Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте имам проблем с микрофона ми аз имам два и двата не работят сигурно е от настройките защото единия работеше при windows xp(другия си го взех след като сложих 7)мисля че е от настройките защото съм нов още с 7 и не ми е познат много. post-291372-0-70838400-1374573187_thumb. ето това е в контролния панел при настройките за микрофона

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте имам проблем с микрофона ми аз имам два и двата не работят сигурно е от настройките защото единия работеше при windows xp(другия си го взех след като сложих 7)мисля че е от настройките защото съм нов още с 7 и не ми е познат много. Публикувано изображениеproblem.jpg ето това е в контролния панел при настройките за микрофона

Ами от снимката си работи. Къде го пробваш? С коя програма? Виж от нея да не е забранен. Драйвър има. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

в скайпа го пробвам но не работи а би трябвало post-291372-0-69833900-1374575382_thumb. ето снимка от там

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

в скайпа го пробвам но не работи а би трябвало Публикувано изображениеskaipa.jpg ето снимка от там

Тествай го тук

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

еми незнам но каквото и да правя показва това post-291372-0-87017600-1374576295_thumb. един бял екран ???


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

някой?? поне кажете нещо по конкретно за настройките сигурен съм че е от там

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

някой?? поне кажете нещо по конкретно за настройките сигурен съм че е от там

Тествай го с друга програма за да се разбере проблема само в скайп ли е. Микрофона ти има поне 20 вида настройки в win-a .. знае ли човек кое си пипнал и кое е на mute. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

всичко се оправи благодаря за вниманието ви.

Как? Тези теми служат не само да се помага на автора, но и евентуално на други хора със същия проблем. 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

всичко се оправи благодаря за вниманието ви.

кажи ни как, така може да помогнеш на други, нали за това сме тук.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

кажи ни как, така може да помогнеш на други, нали за това сме тук.

еми незнам ама пак са пре..а :D 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Landser77
      Здравейте, искам да сваля един pdf фаил от сайт, когато кликна в дясно на прозорчето зарежда и след това ми дава грешка! 
      Моля ако някой може да го свали и да ми го прати това е сайта:
      https://parallelworlds-bg.blogspot.com/2014/01/blog-post_5.html?m=1
      Файла е най-отдолу преди коментара, ще съм адски благодарен ако някой го свали, трябва ми спешно! 
      Благодаря! 
    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.