Премини към съдържанието
15 години Kaldata.com – време е да почерпим! Прочети още... ×

Препоръчан отговор


Здравейте , ИМАМ ГОЛЯМ проблем с Adobe Flash Player през 30 сек. Opera забива , като го uninstall всичко се оправя и става както преди (с разликата че не мога да гледам клипове) .Инсталирах най - новата версия и изписа всичко ОК , но проблема не се оправи. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвай с почистване на кеша на браузера, а ако не помогне направо го преинсталирай.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвайте със забрана на Protected mode, както е описано тук (към края на страницата) или с използването на този автоматичен инструмент.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвайте със забрана на Protected mode, както е описано тук (към края на страницата) или с използването на този автоматичен инструмент.

Ти имаш ли поне един пост, в който да не даваш тия два линка ?

Не знам и модовете къде гледат, трябваше сто пъти да са ти били шута досега.

 

 

@Раев, не можеш да гледаш само в сайтовете, които не поддържат HTML5, а те са по презумция някви изкопаеми.

Флашплеъра е доказан боклук, същото е за почти всеки друг продукт на Адоб.

С 10.3 съм си от много време, не ми прави проблеми(не че го ползвам) и не смятам да я ъпдейтвам.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

@ Papugai

 

Я по-спокойно. Гледай на теб да не ти бием шута.


  • Харесва ми 3

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ти имаш ли поне един пост, в който да не даваш тия два линка ?

Не знам и модовете къде гледат, трябваше сто пъти да са ти били шута досега.

 

Какъв ти е проблема?

Нима не виждаш, че ~ 98 % от проблемите с Flash Player са причинени от въпросният некадърен защитен режим, който явно само ти мислиш за гениален?

 

Ти пък имаш ли поне един полезен с нещо пост в този форум, който да не е чиста проба тролване и заяждане с другите потребители?

Редактирано от programings (преглед на промените)
  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а опита ли примерно с друг браузър, например Хром? Ако да и има същият проблем бих ти препоръчал да опиташ и с ИЕ и да споделиш резулатите.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какъв ти е проблема?

Нима не виждаш, че ~ 98 % от проблемите с Flash Player са причинени от въпросният некадърен защитен режим, който явно само ти мислиш за гениален?

 

Не само аз, и работилите върху флаша го смятат за полезен, не че те са много умни и кадърни, но са десет нива над теб.

Ако си говорим за гении, мога да спомена теб, защото само невероятен гений би спрял защите на флаша, а дори и да кара другите да го правят.

Ти не виждам да си помогнал дори на един човек, но за сметка на това, други неуки, са те послушали и са си го набили.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какъв ти е проблема?

Нима не виждаш, че ~ 98 % от проблемите с Flash Player са причинени от въпросният некадърен защитен режим, който явно само ти мислиш за гениален?

 

 

 

Предложеното то теб съм пробвал многократно и честно казано с нищо не облекчава праблемите. Плоблемите най често се изразяват в свръхочаквания от стари машини, заразени такива или породени от някакъв конфликт. Истина е и че версия 10.3 е една от добре работещите версии на adobe

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Виж дали ти е включена опцията опера турбо . Защото и тя понякога прави проблеми.

Редактирано от texnika (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По отношение на спора по-горе, споделям че забраната на защитата на флаш не е панацея, но от друга страна нищо не пречи да се изпробва. Ако не свърши работа, винаги може да се коригира файла - mms.cfg ...или да се преинсталира/т флаш плейър/ите.

Известни са случаи, при които точно това е решението -

 

Редактирано от angel* (преглед на промените)
  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не само аз, и работилите върху флаша го смятат за полезен, не че те са много умни и кадърни, но са десет нива над теб.

Ако си говорим за гении, мога да спомена теб, защото само невероятен гений би спрял защите на флаша, а дори и да кара другите да го правят.

Ти не виждам да си помогнал дори на един човек, но за сметка на това, други неуки, са те послушали и са си го набили.

