Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте , имам проблем с който не мога да се справя от месец. Проблема е в тонколонките , когато си пусна музика от тях се получава едно  много гадно пръщене. Включвах ги в различни контакти , но без ефект. Пробвах да включа слушалките в компютърът да не би проблема да е в него, но всичко си беше окей(демек не ми се вярва проблема да е в машината). Тонколонките са общо 5 на брой те вървят заедно с буфера (усилвател) нещо като комплект. Буфера си е както трябва , само тонколоните пръщят. На еквалайзера всичко е балансирано.

 

Марката на тонколонките и буфера е : LUXEON C5.1

Output power: 15W + 5W*5

 

Ето и снимка : post-339226-0-83145300-1372944897_thumb.

Редактирано от Ownage (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Повредени кабели, тонколонки или буфер.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако можеш направи запис и дай да го чуем . Редно е тонколонките да са включени във същия разклонител във който е компютъра . Ако имате възможност , пробвайте ги на друг източник - лаптоп и тн.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

От самите колони е ... Казвам го от личен опит със същата марка и модел...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да тонколонките са включени в същия разклонител във който е компа , пробвах и на друг , но без ефект. @Киборг  ти как се справи с проблема ?


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от mar_tin
      Здравейте.
      Имам следният проблем:
      При пускане на компютъра не ми тръгва звукът от колонките а се чува едно леко бръмчене. След като размърдам жака, който влиза в кутията с няколко движения /понякога и повечко мъка пада/ звукът тръгва нормално и кара с часове така докато не изключа компа. На следващият ден историята се повтаря. Положението е същото без значение дали са включени отпред на кутията или отзад. Пробвах ги с телефона и тръгват веднага без никакъв подобен проблем. Със старите колонки положението беше същото 

       
    • от Nicole V.
      Здравейте, от скоро имам един проблем..Вече ползвам телефона (samsung j7 2017) от половин година и наскоро изведнъж се появи следния проблем. Като си пусна например песен, първите секунди си се чува както трябва, но после изведнъж рязко се намалява сам без да го пипам, а е усилен до край и няма как да го усилиш още..така е със всичко звънене, аларми..И нямам дори идея защо е така, не съм теглила приложения и не съм си пипала настройките, някой да знае как да се справя, че нещо май не му се свири? 
    • от Пламен Р
      Нямам звук от слушалките! пробвах от жака на компютърът където е за слушалки не става , а на външни тонколонки звук си има!!!
    • от Кристиян Кръстев
      Така преинсталирах си компютъра и съм с asrock n68c-gs fx дъно свалих си драйвери от сайта инсталирах ги и пак нямам звук  ако някой знае защо какво ли не направих  
    • от SilentSword
      Здравейте! Специално се регистрирах за да получа вашето мнение относно моят проблем свързан с лаптопа ми. Купих лаптоп Асус преди четири месеца, наложи се да ми го преинсталират още на първия месец, защото взе да забива. След преинсталацията всичко беше наред, вече не забиваше, но ми изникна друг проблем. Когато пусна някое клипче  след няколко минути звука сякаш се проваля, не знам как по друг начин да го опиша. Пускам клипа някъде към средата се чува "тррр" за няколко секунди и после се оправя. Помислих си, че е от самия уиндоус и го дадох на друг човек да ми го преинсталира, но това нещо си продължава, вече не толкова често, но си продължава. Днес го носих на сервиз уж ми го били тествали нямало проблем за тях, но проблема все си стои.
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.