Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

slenderr

Проблем с видео карта

Препоръчан отговор


Ами имамедна видео карта която е 6450 и ми излиза това и това? Начин за оправяне

 

post-339390-0-02289500-1373114996_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако видеокартата е била натоварвана докато сте играли или сте я използвали за изчисления най-вероятно е прегряла,другото което може да е несъответстващ драйвер за ОС/хардуер.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай да юнинсталираш този сегашният драйвер и да инсталираш последният от сайта на производителя във САФЕ МОД. Аз имах подобен проблем на моята 9600 гт и го оправих за сега със последният драйвер от сайта на производителя.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Aма сейф мод с нетуърк.ок ще пробвам

И как да пусна сафе мод с нет

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
И как да пусна сафе мод с нет

 

 

 

Не ти трябва. Просто си теглиш драйверите предварително след което влизаш под сафе мод и инсталираш новите след като вече си изтрил старите. Под сафе мод се влиза като преди да зареди уиндолса(преди да се покаже логото) натискаш Ф8


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте :) Не отварям нова тема защото моя проблем е подобен . Значи преди около 2-3 седмици ми изгоря външната видео карта и отидох да си закупя нова взех  GeForce nvidia 210 1GB DDR3 инсталирах драйверите и тръгна всичко без проблем след около 4 дни както си седях на компютъра от един път ми изгасна монитора след рестарт на компютъра пак не искаше да тръгне монитора но след като преместих кабела на вградена тръгна помислих че е изгоряла видео картата пак отидох до магазина и ми я смениха със друга същият модел но като сложа картата и свържа кабела към нея монитора пак не тръгва само вградената работи в Device Managera не открива външната карта пробвах в Biosa  да задам PCI-expressa да тръгва първо но пак не се получи преинсталирах компютъра но пак не стана преинсталирах драйверите сигурно 100 пъти вече каквито ли не слагах но пак не става не иска да я открие . Предишната видео карта беше GeForce GF 7300GT  ... Моля някой ако знае нещо по въпроса ? Мерси предварително :)

С Windows XP съм дъното ми е ASRock K8NF4G-SATA2 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте :) Не отварям нова тема защото моя проблем е подобен . Значи преди около 2-3 седмици ми изгоря външната видео карта и отидох да си закупя нова взех  GeForce nvidia 210 1GB DDR3 инсталирах драйверите и тръгна всичко без проблем след около 4 дни както си седях на компютъра от един път ми изгасна монитора след рестарт на компютъра пак не искаше да тръгне монитора но след като преместих кабела на вградена тръгна помислих че е изгоряла видео картата пак отидох до магазина и ми я смениха със друга същият модел но като сложа картата и свържа кабела към нея монитора пак не тръгва само вградената работи в Device Managera не открива външната карта пробвах в Biosa  да задам PCI-expressa да тръгва първо но пак не се получи преинсталирах компютъра но пак не стана преинсталирах драйверите сигурно 100 пъти вече каквито ли не слагах но пак не става не иска да я открие . Предишната видео карта беше GeForce GF 7300GT  ... Моля някой ако знае нещо по въпроса ? Мерси предварително :)

С Windows XP съм дъното ми е ASRock K8NF4G-SATA2 

Може и да е проблем със слота или дъното ,ако имаш възможност пробвай с друга карта ,ако ли не най-добре в серзиз!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 и отидох да си закупя нова взех  GeForce nvidia 210 1GB DDR3

Тоя модел, още ли го продават като нов? Божичко! А не съм религиозен(сега актуалното поколение е 7ХХ)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тоя модел, още ли го продават като нов? Божичко! А не съм религиозен(сега актуалното поколение е 7ХХ)

еми в момента не съм в България тук трудно се намира магазин където продават части за компютри имаше 2-3 вида и тази взех защото с Radeon HD4540 или нещо такова беше компютъра не искаше да тръгне и за това взех тази ще ми върши работа но не мога да я подкарам :(

Може и да е проблем със слота или дъното ,ако имаш възможност пробвай с друга карта ,ако ли не най-добре в серзиз!

Старата я открива но целия екран е с арефакти за това я смених извинявам се че съм написал по горе че е изгоряла просто постоянно се рестартираше екрана и целия екран беше на точки ... иначе като я сложа я открива нея но тази новата не иска 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще цитирам колегата

Тоя модел, още ли го продават като нов? Божичко! А не съм религиозен(сега актуалното поколение е 7ХХ)

Сигурен ли си че е нова :( да не е некой битак

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще цитирам колегата

Сигурен ли си че е нова :( да не е некой битак

Колега, и аз поразгледах, все още се продават неупотребявани и на запад от нас такива "карти", Иначе казано "нови". Нищо че с години са събирали прах и паяжини по складовете.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте :) Не отварям нова тема защото моя проблем е подобен . Значи преди около 2-3 седмици ми изгоря външната видео карта и отидох да си закупя нова взех  GeForce nvidia 210 1GB DDR3 инсталирах драйверите и тръгна всичко без проблем след около 4 дни както си седях на компютъра от един път ми изгасна монитора след рестарт на компютъра пак не искаше да тръгне монитора но след като преместих кабела на вградена тръгна помислих че е изгоряла видео картата пак отидох до магазина и ми я смениха със друга същият модел но като сложа картата и свържа кабела към нея монитора пак не тръгва само вградената работи в Device Managera не открива външната карта пробвах в Biosa  да задам PCI-expressa да тръгва първо но пак не се получи преинсталирах компютъра но пак не стана преинсталирах драйверите сигурно 100 пъти вече каквито ли не слагах но пак не става не иска да я открие . Предишната видео карта беше GeForce GF 7300GT  ... Моля някой ако знае нещо по въпроса ? Мерси предварително :)

