Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

xXx*Triple*xXx

Въпрос свързан с програма

Препоръчан отговор


Привет :)

Имам въпрос свързан с една програма която много ме кефи но не и знам името :(

програмата представлява едно прозорче на което показва минути и секунди :)

ето вижте на този клип :)

:)

надявам се някой да знай името на програмата :) мерси предварително :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това е обикновен ,хронометър.Не е ли , към опциите на играта.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прилича на Fraps или нещо подобно. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прилича на Fraps или нещо подобно. :)

и аз незнам :( май не е Fraps,ама много ми трябва тая програма :(

Това е обикновен ,хронометър.Не е ли , към опциите на играта.

Не е ;) в Cs 1.6 няма такъв хронометър,нещо друго ще е :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирай се в YouTube и попитай на английски поляка, дали е от видеообработката или е с програма повреме на игра.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Plamy Gerova
      Здравейте, може ли помощ за курсовата ми задача?
      съставете програма с функции за:
      а) въвеждане от клавиатурата във файл и в масив( чрез добавяне) данни за морски пътувания (до 25)- Морска гара Варна: маршрут, кораб-име, име на капитан, цени на билетите- I,II класа, брой пасажери в съответната класа, обща сума на продадените билети- през избран месец от годината.Извеждане текущото съдържание на масива(файла) на екрана.
      б) извеждане на екран данните за превозите на кораб по въведено от клавиатурата име на кораб(със запитване за справка)
      в) извеждане на екран данните за морско пътуване с най- голяма обща сума на продадени билети.
      Главна функция main()- с меня за избор на функции и проверка за състоянието та данните.Използване на локални променливи и функции с предаване на параметри. 
       
    • от BWB. Eclipto
      Търся помощ за курсовата си работа по програмиране, защото отсъствах близо два месеца поради операция, а не се имам с колегите си.
      задачата гласи :"Съставете алгоритъм и напишете програма за въвеждане координатите на точки и извеждане на екрана координатите на онези от тях, които не лежат в защрихованата област.Въвеждането се прекратява, когато броят на въведените точки стане най-малко М и броят на лежащите в защрихованата област стане N."

      помощ!!
    • от Emkey
      Здравейте, хорица. 
      Надявам се да не бъда нападната или осмивана, затова че не съм запозната в бранша, а пускам тема за елементарни въпроси. 
      Рисувам върху големи листа хартия, предимно с въглени. Но открих програмки, с които после мога да доукрасявам рисунките си и дотолкова се вдъхнових, че бих искала някои от нещата, които нарисувам да ги занеса за принт рисунка с канава, и да си ги окача на стените в дома ми. 
      От тук идват и въпросите ми. 
      След като си завърша рисунката върху хартия, и й направя снимка, (задължително с фотоапарат)  с коя програма най-добре ще бъде обработена, така че да не й разваля качеството. И размерите какви трябва да бъдат? Като цяло ме вълнува това как трябва да процедирам, за да не съсипя качеството на снимката. И да е годна рисунката ми за такава картина. Досега съм правила снимки на рисунките ми само с тел. Със сигурност не стават за печат. И са с малко пиксели. Изобщо цялата тая работа с пиксели, формати, качество ми е непонятна. Затова искам практични съвети от специалисти  
      Много благодаря предварително
    • от Hero_ Zero75
      Искам да дискутирам с вас два важни въпроса за PvE/Save the World
      Дали PvE/Save the World ще стане част от Battle Royale
      И/Или
      Кога PvE/Save the World ще стане безплатен
    • от Gabriela Hristova
      Здравейте! Пиша във връзка с програма за автодиагностика Delphi 2015 Release 3. Инсталирах си програмата както е дадено в диска стъпка по стъпка. Програмата тръгва, но когато се зададе за автодиагностика изписва "Автомобилът не реагира на заявката за диагностика, уверете се, че тестерът е свързан правилно към автомобила...". Устройството, което прави връзка между лаптопа и колата (NEW VCI+A-BT) работи и се опитва да се свърже, защото променя цвета си от син на зелен и обратно като е придружен и със звуков сигнал. Прави се връзка с устройството, със софтуера, но няма комуникация с какъвто и да е модел автомобил. Разговарях и с официален представител на програмата като не ми беше казано нищо конкретно, инсталирах Team Viewer, както ми беше казано, но  след многократни опити на отсрещната страна продължава да си изписва същата грешка, като накрая човека ми обясни, че за по-старите модели коли (както е в случая 1999) не може, защото не поддържали това OBD, в което се съмнявам, защото все пак нямаше да ги има като модели в самата програма. А другия проблем можело да бъде от преходниците за различните коли, за което също имам съмнения, понеже моята кола е Пежо 206 и лично на нея не и трябва преходник а си работи с оригиналния кабел без предходник. 
      Та ако някой е имал същия проблем, може да помогне или знае някой, занимаващ се с програмата във областите Велико Търново или Русе искрено ще съм му благодарна. 
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.