 

За нива може да си говорим, когато демонстрираш знания, каквито не си демонстрирал до сега по никакъв начин.

А ти, щом си толкова ук, можеш ли да ми обясниш с какво една такава пясъчна кутия като Protected mode ще помогне, ако някой рисърчър утре открие уязвимост от ниско ниво (разбирай по-ниско от това на което работи глупавата защита) в някоя версия на Flash, и напише експлойт, позволяващ Remote code execution?

Обясни ми с термини, понеже си прекалено ук.

Пак ще ти изпълнят код на машинката, дори и с 5 активирани защити.

 

Иначе си добър трол, но тук не ти е Тийнпроблем.

Редактирано от programings (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Пробвайте със забрана на Protected mode, както е описано тук (към края на страницата) или с използването на този автоматичен инструмент.

Не стана .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не стана .

Eстествено, че няма да стане, това работи само в кухата кратуна на далия линка.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а опита ли примерно с друг браузър, например Хром? Ако да и има същият проблем бих ти препоръчал да опиташ и с ИЕ и да споделиш резулатите.

Незнам защо но в Хром не мога да влезна (показва го само в процесите). Пробвах с Mozilla Firefox но резултата е същия като на Opera. 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За нива може да си говорим, когато демонстрираш знания, каквито не си демонстрирал до сега по никакъв начин.

А ти, щом си толкова ук, можеш ли да ми обясниш с какво една такава пясъчна кутия като Protected mode ще помогне, ако някой рисърчър утре открие уязвимост от ниско ниво (разбирай по-ниско от това на което работи глупавата защита) в някоя версия на Flash, и напише експлойт, позволяващ Remote code execution?

Обясни ми с термини, понеже си прекалено ук.

Пак ще ти изпълнят код на машинката, дори и с 5 активирани защити.

 

Иначе си добър трол, но тук не ти е Тийнпроблем.

А АКО дядо ти носеше пола, щеше пак да ти е дядо, защото само такива индивиди са способни да създадат чудо като теб.

С термини обяснявам на хората, които поне малко разбират, а ти се неУКО човече, което не е способно да мисли.

Не знам как продължавам да си губя времето с линукс фенче, достатъчно е да се види, каква ОС ползваш, за да се направят изводи, колко малко акъл имаш.

Известни са случаи, при които точно това е решението -

 

Има и случаи на излекувани от рак, защото са стоели дълго на слънце, което не доказва, че Слънцето лекува Рак.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Незнам защо но в Хром не мога да влезна (показва го само в процесите). Пробвах с Mozilla Firefox но резултата е същия като на Opera. 

Опитайте с ИЕ, защото флаш плеърите за ИЕ и другите браузъри са различни.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

...Има и случаи на излекувани от рак, защото са стоели дълго на слънце, което не доказва, че Слънцето лекува Рак.

 

Явно забележките на модератори и колеги не са ти достатъчни за да разбереш, че не е този начина за демонстриране на знания. Откъде си сигурен, че твоите съвети са винаги най-правилните? И дали всеки път има най-правилен отговор?

Във форума сме от отдавна и не винаги от раз може да се разбере на какво точно се дължи дадения проблем. Аналогично е положението и в тази тема.

Проблем с накъсване на картината по време на гледане на клипче с флаш плейър може да се дължи на:

[*]омазана операционна система (повредени системни файлове)

[*]необновен или повреден драйвер на видео картата

[*]необновен браузър или омазан такъв (при обновяване)

[*]слаби харектеристики на компютъра

[*]проблем с хардуерното ускорение

[*]от защитата на флаш

[*]зарази

[*]слаб интернет

[*]проблеми със сайта, откойто се гледа клипчето

[*]проблемна версия на флаш

[*]и др.

