Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

icakaaa

Програма за поправяне на Хард диск ?

Препоръчан отговор


кажете някоя читава програма за поправяне на хард диск....че моят нещо се е скапал и Windowsa ми е за преинстал а не ми позволява да го преинстална...стигне до някъде и зацепи.....бях свалил някаква програма преди време която ми показваше някакви удивителни на 2 места....сектори лоши ли има не знам ???

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Програмата е "AMoneyInTheShop".

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хард почне ли да цикли го пиши избягал  по тъч линията и никакви програми и простотии не могат да го оправят. В горния пост са ти дали решението  което е да замениш хард диска с нов или да си провериш кабеляците на SATA или IDE  според това с какъв точно вид хард диск си.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

аз в момента съм го пуснал на Victoria програмата.....какво означават оранжевите,червените и сините квадратчета....че за първи път правя подобно нещо ??


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

аз в момента съм го пуснал на Victoria програмата.....какво означават оранжевите,червените и сините квадратчета....че за първи път правя подобно нещо ??

Изтегли си  Advanced SistemCare .Ако тя не ти оправи компа направо си взимай друг диск :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Изтегли си  Advanced SistemCare .Ако тя не ти оправи компа направо си взимай друг диск :)

Това пък защо! Тази програма прави много поразии и е силно непрепоръчителна.

Има си за целта програми за тестване и изолиране на лошите сектори. Но и те колко са ефективни..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това пък защо! Тази програма прави много поразии и е силно непрепоръчителна.

Има си за целта програми за тестване и изолиране на лошите сектори. Но и те колко са ефективни..

 

Това пък защо! Тази програма прави много поразии и е силно непрепоръчителна.

Има си за целта програми за тестване и изолиране на лошите сектори. Но и те колко са ефективни..

Аз я ползвам от поне година :) Просто исках да ти помогна .Решавала ми е много проблеми и съм доволен от нея .Даже наскоро пуснаха и продук на същата фирма за драйвърите БЕЗПЛАТНО .Ако я настоиш какво точно  да ти поправя мисля че няма да ти направи поразии .Но ти си решаваш :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Advanced SystemCare няма място в такава тема, защото модула и за поправяне на диска просто използва Chkdsk на Windows само че в по-мазен интерфейс...

За поправка на логически лоши сектори HDD Regenerator и MHDD май са най-ефективните при правилна употреба.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Advanced SystemCare няма място в такава тема, защото модула и за поправяне на диска просто използва Chkdsk на Windows само че в по-мазен интерфейс...

За поправка на логически лоши сектори HDD Regenerator и MHDD май са най-ефективните при правилна употреба.

Съгласен съм че и за тази програма дето я предлагаш е добра ...НО !  Както и ти си написал ..При правилна употреба :) Можеше да напишеш на човека какво става при неправилна употреба . Защото преди доста време си патих от подобна програма .Просто още бях доста зле с компютрите и след това ми се наложи преинсталация .Тъй като беше премахнала и точките за възтановяване някои драйвъри и беше мазало след това .Вината беше моя :) Просто не знаех какво правя но го правих ...Така че можеше да му кажеш какво става при неправилна употреба на човека . Предложих Систем карето защото тя сама върши всичко .Наистина не е перфектият инструмент но поне няма да нанесе НЕПОПРАВИМИ щети ...Както казах и по - горе ...Аз го ползвам от много време и съм абсолютно на 100 процента доволен от Систем карето .

За по напреднали вече може да използват и твоето предложение .

Това не го приемай като заяждане от моя страна а само отговор .Съжалявам че не ти отговорих по рано но ме нямаше ..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

........

 

Аз също ползвах Advanced SystemCare над година, не е правила бели, но като четох разни теми от форума я махнах.

