Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте! Надявам се някой от вас да успее да ми помогне с проблема, защото изживявам истински ад под небето. Това е моят сайт:  http://pretty-littleliars-fans.blogspot.com/ допреди няколко часа всичко беше нормално, но изведнъж отваряйки сайта се появява това, което най-вероятно и на вас, че акаунта ми е спрян. Аз обаче влизам в него, но въпросният сайт от таблото ми за управление липсва. Първо беше там, но без нито една опция за каквото и да било, а след това изчезна напълно оттам. Отваряйки страницата, пише, че имало вирус, потърсих как да проверя сайта и пише, че няма нищо, но въпреки това, проблема е налице. Моля ви, помогнете ми! 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Обърни се към поддръжката на домейна и на хостигна, за да ти кажат защо си спрян.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Обърни се към поддръжката на домейна и на хостигна, за да ти кажат защо си спрян.

 

Ами Blogger се поддържа от Google, така че според мен едва ли ще получа отговор, а и не успявам да открия нито форма за контакти, нищо..


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами Blogger се поддържа от Google, така че според мен едва ли ще получа отговор, а и не успявам да открия нито форма за контакти, нищо..

Не може да нямаш поне e-mail за контакт с тях.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не може да нямаш поне e-mail за контакт с тях.

 

Ами опитах се да потърся, но не открих нищо. Ще може ли да ми помогнете, все пак това са google и едва ли отговарят на всеки получен имейл, ако въобще открия такъв..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами опитах се да потърся, но не открих нищо. Ще може ли да ми помогнете, все пак това са google и едва ли отговарят на всеки получен имейл, ако въобще открия такъв..

Само те могат да ти отговорят, поради каква причина са ти спрели сайта.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

DDS, имаш профил, хайде разгледай го. по въпроса Модериране на блогове Деактивирането се дължи на това, че автоматичната ни система за класифициране е маркирала блога като спам. Ако блогът ви не е такъв, значи е класифициран неправилно от системата ни и се извиняваме. Ако е деактивиран, блогът ще продължи да се показва в таблото ви за управление, но няма да можете да кликнете върху него, за да получите достъп. В този случай ще има гратисен период, през който можете да заявите преглед и възстановяване на блога си.   и още   Къде мога да подам сигнал за правен проблем?

Моля, свържете се с нас, ако искате да подадете сигнал за правен проблем.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

DDS, имаш профил, хайде разгледай го. по въпроса Модериране на блогове Деактивирането се дължи на това, че автоматичната ни система за класифициране е маркирала блога като спам. Ако блогът ви не е такъв, значи е класифициран неправилно от системата ни и се извиняваме. Ако е деактивиран, блогът ще продължи да се показва в таблото ви за управление, но няма да можете да кликнете върху него, за да получите достъп. В този случай ще има гратисен период, през който можете да заявите преглед и възстановяване на блога си.   и още   Къде мога да подам сигнал за правен проблем?

Моля, свържете се с нас, ако искате да подадете сигнал за правен проблем.

 

Благодаря ти за отговора! След като посоча обаче "Blogspot" ми излиза да посоча естеството на молбата ми, но нито едно не отговаря точно и не знам какво да натисна. Бих те помолил да натиснеш на блогър и след това да прегледаш посочените неща и да кажеш кое според теб трябва да посоча.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Митко, не искам да прозвучи подигравателно, но едва ли от Блогър биха ти отговорили. Просто изчакай и преди е имало проблем с някои фенсайта в блогър. Има няколко начина за възстановяване, но е дълго за обяснение. 

Упсех.  :wink12:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Митко, не искам да прозвучи подигравателно, но едва ли от Блогър биха ти отговорили. Просто изчакай и преди е имало проблем с някои фенсайта в блогър. Има няколко начина за възстановяване, но е дълго за обяснение. 

Упсех.  :wink12:

Напротив със сигорност ще му бъде отговорено ;)

Говорим за сериозни компании не за Абв-та.

Но това може да иска малко време, докато се реагира относно проблема.

На дали е само той на опашката с проблеми.

 

Пък и това, че сме свикнали в бг, никой да не нии обръща внимание на проблемите не значи, че на всякаде е така.

Редактирано от ivoarch (преглед на промените)
  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте. 