Затова се подхожда по метода на изключване. Когато колегите предлагат методи/решения, а потребителя ги изпълнява, отпадат определени варианти и с постовете (мненията) става ясно на какво се дължи проблема. Много хора сме, разсъждаваме различно и е нормално някой да не разгадае причината от раз. Ако всичко беше толкова просто нямаше да е форум, а един сайт от блогове с всички готови решения за всички възможни случаи. Клипчето по-горе доказва, че забраната на защитата на флаш върши работа, не за всички случаи разбира се, но както писах по-горе - това е един от вариантите (решенията).

П.П. Слънцето помага за лечението на Рак! ;)

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Явно забележките на модератори и колеги не са ти достатъчни за да разбереш, че не е този начина за демонстриране на знания. Откъде си сигурен, че твоите съвети са винаги най-правилните? И дали всеки път има най-правилен отговор?

Във форума сме от отдавна и не винаги от раз може да се разбере на какво точно се дължи дадения проблем. Аналогично е положението и в тази тема.

Проблем с накъсване на картината по време на гледане на клипче с флаш плейър може да се дължи на:

[*]омазана операционна система (повредени системни файлове)

[*]необновен или повреден драйвер на видео картата

[*]необновен браузър или омазан такъв (при обновяване)

[*]слаби харектеристики на компютъра

[*]проблем с хардуерното ускорение

[*]от защитата на флаш

[*]зарази

[*]слаб интернет

[*]проблеми със сайта, откойто се гледа клипчето

[*]проблемна версия на флаш

[*]и др.

Затова се подхожда по метода на изключване. Когато колегите предлагат методи/решения, а потребителя ги изпълнява, отпадат определени варианти и с постовете (мненията) става ясно на какво се дължи проблема. Много хора сме, разсъждаваме различно и е нормално някой да не разгадае причината от раз. Ако всичко беше толкова просто нямаше да е форум, а един сайт от блогове с всички готови решения за всички възможни случаи. Клипчето по-горе доказва, че забраната на защитата на флаш върши работа, не за всички случаи разбира се, но както писах по-горе - това е един от вариантите (решенията).

П.П. Слънцето помага за лечението на Рак! ;)

Не ми върви добре деня, ако някъде в някой форум не получа предупреждение.

В клипа нищо не показват, а забраната да се пишат коментари не е сложена, защото тая простотия е помогнала на някой, а за да се прецакват възможно повече хора.

Пробвай всички неща, които си изброил и  чак след това забрани защитата, да видим дали ставаш за магьосник, защото само с магия би проработило.

 

П.П.

Слънцето помага само за лечението на рак на кожата-ускорява краят.

Редактирано от Papugai (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

а опита ли примерно с друг браузър, например Хром? Ако да и има същият проблем бих ти препоръчал да опиташ и с ИЕ и да споделиш резулатите.

Дам опитай с другите браузъри Мозила също или си сложи по-стара версия на Adobe flash player vijte.png

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от udobenliedivana
      Здравейте, хора!
      Сглобих си чисто нова конфигурация наскоро и 1-2 седмици след това започна едно странно жужене откъм захранването и видеокартата. След дълго разучване вече съм сигурен, че става дума за "coil whine" на захранването, което е Cooler Master MasterWatt 550.
      Със сигурност ще изпратя захранването обратно, понеже е в гаранция.
      Въпросът ми е - някой имал ли е такъв проблем и зачитат ли го изобщо за "проблем" родните сервизи?
       
      CPU: AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz
      Дъно: MSI A320M Gaming Pro
      GPU: Palit GeForce GTX 1050 2GB
      Памет: 8GB Kingston 2400MHz (2x4GB)
      Захранване: Cooler Master MasterWatt 550W
      Охлаждане: Cooler Master MasterLiquid ML120 и 4 вентилатора Cooler Master MasterFan Pro
      HDD: Seagate Barracuda 1TB
      SSD: NVMe Adata SX600 XPG 128GB
       