B-boy[styLe] щом е предложил тези програми, можете да разчитате, че са ефективни!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от Plamy Gerova
      Здравейте, може ли помощ за курсовата ми задача?
      съставете програма с функции за:
      а) въвеждане от клавиатурата във файл и в масив( чрез добавяне) данни за морски пътувания (до 25)- Морска гара Варна: маршрут, кораб-име, име на капитан, цени на билетите- I,II класа, брой пасажери в съответната класа, обща сума на продадените билети- през избран месец от годината.Извеждане текущото съдържание на масива(файла) на екрана.
      б) извеждане на екран данните за превозите на кораб по въведено от клавиатурата име на кораб(със запитване за справка)
      в) извеждане на екран данните за морско пътуване с най- голяма обща сума на продадени билети.
      Главна функция main()- с меня за избор на функции и проверка за състоянието та данните.Използване на локални променливи и функции с предаване на параметри. 
       
    • от BWB. Eclipto
      Търся помощ за курсовата си работа по програмиране, защото отсъствах близо два месеца поради операция, а не се имам с колегите си.
      задачата гласи :"Съставете алгоритъм и напишете програма за въвеждане координатите на точки и извеждане на екрана координатите на онези от тях, които не лежат в защрихованата област.Въвеждането се прекратява, когато броят на въведените точки стане най-малко М и броят на лежащите в защрихованата област стане N."

      помощ!!
    • от Emkey
      Здравейте, хорица. 
      Надявам се да не бъда нападната или осмивана, затова че не съм запозната в бранша, а пускам тема за елементарни въпроси. 
      Рисувам върху големи листа хартия, предимно с въглени. Но открих програмки, с които после мога да доукрасявам рисунките си и дотолкова се вдъхнових, че бих искала някои от нещата, които нарисувам да ги занеса за принт рисунка с канава, и да си ги окача на стените в дома ми. 
      От тук идват и въпросите ми. 
      След като си завърша рисунката върху хартия, и й направя снимка, (задължително с фотоапарат)  с коя програма най-добре ще бъде обработена, така че да не й разваля качеството. И размерите какви трябва да бъдат? Като цяло ме вълнува това как трябва да процедирам, за да не съсипя качеството на снимката. И да е годна рисунката ми за такава картина. Досега съм правила снимки на рисунките ми само с тел. Със сигурност не стават за печат. И са с малко пиксели. Изобщо цялата тая работа с пиксели, формати, качество ми е непонятна. Затова искам практични съвети от специалисти  
      Много благодаря предварително
    • от Gabriela Hristova
      Здравейте! Пиша във връзка с програма за автодиагностика Delphi 2015 Release 3. Инсталирах си програмата както е дадено в диска стъпка по стъпка. Програмата тръгва, но когато се зададе за автодиагностика изписва "Автомобилът не реагира на заявката за диагностика, уверете се, че тестерът е свързан правилно към автомобила...". Устройството, което прави връзка между лаптопа и колата (NEW VCI+A-BT) работи и се опитва да се свърже, защото променя цвета си от син на зелен и обратно като е придружен и със звуков сигнал. Прави се връзка с устройството, със софтуера, но няма комуникация с какъвто и да е модел автомобил. Разговарях и с официален представител на програмата като не ми беше казано нищо конкретно, инсталирах Team Viewer, както ми беше казано, но  след многократни опити на отсрещната страна продължава да си изписва същата грешка, като накрая човека ми обясни, че за по-старите модели коли (както е в случая 1999) не може, защото не поддържали това OBD, в което се съмнявам, защото все пак нямаше да ги има като модели в самата програма. А другия проблем можело да бъде от преходниците за различните коли, за което също имам съмнения, понеже моята кола е Пежо 206 и лично на нея не и трябва преходник а си работи с оригиналния кабел без предходник. 
      Та ако някой е имал същия проблем, може да помогне или знае някой, занимаващ се с програмата във областите Велико Търново или Русе искрено ще съм му благодарна. 
    • от Iveta Georgieva
      Въпросът ми е, понеже всичките песни, които искам да запиша на диска са под 700MB , но общо са около 3-4 часа дали ще се получи да се запишат без проблем? Има ли някакви особености или изобщо няма да стане?
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.