Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте,искам да си направя нелош сайт ,но незнам с какви програми се създава.Немога да давам пари за хост и домейн.Чух че сайт можело да се прави безплатно с Notepad и някакви кодове.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. За да може да направиш сайт трябва да разбираш от HTML5, CSS3 ( това поне за начало).

2. Ако сайта трябва да бъде динамичен ще трябва да научиш Jquery, PHP, MySQL.

3. Така или иначе трябва да си закупиш хостинг и домейн. Домейна е  20 лева на година. Хостигна е от 15 до 70 лева на година, зависи от плана и от провайдъра. 

4. Notepad++ това е един от едиторите, с които може пишеш HTML кода.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)
  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Можеш да си направиш сайт в безплатен домейн. Има ги много... ето един пример

Редактирано от Benjamih (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И яз искам, довечера да пия по питие с Мишел Родригес , ама няма да стане.?


  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте,искам да си направя нелош сайт ,но незнам с какви програми се създава.Немога да давам пари за хост и домейн.Чух че сайт можело да се прави безплатно с Notepad и някакви кодове.

Може, ама трябва много учене...
  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Влизаш в wordpress.com и безплатно можеш да си направиш сносно сайтче. Повярвай ми, ако не ти се занимава действай така, качеството е ок, лесно се работи + има доста красиви там. Домейна ти е безплатен, хоста също, ако свикнеш и решиш да инвестираш малко (към 50лв/година) ще си имаш и готино домейнче. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

2. Ако сайта трябва да бъде динамичен ще трябва да научиш Jquery, PHP, MySQL.

 

Използването на jQuery няма пряка връзка с това дали сайтът ще бъде статичен или динамичен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да,можеш да си направиш сайт с безплатен домейн и безплатен хостинг.Като гледам не си много запознат с нещата но можеш да пробваш да направиш сайт с готова система,бих ти препоръчал e107 защото е горе-долу лесна за ползване.Можеш да видиш из интернет клипове как да си направиш сайт с е107.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Използването на jQuery няма пряка връзка с това дали сайтът ще бъде статичен или динамичен.

Да за Jqyery си прав колега, но така или иначе ще му трябва.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.