Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

nassy_kiss

Searching for.. love

Препоръчан отговор


- Кой си ти? Защо си тук?

- Аз съм.. Тук съм заради теб, знам, че имаш нужда от мен, както и аз от теб.

- Страх ме е! Всички казваха така и после ме разочароваха.. Защо пък ти имаш нужда от мен?

- Ако искаш да изпиташ нещо велико, не позволявай на страха да ти попречи.. трябва да отвориш сърцето си! Знам, защото бях в същата ситуация, но реших да се боря и да търся.. Нещо вътре в мен ме доведе тук.

- Как да ти повярвам, не знам какво да мисля..

- Ами тогава просто чувствай..

- Правилно ли е да се довериш на сърцето?

- Някои чувства са твърде силни, за да бъдат осъзнати..

Малкото й невинно сърце се разтуптя, опита се да го спре с мисъл, не знаеше дали е готова..

- Как ще ме убедиш, че ти си точният?

- Може ли да те докосна?

- Не съм сигурна..

- Дай ми шанс!

Без да изчака отговор, той взе инициативата. Хвана я за ръката. Беше топла и трепереща, слаба и несигурна, жадуваща за ласка.. Тя се отдръпна в опит да прикрие задоволството си. Този трепет не минаваше през нея всеки ден, можеше да забележи разлика..

- Усети ли разликата?

- В кое?

- В топлината от взаимността, от това да не си сама. Ако ме убедиш, че е неприятно, ще те разбера, но ще трябва да си тръгна.. Няма как да се получи насила..

- Усетих нещо.. беше странно.. Страх ме е дали ще мога, защото свикнах да съм сама във всичко.. след като бях наранена.

- Блян мой, не искам да се страхуваш. Освен странно, това чувство е разтърсващо, събуждащо, еуфорично, лудо. Ще ти хареса, бързо ще свикнеш. Позволи ми да те науча и излекувам.. Нека заедно поемем по пътя!

- А ти как събра сили да опиташ пак?

- Просто желанието ми бе твърде силно.. Желанието да изпитам едно нещо, което ми дава всичко - вдъхновение, плам, надежда, дава ми смисъл за живот..

- Искам да чуя какво е то!

- Ами.. любов.

- Дълго жадувам за нея. Вече не знам какво означава точно, но наистина имам нужда да споделям мечтите си, да изливам душата си, да се отдавам на нещо, че така се измъчвам. Имам нужда от.. някого като теб!

- Такова романтично и крехко същество като теб не заслужава да се измъчва по този начин. И аз можех да не повярвам в думите ти, но рискувах. Повярвай и ти в мен! Ще те оставя да си помислиш.

*

*

- Мисля, че съм готова.

- Мислиш?

- Готова съм!

- За какво?

- Да се доверя и посветя на някого..

- .. като мен?

- На теб!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове


×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.