален брой играчи за един сървър, защото все още оптимизираме тази опция и трябва да я тестваме. Въпрос: Ще добавите ли копаене/строене/крафтване? Отговор: - Не съм планирал да добавям копаене (както има в Minecraft). - Строене на къщи е вече опция в играта. - Най-вероятно ще добавя система за крафтване, която позволява да създадете оръжия и броня от предметите паднали от убитите чудовища. Въпрос: Как създаде/написа тази игра? Отговор: Програмирах всичко с C++ и DirectX (OpenGL за първата версия). Въпрос: Финалната игра ще се казва ли все още "Cube World"? Отговор: Най-вероятно не. В момента е само име на проекта. Скоро ще измисля ново име за играта. Въпрос: Играта ще бъде ли безплатна? Отговор: Не.

Ако някой не я е знаел, вече е запознат.. След време името ще бъде сменено (нямам представа защо), така че няма да има голям смисъл от тази тема. То и сега няма, тъй като реално нямаме достъп до играта. Но реших, че Minecraft феновете може да и се зарадват..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.