Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте колеги, снощи си изтеглих играта Hitman Absolution  , когато я инсталирах първоначално ми тръгна даже на ultra quality със средно 40-50 fps, обаче когато си рестартирах лаптопа и като цъкна на играта и не става нищо, никаква реакция , пробвах с рестарт  и пак така.. след това си изтеглих играта PAYDAY 2 Career Criminal Edition, и при нея имах същият проблем... но имам игри като League of legends , CS  те не ми правят този проблем  

Имате ли някаква идея от какво може да е това, да не ми се стартира играта.. 
 

Не съм заклет gamer  просто имам няколко часа през деня който няма какво да правя и трябва или да гледам филми или да играя нещо :P 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Кажи марка и модел на лаптопа.

2. Игрите вероятно са от торент тракери. Провери там дали имат същия проблем като пр теб.

3. Дава ли някаква грешка, когато се опитваш да стартираш проблемните игри?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

1. Кажи марка и модел на лаптопа.

2. Игрите вероятно са от торент тракери. Провери там дали имат същия проблем като пр теб.

3. Дава ли някаква грешка, когато се опитваш да стартираш проблемните игри?

Лаптопът ми е HP pavilion g6 2012 разгледах и единственото нещо което видях е че  при някои им излиза Error а при мен просто не стартира, и най важното специално за Хитман че първоначално след инсталацията ме вкара в игра, а за тази втората игра нещо... като цяло не ми дава никакви грешки просто не ме вкарва , не разбирам... играл съм толкова много игри с този лаптоп  повечето коментари в терента бяха че играта е добра а у , нямаше оплаквания 

Редактирано от Мирослав Михайлов (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Лаптопът ми е HP pavilion g6 2012 разгледах и единственото нещо което видях е че  при някои им излиза Error а при мен просто не стартира, и най важното специално за Хитман че първоначално след инсталацията ме вкара в игра, а за тази втората игра нещо... като цяло не ми дава никакви грешки просто не ме вкарва , не разбирам... играл съм толкова много игри с този лаптоп  повечето коментари в терента бяха че играта е добра а у , нямаше оплаквания 

За този модел виждам, че има само Windows 7 и 8 64 битови ОС. От това също може да е проблема, но е само пердположение. Без обаче да кажеш каква грешка точно излиза, може само да се гадае.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За този модел виждам, че има само Windows 7 и 8 64 битови ОС. От това също може да е проблема, но е само пердположение. Без обаче да кажеш каква грешка точно излиза, може само да се гадае.

А де :D , то дори не дава грешка поне да знам какво да направя... 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А де :D , то дори не дава грешка поне да знам какво да направя... 

 

 

А де :D , то дори не дава грешка поне да знам какво да направя... 

Предполагам си ги стартирал като администратор?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

е ДА .. 

Ето в google.bg линк, където се описват подобни проблеми, но без да се види грешката може само да се гадае.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Папката, в която ти е инсталирана играта трябва задължително да е на латиница, ако е на кирилица няма да тръгне.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Антивирусната коя е? microsoft security essentials ?

 

Най-вероятно антивирусната ти засича като вирус кракнатите  " steam_api.dll "  файлове и ги трие или ги поставя под карантина. Виж може ли да се възстановят или ги свали от гугъл и ги сложи в папката на всяка игра :) 

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Антивирусната коя е? microsoft security essentials ?

 

Най-вероятно антивирусната ти засича като вирус кракнатите  " steam_api.dll "  файлове и ги трие или ги поставя под карантина. Виж може ли да се възстановят или ги свали от гугъл и ги сложи в папката на всяка игра :)

Аз нямах анти вирусна, бях с Windows Defender  и,да излиза ми това steam_api.dll ама не знам как да го запазя да не ми излиза  .. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз нямах анти вирусна, бях с Windows Defender  и,да излиза ми това steam_api.dll ама не знам как да го запазя да не ми излиза  .. 

Чети тук

 

Най отдолу на страницата има линк - "Използване на Windows Defender"  четеш и него. 

Най-отдолу на тази страница има линк - "Повече информация за защитата в реално време на Windows Defender" Четеш и него.

Добавяш steam_api.dll файла на всяка игра поотделно в разрешените файлове. Намира се в главната директория на играта. Ако са под карантина ги възстановяваш. Ако са изтрити ги сваляш от гугъл, при изключен дефендер, слагаш файла в директорията на играта, добавяш го в разрешените файлове и чак тогава пускаш дефендер-а.

 

Бих ти препоръчал да си сложиш някаква антивирусна, защото в момента нямаш почти никаква защита.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Пламен Р
      При всяка игра fps ми е 60 стабилни!!!а не са конкретни за играта и с мойта конфигурация!!!при всяка игра е така!!! искам да си ги променя да не са стабилни!!!
    • от Tixomir Katev Zizi
      Здравейте хора искам нещо да попитам ... тъй като преди около час взех едно компютърче и му сложих 2ри чисто нов хард диск и тръгнах да му слагам W7 ... при преинсталацията изтрих стария без да се искам а той беше с цялата ми информация....... и сега седя и умувам как да я върна тази информация с целия w7 или просто информацията като диск ..... един вид възтановяване на форматираният хард.... много ще съм ви благодарен ако има решение на този проблем   поздрави !!!
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.