Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте имам един телевизор и се чудя как да го настроя с канали преди 1-ви септември. Телевизора е LG 22MA33D-PZ. Също така ако може кажете как да свържа слушалки към него защото не става на Тв-то има 3.5 мм жак но е OUT и като вържа слушалките все едно нищо не се е случило. Мерси предварително

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Също така ако може кажете как да свържа слушалки към него защото не става на Тв-то има 3.5 мм жак но е OUT и като вържа слушалките все едно нищо не се е случило. Мерси предварително

За каналите не знам, но за слушалките - най-вероятно има отделен контрол за този изход и ако нивото е намалено до край, няма да има сигнал.
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е как да го направя за слушалките (понякога се налага ползвам го като ТВ/ПС) също така някой знае ли ХДМИ към ВГА преходник дали има и г/д колко е (също така върши ли по-добра работа ХДМИ кабела ако накрая е с ВГА преходник)

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Е как да го направя за слушалките (понякога се налага ползвам го като ТВ/ПС) също така някой знае ли ХДМИ към ВГА преходник дали има и г/д колко е (също така върши ли по-добра работа ХДМИ кабела ако накрая е с ВГА преходник)

VGA ,ако смяташ да е от ПС,към HDMI на телевизора,няма никакъв начин да стане!

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Във ръководството за цифровизацията казват че за да хващаш цифрова ефирна в момента трябва да наклониш антената на 90 градуса. Колкото за слушалките може би са само за някой от входовете, не за всички.


  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само че няма антена ето спецификации http://www.lg.com/bg/monitori/lg-22MA33D-personal-tv

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Само че няма антена

Ами купи си една , с какво очакваш да хване :)

Може първо да пробваш с кабел / тел :)  ето тук белгиеца показва експертни решения и фантазия :D

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами купи си една , с какво очакваш да хване :)

Може първо да пробваш с кабел / тел :)  ето тук белгиеца показва експертни решения и фантазия :D

 

 

Във ръководството за цифровизацията казват че за да хващаш цифрова ефирна в момента трябва да наклониш антената на 90 градуса. Колкото за слушалките може би са само за някой от входовете, не за всички.

 

 

VGA ,ако смяташ да е от ПС,към HDMI на телевизора,няма никакъв начин да стане!

А да попитам SCART входа за какво служи примерно ако се пъхне една такава карта . ГРЕШКА CARD SLOT-A

Редактирано от slenderr (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост

Телевизора има ръководство за работа и настройка! Сядаш, четеш и го правиш. Няма кой да ти обяснява това, което е написано в ръководството!Под ника ти пише "хардуер".Действай!

"А да попитам SCART входа за какво служи примерно ако се пъхне една такава карта"

Скарт вход или изход и CA модул са две различни неща!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А да попитам SCART входа за какво служи примерно ако се пъхне една такава карта . ГРЕШКА CARD SLOT-A

SCART служи само за свързване на  старите аналогови устройства-видео и аудио.Това е вид свързване,от преди 30 години,което вече е история...

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Само че няма антена ето спецификации http://www.lg.com/bg/monitori/lg-22MA33D-personal-tv

Няма антена а да хванеш телевия ли? От менюто влизаш в менюто и избираш - настройки -  трансплантация на мозъчни клетки. 

В описанието от линка който ти си дал си пише че няма изход за слушалки. От тук насетне може да ръчкаш слушалките във всяка букса където влизат и даже където не влизат. Ефекта ще е същия. 

SCART служи само за свързване на  старите аналогови устройства-видео и аудио.Това е вид свързване,от преди 30 години,което вече е история...

Булсатком  аналогова телевизия ли е?  :)

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Булсатком  аналогова телевизия ли е?  :)

Цифрова е...но ако един телевизор,е свързан към приемника с SCART кабел,ще гледа чиста аналогова телевизия!Същото качество,като от преди 30-40 години...

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Цифрова е...но ако един телевизор,е свързан към приемника с SCART кабел,ще гледа чиста аналогова телевизия!Същото качество,като от преди 30-40 години...

Той не е ли телевизора приемника? В предния пост исках да ти подскажа че декодерите на Булсата се свързват със SCART , и качеството е като от преди 2-3 дни. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Той не е ли телевизора приемника? В предния пост исках да ти подскажа че декодерите на Булсата се свързват със SCART , и качеството е като от преди 2-3 дни. 

И аз искам да подскажа,че всичко което е свързано през SCART е аналогов сигнал...

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Той не е ли телевизора приемника? В предния пост исках да ти подскажа че декодерите на Булсата се свързват със SCART , и качеството е като от преди 2-3 дни. 

Това на Булсатком е декодер. Скарт , RCA и всички подобни са аналогови. Цифрови са само HDMI, DVI-D, DisplayPort и това е ако не греша. Всичко останало е аналогово.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хайде стига с тоя 1 септември. На антена ли гледаш та да те интересува цифровизация?

 

И какво общо има настройката със жака за слушалки?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
    • от даниел павелов
      Здравейте! Имам един проблем. След много разговори с майка ми се отказах от рисуването и сега се чудя с какво да следвам след 12-и клас, аз сега съм 11 - и клас. Дайте ми съвет. Търся някоя специалност, след завършването, на която да имам реализация и добро заплащане....
      По български съм добре
      По история брилянтен
      По английски живот и здраве ще държа изпит този септември за c1, но като цяло не ми вървят езиците
      По география съм добре.....
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.