    • от eXXcal
      #include <iostream> #include <fstream> #include <map> #include <ctime> #include <string> #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <vector> #include <list> #include <iterator> #include <algorithm> #include <utility> #include <time.h> using namespace std; class CPerson { private: string name; string EGN; public: CPerson() { name=" "; EGN=" "; } CPerson(const string n, const string e) { name=n; EGN=e; } string getname()const { return name; } string getEGN()const { return EGN; } void setname(const string n) { name=n; } void setEGN(const string e) { EGN=e; } virtual void print() = 0; //1.1 int getAge() const //1.2 { int age; time_t currentTime; struct tm * ltm; time( &currentTime ); ltm= localtime( &currentTime ); int year = atoi(getEGN().substr(0, 2).c_str()); int month = atoi(getEGN().substr(2, 2).c_str()); int day = atoi(getEGN().substr(4, 2).c_str()); int cyear = 1900 + ltm->tm_year; int cmonth = 1 + ltm->tm_mon; int cday = 1 + ltm->tm_mday; age = cyear - (year + 1900); if (cmonth < month) age--; if (cmonth == month && cday < day) age--; return age; } }; class CStudent: public CPerson { private: string FN; map<int, int> st_tests; public: CStudent() { FN=" "; } CStudent(const string n) { FN=n; } CStudent(const string o, const string p, const string n):CPerson(o,p) { FN=n; } void setFN(const string n) { FN=n; } void setst_tests(map<int, int> m) { st_tests=m; } string getFN() const { return FN; } bool operator () (CStudent a, CStudent b) const { return a.average() < b.average(); } map<int, int> getst_tests() { return st_tests; } void print() { cout<<"Ime: "<<getname()<<endl; cout<<"EGN: "<<getEGN()<<endl; cout<<"FN: "<<getFN()<<endl; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { cout<<it->first<<" "<<it->second<<endl; it++; } } void add_st_tests(int a, int b) { map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); while(it!=st_tests.end()) { st_tests.insert(pair<int,int>(a,b)); } } double average() //2.1 { double sum=0; map<int, int>::iterator it=st_tests.begin(); for (it=st_tests.begin();it!=st_tests.end();it++) sum+=it->second; if(st_tests.size()!=0) return sum/st_tests.size(); return -1; } int search(const int a) //2.2 { return st_tests.find(a)->second; } }; class CGroup { private: string spec; int kurs; int grupa; vector<CStudent> students; public: string getspec() const { return spec; } int getkurs() const { return kurs; } int getgrupa() const { return grupa; } vector<CStudent> getstudents() { return students; } void setstudents(vector<CStudent> a) { students=a; } void setspec(const string n) { spec=n; } void setkurs(const int n) { kurs=n; } void setgrupa(const int n) { grupa=n; } CGroup(const string s, const int k, const int g) { spec=s; kurs=k; grupa=g; } void addstudent(CStudent &a) { students.push_back(a); } /* int ReadFile() //3.1 { ifstream st; st.open("students.txt",ios::in); if(!st) { cout<<"Cannot open students.txt or file does not exist."<<endl; return 0; } string a, b, c; int d, e, i=0; if (st.is_open()) { do { st >> a >> b >> c; students[i].setname(a); students[i].setEGN(b); students[i].setFN(c); do { st >> d >> e; students[i].add_st_tests(d,e); }while(st.peek() != '\n' || st.peek() != '\r'); i++; }while(!st.eof()); } st.close(); }*/ double averagetest(int a) //3.2 { double sum=0; int br=0; vector<CStudent>::iterator itt; for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { map<int, int>::iterator it=(*itt).getst_tests().find(a); while(itt!=students.end()) sum+=it->second; br++; } cout<<sum/br; return sum/br; } list<CStudent> averageparam(const int a, const int b) //3.3 { list<CStudent> l; int i=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { if((*itt).average() >= a && (*itt).average() <= b) l.push_back(*itt); i++; } cout<<"List ot studenti sus sreden broi tochki mejdu "<<a<<" - "<<b<<endl; list<CStudent>::iterator it=l.begin(); for (it=l.begin();it!=l.end();it++) (*it).print(); return l; } int averageabove(const int a) //3.4 { int br=0; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if((*itt).average() > a) br++; cout<<"Broi studenti sus sreden broi tochki nad "<<a<<": "<<br<<endl; return br; } void averageage(const int a) //3.5 { cout<<"Sreden uspeh na "<<a<<" godishni studenti."<<endl; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) { int b=(*itt).getAge(); if(a == b) cout<<(*itt).getname()<<" "<<(*itt).average()<<endl; } } void beststudent() //3.6 { cout<<"Student s nai-visoka uspevaemost."<<endl; CStudent temp; vector<CStudent>::iterator itt=students.begin(); for (itt=students.begin();itt!=students.end();itt++) if ((*itt).average() > temp.average()) temp = (*itt); temp.print(); } void sortaverage() //3.7 { sort(students.begin(),students.end(),CStudent()); } void sortasc() //3.8 { } void averageage() //3.9 { } }; int main() { CStudent p1("Ivan","9711156070","61360140"); CStudent p2("Petar","9703041020","61360127"); CStudent p3("Mihail","9708032540","61360134"); p1.add_st_tests(1,55); p1.add_st_tests(2,80); p1.add_st_tests(3,69); p2.add_st_tests(1,98); p2.add_st_tests(2,25); p2.add_st_tests(3,56); p3.add_st_tests(1,32); p3.add_st_tests(2,87); p3.add_st_tests(3,57); CGroup g1 ("SIT",1,1); g1.addstudent(p1); g1.addstudent(p2); g1.addstudent(p3); g1.averagetest(2); }  
      Имам малък проблем с програмата .Успешно се  Build -ва , не изкарва грешки .А като се Run - не ми изписва map set iterator not dereferencable  също така и standard c++ libraries out of range && 0 .  Може ли някой да помогне ? Благодаря предварително
       
