Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте ! Имам доста дразнещ проблем..Мисля че е от видео карата :Вчера като си включа компютъра ми излиза някакво огромно цепене на десктопа на игри като,League of Legends,GTA San Andreas и World of Warcraft,а аз имам само тези 3 игри.Четох в нета че подобен проблем се оправя като се обнови видео картата,обнових я и проблема се оправи,но като рестартирах компютъра проблема беше същия:

 

 

 

Видео Карта-AMD Radeon HD 6570 1024mb

Рам Памет-4,00GB

Процесор-Intel® Pentium® CPU G2020 @ 2.90 GHz

Операционна система-64битова Windows 7 

 

 

П.С Компютъра е чисто нов имам го от 1 месец и и нищо друго не съм инсталирал освен тези 3 игри :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не знам какво имаш предвид под обновяване на видеокартата но истината е че това е най-слабата такава и е на ниво вградено видео.

Ако си омазал драйверите първата ти работа е да ги изчистиш и тогава да инсталираш подходящ. Първия дето е с по-малък размер - Цък.

Може да ти поиска и NET Framework 4 та най-добре първо провери инсталирал ли си го.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не знам какво имаш предвид под обновяване на видеокартата но истината е че това е най-слабата такава и е на ниво вградено видео.

Ако си омазал драйверите първата ти работа е да ги изчистиш и тогава да инсталираш подходящ. Първия дето е с по-малък размер - Цък.

Може да ти поиска и NET Framework 4 та най-добре първо провери инсталирал ли си го.

Catalyst Software Suite Бях инсталирал  1во и от това ми се оправи проблема,но като рестартирам компютъра имам същия проблем 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като гледам 2 от игрите са онлайн платформи,защо пък проблема ти да не е с нета например!?!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като гледам 2 от игрите са онлайн платформи,защо пък проблема ти да не е с нета например!?!

 

Нали това ви обяснявам ?! Като изтегля Catalyst Software Suite и като го инсталирам всичко е ОКЕЙ ! Но като рестартирам примерно компа инсталирания файл го няма и пак идва това ''цепене'' 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.