Използвам темата за да потърся мнение и дай боже да намеря решение на моя проблем. Ще опитам да обясня нещата по-подробно и ще предположа някои неща, които обаче са само предположения от моя страна.

Касае се за следната ситуация :

Създадох един сайт и го качих на сървъра на моят интернет доставчик.

Изтървахме времето за пререгистрация на домейна и естествено сайта стана невидим за всички останали.

Обаче аз през браузъра си го отварях без проблем и всички промени които правех си ги виждах.

Пререгистрихахме отново домейна , но сега го хостваме на друг сървър. 

Ето и проблема : Сайта се вижда и е достъпен от всички точки в мрежата, освен от домашния ми компютър!

Ето какво пише на браузара : 

Index of / Публикувано изображениеName Last modified Size Description Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch16 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8 Server at oubenkovski-vel.org Port 80
Знам че тук има интелигентни потрбители и можем да намерим проблема. Важно ми е защото след като направя актуализации не мога да ги проверя веднага за грешки. Благодаря ви предварително.

Чистих кеш , бисквити, сменях браузъри и не става и не става.

Вероятно има някаква връзка с доставчика ми и хостването на сайта , но това е само предположение. 

Редактирано от marovst (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте. 

Използвам темата за да потърся мнение и дай боже да намеря решение на моя проблем. Ще опитам да обясня нещата по-подробно и ще предположа някои неща, които обаче са само предположения от моя страна.

Касае се за следната ситуация :

Създадох един сайт и го качих на сървъра на моят интернет доставчик.

Изтървахме времето за пререгистрация на домейна и естествено сайта стана невидим за всички останали.

Обаче аз през браузъра си го отварях без проблем и всички промени които правех си ги виждах.

Пререгистрихахме отново домейна , но сега го хостваме на друг сървър. 

Ето и проблема : Сайта се вижда и е достъпен от всички точки в мрежата, освен от домашния ми компютър!

Ето какво пише на браузара : 

Index of / Публикувано изображениеName Last modified Size Description Apache/2.2.3 (Debian) mod_python/3.2.10 Python/2.4.4 PHP/5.2.0-8+etch16 mod_perl/2.0.2 Perl/v5.8.8 Server at oubenkovski-vel.org Port 80

Знам че тук има интелигентни потрбители и можем да намерим проблема. Важно ми е защото след като направя актуализации не мога да ги проверя веднага за грешки. Благодаря ви предварително.

Чистих кеш , бисквити, сменях браузъри и не става и не става.

Вероятно има някаква връзка с доставчика ми и хостването на сайта , но това е само предположение. 

Сложете си за DNS 8.8.8.8 и пробвайте пак

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

dns - a ми го задават от компанията . Ще го пробвам варианта. Благодаря за мнението , но защо според теб би променило проблема  ? Съгласен съм, че някои подробности са в категорията лични познания и постижения, но бих ти бил благодарен ако споделиш според теб от къде идва проблема във възникналата ситуация. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

dns - a ми го задават от компанията . Ще го пробвам варианта. Благодаря за мнението , но защо според теб би променило проблема  ? Съгласен съм, че някои подробности са в категорията лични познания и постижения, но бих ти бил благодарен ако споделиш според теб от къде идва проблема във възникналата ситуация. 

Щом сървъра ви е бил при доставчика ви то вероятно те са поддържали DNS записите на домейна ви. И сега продължават и след като вие ползвате техния ДНС сървър е нормално да виждате стария хост. Ако сложите горния ДНС сървър то резолва ще започне от топ левъл домейна в интернет и вие ще получите меродавен отговор

Моля поправете ме ако не съм разбрал точно

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нещата се получиха. Смених DNS и всичко е наред. Благодаря ти за помощта и имаш една почерпка от мен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
    • от даниел павелов
      Здравейте! Имам един проблем. След много разговори с майка ми се отказах от рисуването и сега се чудя с какво да следвам след 12-и клас, аз сега съм 11 - и клас. Дайте ми съвет. Търся някоя специалност, след завършването, на която да имам реализация и добро заплащане....
      По български съм добре
      По история брилянтен
      По английски живот и здраве ще държа изпит този септември за c1, но като цяло не ми вървят езиците
      По география съм добре.....
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.