С Windows XP съм дъното ми е ASRock K8NF4G-SATA2 

Интересно ми е как си преинсталирал драйверите 100 пъти,като не ти я открива???Ако и ти си от Кюстендил,сподели от кой магазин си я взе.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Интересно ми е как си преинсталирал драйверите 100 пъти,като не ти я открива???Ако и ти си от Кюстендил,сподели от кой магазин си я взе.

 

еми в момента не съм в България тук

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Интересно ми е как си преинсталирал драйверите 100 пъти,като не ти я открива???Ако и ти си от Кюстендил,сподели от кой магазин си я взе.

Както споменах не съм в България в момента.Преинсталирах драйверите на вградена и инсталирах драйверите на нова от диска смисъл показваше ми като сложа диска да инсталирам картата '' Please install VGA cards of Asus'' ... просто не знам какво да правя вече къде ли не се рових по сайтове но не мога да намеря как да си оправя проблема :(

 

Ще цитирам колегата

Сигурен ли си че е нова :( да не е некой битак

Да картата работи на 100 % и е чисто нова а кога е произведена според мен няма значение :) гадното е че не иска да я открие като сложа старата я открива 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами варианта е да я върнете и да вземете нова.Но преди това трябва да сте сигурен,че не работи.пробвайте я на друг компютър.Също така,като я сложите,трябва да вържете монитора към нея.Не съм наясно,но е възможно и да трябва да се включи към захранването,ще трябва и кабел за това да имате.Но тук някой по-разбиращ ще каже дали и трябва.

 

Махнете всички видеодрайвери които имате,после минете с програмата CCleaner, и сложете драйвери за картата,но ги изтеглете от сайта на производителя.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами варианта е да я върнете и да вземете нова.Но преди това трябва да сте сигурен,че не работи.пробвайте я на друг компютър.Също така,като я сложите,трябва да вържете монитора към нея.Не съм наясно,но е възможно и да трябва да се включи към захранването,ще трябва и кабел за това да имате.Но тук някой по-разбиращ ще каже дали и трябва.

 

Махнете всички видеодрайвери които имате,после минете с програмата CCleaner, и сложете драйвери за картата,но ги изтеглете от сайта на производителя.

Тази карта харчи малко. Напълно й стига тока постъпващ през PCI-E шината.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами варианта е да я върнете и да вземете нова.Но преди това трябва да сте сигурен,че не работи.пробвайте я на друг компютър.Също така,като я сложите,трябва да вържете монитора към нея.Не съм наясно,но е възможно и да трябва да се включи към захранването,ще трябва и кабел за това да имате.Но тук някой по-разбиращ ще каже дали и трябва.

 

Махнете всички видеодрайвери които имате,после минете с програмата CCleaner, и сложете драйвери за картата,но ги изтеглете от сайта на производителя.

Работи на 100 % картата е пробвана не мисля че и трябва захранващ кабел пък няма къде и да се сложи до колкото знам а за драйверите сигурно съм изтеглил 20 до сега и от диска също не мисля че там е проблема преди да се инсталират драйверите според мен трябва още като пуснеш компютъра да ти открие картата и след това да инсталираш драйверите . Нормално че свързвам кабела към нея а не към вградената но това е не иска .Пробвах с Radeon HD5450 но при нея не иска вопще да запали компютъра :( за това взех пак такава geforce 210 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно е да имате проблеми с PCi-E слота.Някакви звуци при пускане на компютъра чуват ли се,някакви бипкания?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Възможно е да имате проблеми с PCi-E слота.Някакви звуци при пускане на компютъра чуват ли се,някакви бипкания?

Да всичко в момента съм на този компютър но съм с вградената видео карта не мисля че на слота му има нещо защото старата карта я открива но тази не иска ... 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Велико Русанов
      Здравейте банда.Имам проблем с усилвател Onkyo A-8015.Ползвам го от дълго време и съм доста доволен от работата понеже не ми е даваш дефекти но уви днес като го включих не пработи.....когато го включа в контакта и натисна Power бутона си светнат копчетата но преди се чуваше едно реле дето щтрака а сега не се чува и незнам какъв ми е проблема.Само да вмъкна че до посшвдното изключване на усилвателя всичко си беше ок просто сега като го включих се яви проблема(не се е чувал никакъв шум или изпукало нещо)просто релето не превключва.Та ако може да ми помогнете!!!БЛАГОДАРЯ :)
    • от SStevenSS
      Здравейте на всички.Имам волан за компютъра.Преди време съм го купувал и не съм имал досега проблеми с него.Бачка без грешка.Докато днес ми направи сериозен проблем.Включвам го и всичко си е на 6 бачка си.Обаче по време на игра изведнъж се бъгяса и неможе да завива.Реснах си компа не става.Инсталирах наново драйверите му и пак не иска.Интересното е , че всички копчето по него си бачкат само където не иска да завива.Някой знае ли какво става.Благодаря ви.
    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.