Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

ovdesko

Application error 1000 в XP

Препоръчан отговор


Здравейте от няколко дни докато сканирам през уеб приложение с интернет експлорер, последния забива и след рестарт заработва пак за известно време. Грешката която дава в Event viewer e:

Faulting application twaindriverweb.exe, version 2.0.1.1, faulting module twaindriverweb.exe, version 2.0.1.1, fault address 0x0001c486.For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Скенера е HP Scanning (SJ300). 

 

Не излиза никаква информация за това twaindriverweb.exe в интернет и за това бих помолил за малко информация за проблема и евентуални решения.

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

 

Здравейте от няколко дни докато сканирам през уеб приложение с интернет експлорер, последния забива и след рестарт заработва пак за известно време. Грешката която дава в Event viewer e:

Faulting application twaindriverweb.exe, version 2.0.1.1, faulting module twaindriverweb.exe, version 2.0.1.1, fault address 0x0001c486.For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Скенера е HP Scanning (SJ300). 

 

Не излиза никаква информация за това twaindriverweb.exe в интернет и за това бих помолил за малко информация за проблема и евентуални решения.

 

1. пробвайте да ъпдейтнете драйвера на скенера

2. пробвайте с някоя друга програма да сканирате през twain драйвера

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Указания браузър е 8-ма версия и предполагам, че там е проблема, защото напоследък отказва да работи с много приложения. Варианта, според мен, е да преминеш на друг браузър или на 7, където IE е 10

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Указания браузър е 8-ма версия и предполагам, че там е проблема, защото напоследък отказва да работи с много приложения. Варианта, според мен, е да преминеш на друг браузър или на 7, където IE е 10

Проблема е че уеб системата с която се сканира работи оптимално на IE. Много е тъпо че не може да се инсталира по-висока версия на IE от 8 на XP. 

 

Значи по-скоро ви клони към проблем с IE?

1. пробвайте да ъпдейтнете драйвера на скенера

2. пробвайте с някоя друга програма да сканирате през twain драйвера

А добре ли е да се деинсталира 1во драйвера или може директно да се обнови без проблеми? 

Ако има някой счупен файл дали няма да си остане счупен и след обновяването?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Проблема е че уеб системата с която се сканира работи оптимално на IE. Много е тъпо че не може да се инсталира по-висока версия на IE от 8 на XP. 

 

Значи по-скоро ви клони към проблем с IE?

А добре ли е да се деинсталира 1во драйвера или може директно да се обнови без проблеми? 

Ако има някой счупен файл дали няма да си остане счупен и след обновяването?

Да, по-добре е първо да деинсталирате драйвера и след това да го инсталирате наново


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да, по-добре е първо да деинсталирате драйвера и след това да го инсталирате наново

Вечно се чудя дали е достатъчно това което съм направил, за да деинсталирам даден драйвер. Нали уж все остават някакви файлчета дори и след нормална деинсталация от add/remove programs. 

 

Аз като деинсталирам дадена периферия вадя кабела от USB-to. Стартирам деинсталатора ->>рестартирам->> инсталирам наново драйвера-->включвам USB-to. 

 

Това е нормалния и достатъчен начин, нали?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Вечно се чудя дали е достатъчно това което съм направил, за да деинсталирам даден драйвер. Нали уж все остават някакви файлчета дори и след нормална деинсталация от add/remove programs. 

 

Аз като деинсталирам дадена периферия вадя кабела от USB-to. Стартирам деинсталатора ->>рестартирам->> инсталирам наново драйвера-->включвам USB-to. 

 

Това е нормалния и достатъчен начин, нали?

Не знам, проверете в документацията на драйвера кой е правилния начин за инсталацията му

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.