Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

amarodasiimam

Нищожно съдебно решение

Препоръчан отговор


Здравейте и благодаря за помощта Ви! Имам постановено решение на ВКС, с което е признато и присъдено несъществуващо помещение / входно антре/. Входно антре никога не е съществувало и няма такова и в момента! Помещението винаги е било тоалента - такива са и показанията на всички свидетели по делото - и на ищцата и моите!Такова не е съществувало по времето на съдебната делба между наследодателите ни през 1966 г. - тъй като няма описано входно антре и няма предоставено входно антре в дял на нито един съделител, не съществува и в НА на наследодателя на ищцата с който тя се легитимира като собственик. Въпроса ми е мога ли на основание, че е присъдено помещение, което не съществува да поискам признаване нищожност на решението на ВКС?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.