Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Здравейте, хора. Имам един проблем с едно PC. Както си му преинсталирах Windows-а на Windows 7, при втория рестарт нали всичко си протича нормално, при второто стартиране си изкара картинката на BIOS-а и до там! Не иска да буутва по-натам. PC-то е на един приятел и предполагам, че може да е от дънната платка, но искам да знам със сигурност. РАМ паметта няма как да е, защото я пробвахме на моето PC. Захранването също не, защото нямаше дори да запали.. Видеокартата едва ли, нея си я буутва преди BIOS-а си изписва. За процесора не съм сигурен, харда си го буутва по натам в системата и него също ме съмнява да е.. Според вас какъв е проблема?! Между процесора и дънната платка - един от тях е, сигурен съм.. Моля ви помагайте!  :)

 

MB: http://www.asrock.com/mb/Intel/945GCM-S/

RAM: 2GB DDR2 Kingston

CPU: Intel Pentium E2160 1.80GHz 1M Cache

GPU: Nvidia GeForce 9400GT 128bit 512MB DDR2

HDD: 250GB

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А ,не може ли да е хард диск?!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Защо да е той?! Него не би трябвало да е, защото него си го буутва системата по-натам, ЧАК след като буутне BIOS-а, а то дори от BIOS-а не иска да продължи натам.. застава си на картинката и това е  :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

С предишният уиндоус работеше ли компютъра или имаше проблеми и с него?!Няма логика от смяна на ос изведнъж да се повреди дъното!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Работеше, но имаше много забавяния. Именно поради тази причина решихме да го преинсталираме и пак казвам, Windows-а дори и да завърши инсталацията си при втория рестарт буутва и остава на картинката на BIOS-а. Дори като цъкна F2 не иска да си покаже BIOS менюто, а стои с часове - буквално! 

 

П:П При мен веднъж на моето PC случайно се повреди дъното, така, че вярвам, че може изведнъж да се повреди :).


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Anton Markov
      Здравейте колеги,
      От скоро имам проблем с моята локална мрежа. Имам два последователно свързани рутера и един суич. Връзката междъ тях е следната:
      света -> (switch) TP-LINK TF-S 1005D -> (1st router ip: 192.168.1.1) ZTE ZXHN H118N (има няколко устройства свързани към това устройство) -> (2nd router ip: 192.168.185.1) Linksys WRT54GL (моите устройства като: моб телефон, компютър и лаптоп) 
      Проблема е от около 1 седмица и по някаква причина между 1ви и 2ри рутер отвреме-навреме няма връзка. Дори като е включен кабела идващ от първият рутер към лаптопа или компютъра, пак няма интернет. Но докато съм свързан към WI-FI на първият рутер изведнъж по някое време от нищото идва и спира интернета на вторият. Вторият ми е много важен и не знам как бих работил без него. Надявам се някой да може да ми помогне с намирането на проблема.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.