Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Препоръчан отговор


Здравейте, имам проблем с microSDHC карта hama 16GB.

Купих я Януари и от тогава я ползвам без проблем на телефона ми (Samsung Galaxy S Duos), 

вчера вечерта си работеше без проблем, не съм я вадил или прехвърлял файлове, но тази сутрин видях, че телефона ми

не я чете, все едно въобще няма сложена карта, рестартирах телефона, но не се оправи, пробвах да я сложа на компютъра с адаптер, но и там не я чете, както казах все едно няма карта. На нея са ми всичките снимки и приложения. 

Може ли да се направи нещо да проработи отново или е изгоряла? :(

post-341254-0-46872400-1377863866_thumb.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Май се е прецакала, или най-много да се е затрил партишъна. Свързваш я към компютъра и от диск мениджмънта пробвай да й назначиш буква.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Май се е прецакала, или най-много да се е затрил партишъна. Свързваш я към компютъра и от диск мениджмънта пробвай да й назначиш буква.

Как, като тя въобще не се показва никъде, а и не знам как се прави това. :( :( :(

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моят проблем е следния:

micro SDhc,което немога да отворя, немога да форматирам нито нищо, 8гб е но ми показва само 30Мб пробвах каква ли не програма и нестава, пробвах хиляди варианти за формат и пак нестава, пробвах и с  CMD но вижте какво ми излиза на една от стъпките:

 

DISKPART> list disk   Disk ###  Status Size Free Dyn  Gpt   --------  -------------  -------  -------  ---  ---   Disk 0   Online   465 GB  1024 KB   Disk 1   Online 30  MB   0 B DISKPART> select disk 1 Disk 1 is now the selected disk. DISKPART> clean DiskPart succeeded in cleaning the disk. DISKPART> create partition primary No usable free extent could be found. It may be that there is insufficient free space to create a partition at the specified size and offset. Specify different size and offset values or don't specify either to create the maximum sized partition. It may be that the disk is partitioned using the MBR di sk partitioning format and the disk contains either 4 primary partitions, (no more partitions may be created), or 3 primary partitions and one extended partition, (only logical drives may be created).

 

и от там нататъка забивам, дали има някой доста на вътре с тези неща, ако може да помогне, целта ми е да я форматирам и да  възтановя снимките,

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Моят проблем е следния:  ....целта ми е да я форматирам и да  възтановя снимките,

Форматиране,означава изтриване!Как ще възтановиш снимки след това?Потърси програма за възтановяване на файлове,при късмет,може да си върнеш снимките.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Форматиране,означава изтриване!Как ще възтановиш снимки след това?Потърси програма за възтановяване на файлове,при късмет,може да си върнеш снимките.

Знам какво означава форматиране, нали за да подкарам тъпата карта трвбва да я форматирам първо а след това възтановяването става с програмки колкото щеш... Надявам се някой компетентен да ми отговори а такива като тоя дет неразбират моля неотговаряйте подобре!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Подобни теми

    • от AngryChichko
      Здравейте,
      За първи път ми се случи нещо толкова нелепо като настоящатата яростна битка, която водя за да си върна обратно звука на машината. Всичко започна след като Windows "подобри" аудио драйверите ми довеждайки до тотална загуба на звука; независимо дали ще да е колони или слушалки свързани с преден / заден аудио жак, резултатът е все същия - тишина.  Опитах какво ли не:
      Писах във форумите на Windows  Инсталирах най-новите Realtek драйвери Върнах старата версия на драйверите Рестартирах драйверите от диспечъра на устройства Проверих дали някъде звукът не е mute-нат Махнах подобренията на звука Направих Realtek High Definition Audio по подразбиране в панела "Звук" Активирах Stereo Mix Резултатът е все един и същ. След гореспоменатия troubleshooting, единствено и само ако махна Realtek драйверите имам звук но само от задния аудио жак. Преди всичко си работеше както трябва и сега не знам какво да предприема за да се преборя с този проблем.
      ПП: За да отхвърля всички питанки дали има проблем със слушалките / колоните - тествах на друга машина  и работят идеално. Няколко скрийншота направих за всеки случай. Ако ви интересува какво е дъното, то е ASUS PRIME H270-PRO. Ще съм ви много благодарен за съдействието!
       



    • от iliqn marinovvv
      Проблема с моя Акаунт е следния: Добавях хора в моята Група в Фейсбук, и след около 2 мин. Сесията ви изтече. Изхвърли ме от Фейсбука, след това ми изискваше разпознаване на приятели, направих го. И стигнах до стъпка която ми изискваше. Смяна на парола ок! след това името ми в фейсбук. дава ми 2 имена но аз не съм нито с едното нито с другото. Писах на супорт в фейсбук но уви. от 26.11.2018 съм без Фейсбук и немога да си го възстановя. Моля кажете какво да направя? Ще пробвам да кача и снимки с проблема. Благодаря предварително!!!

    • от Klin411
      Здравейте имам рутер TP-LINK Archer C2 AC900. Тази сутрин ми светна лампичката за интернета в оранжево и няма интернет... какво означава като светне в оранжево?

    • от Valentin Monov
      Здравейте , купих си нов фотоапарат nikon colop и ми прави проблеми. Като направя снимка на някакъв обект, ръбовете на обекта са назъбени когато се гледа отдалечено снимката във Photoshop. Някой може ли да ми помогне. Благодаря предварително!

    • от Ivailo Mihalev
      Здравейте! 
      От известно време имам проблем със зареждането на определени страници в интернет.Винаги ми излиза ''няма достъп до интернет'' а реално имам интернет. Имам втори компютър който е на същия интернет и при него няма никакъв проблем със зареждането на определени страници.Реших че имам някакъв вирус и сканирах с Malwarebytes Premium и той откри няколко заплахи след което ги изтрих но нямаше резултат.Долу-горе 50% от страниците не ми ги отваря.


      Поздрави!

  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.