       Ето го и условието :
       
      1. Да се дефинира абстрактен клас CPerson, с член данни име и ЕГН, освен необходимите методи, да се напишат и следните:
      абстрактен метод за печат
       
      метод, който връща възрастта на човека на база на ЕГН-то
       
      2. Да се дефинира клас CStudent наследник на CPerson, съхраняващ информацията за факултетен номер на студента и контейнер съхраняващ резултатите на студента от различни тестове (код на теста и получения брой точки, напр. (map<unsigned, unsigned> st_tests). Освен необходимите конструктори, методи и оператори (сред които е функцията за печат) да се добавят:
       
      метод, който връща средния брой точки получени от студента
       
      метод, който връща брой точки по код на тест, подаден като параметър
       
      3. Да се дефинира клас група студенти CGroup, съхраняващ информацията за специалност, курс, група и контейнер от студентите в нея (напр. vector<CStudent>). Освен необходимите методи, да се реализират и следните член функции:
       
      да се дефинира конструктор с параметър име на файл, съдържащ необходимата информация за запълване на контейнера
       
      изчислява и връща средния брой точки за тест, подаден като параметър
       
      връща списък от студенти (list<CStudent*>) със среден брой точки принадлежащи на интервал [a;b] (a,b - параметри)
       
      изчислява и връща броя на студентите със среден брой точки, по-голям от числото подадено като параметър
       
      изчислява и връща средния брой точки на студентите на възраст, подадена като параметър
       
      намира студента с най-висока успеваемост на тестовете
       
      сортира студентите по среден брой точки
       
      сортира тестовете в низходящ ред по среден брой точки, получени от студентите в групата
       
      изчислява средната възраст на студентите от групата
       
      4. Да се създадат няколко обекта от класа CGroup и се демонстрира работоспособността на методите му като се направят различни справки и съпоставки между тях (напр. коя специалност има по-висока средна успеваемост на тестовете, коя по-висока средна възраст, коя повече студенти получили точки над зададена стойност). Да има обработка на изключения на необходимите места.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.