Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте , на всички , след дълго ползване на рутера ми нямаше никакъв проблем ,от снощи през WI-Fi не иска да прехвърля със скорост по голяма от 1 мегабит , по кабел нещата са си наред .Мерките които взех бяха смяна на канала , подмяна с най-новия фирмуер ,но бяха безуспешни ако някой се е сблъсквал с подобен решим проблем ще се радвам да сподели.

Поздрави ! 

Стоян.

Редактирано от _ZIGI_ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Опита ли връщане на фабрични настройки ако има такава опция?

Да върнах ги , и слде това смених фирмуера , което също връща тези настройки 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

....от снощи през WI-Fi не иска да прехвърля със скорост по голяма от 1 мегабит , по кабел нещата са си наред .

1 mb/s не е слаба скорост за прехвърляне през WI-FI  !Има много фактори от които зависи тази скорост.Има значение и вида на файла,който се прехвърля.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.