Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

TqnaTa Stankov

Търся кодер

Препоръчан отговор


Здравейте, ние от екипа на PSBG, търсим няколко човека, които ще се присъединят към нас. В момента търсим един Администратор, двама Модератора, двама Екип Ресурси, както и един Кодер.

Сега ще ви дам малко информация, всеки пост за какво трябва да отговаря и какви са му длъжностите.

 

Администратор - Това е човек, който ще отговаря за модули, приложения, ще помага с търсенето на сайтове с който да разменяме банери, ще ми помага с вземането на решения за екипа, трябва да има повече свободно време.

 

Модератор - Това предполагам ви е ясно, отговаря за реда във форума, следи за нарушения и слага наказания,предупреждения.

 

Екип Ресурси - Това ще е човек, който ще търси ресурси от други сайтове, под ресурси имам предвид Четки, Шрифтове, Рендери, .Psd файлове, Модели, Текстури, Стокове. Като цяло е това, трябва да има повече свободно време. :)

 

Кодер - Това е човек който ще отговаря за програмната част, кодовете. Ще му докладвам за грешки, проблеми, а той ще търси тяхното решение, разбира се, ще му помагам колкото мога.

 

А от всичко остана само да дам линк към сайта : http://psbulgaria.com

 

Ако имате някакъв въпрос, относно някой пост, пишете в темата. Ще ви помогна колкото мога.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Конкретизирай какво ти е нужно , т.е. какво искаш да прави кодера ?

 

Търся кодер, който разбира от IPB. Ще ми помага с форум, програмната част. Питайте ако имате въпроси. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да разбира от форумната система IPB. Да може да оправя грешки в кодовете. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.