Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

nikolovslt

проблем с MySQLi

Препоръчан отговор


Грешката е при локален хост

XAMPP Version: 1.8.1
Control Panel Version: 3.1.0 3.1.0 [ Compiled: September 20th 2012 ]

mysqli::mysqli(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server. 

mysqli::mysqli(): (HY000/2002): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server.

mysqli::query(): Couldn't fetch mysqli in


Ако някой може да помогне, да помага Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. проверете дали нещо слуша на порт 3306

2. проверете какво става ако пробвате да зададете нормален адрес (не localhost) за апаш и mysql

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема идва когато от index-a  се прехвърля като администратор и направя някаква промяна в админ панела. Дали трябва някъде да kill базата от индекса и да се свържа отново?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема идва когато от index-a  се прехвърля като администратор и направя някаква промяна в админ панела. Дали трябва някъде да kill базата от индекса и да се свържа отново?

нещо изгубих връзката с тези индекси и администратори. За индекс на базата ли говорим, пробвахте ли с инструменти от командната линия?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се за не точното писане. Значи проблема е че се опитвам да направя CMS система и когато регистрирам потребител или логвам кода си  работи и всичко е ок, но когато вляза като админ и се прехвърля към администраторската страница ми дава грешката. 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се за не точното писане. Значи проблема е че се опитвам да направя CMS система и когато регистрирам потребител или логвам кода си  работи и всичко е ок, но когато вляза като админ и се прехвърля към администраторската страница ми дава грешката. 

а в php кога една и съща връзка ли се ползва за нормална работа или две различни. Ако са две каква е разликата между тях?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а в php кога една и съща връзка ли се ползва за нормална работа или две различни. Ако са две каква е разликата между тях?

ето тук е кода. еднаква е връзката

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.