-
Горещи теми в момента
-
- 13 отговора
- 129 прегледа
-
- 32 отговора
- 309 прегледа
-
- 11643 отговора
- 113287 прегледа
-
-
Подобни теми
-
от PopPop
Здравейте!
Имам нужда от малка консултация. Мой близък започна да се занимава с програмиране и съвсем в началото, с акцент върху PHP и JS. Има проблем с решаването на няколко задачи и реших да потърся помощ тук при вас. Предполагам, че няма да отнеме повече от 2-3 часа и разбира се ще заплатя за услугата. Подробностите можем да уточним на лични. Благодаря за отговорите предварително!
-
от Frozen11
Здравейте,
Имам следната задача:
Единственото, което успях да направо дотук е страницата за вход/регистрация с две взаимно изключващи се форми. При регистрация успях да направя създаването на XML файл, но всеки път се създава нов с името на потребителя, а ми трябва един. Ще се радвам някой да откликне. Благодаря.
-
от minavazatoka
Добър ден , нов съм в сферата си . Тоест не съм работил за фирма и не знам как да си намеря нормална фирма без да гледам обяви в университета или фирми , които идват да си търсят кандидати . Наясно съм че не са само 2 / 3 фирмите занимаващи се с web design във Варна . Въпросът ми е : Можете ли да ми предложите добри или поне приемливи фирми във Варна или Стара Загора търсещи си стажант (понеже , както споменах по-горе нов съм в сферата си) ?
ПС: Писал съм на php даже сега правя уеб сайт за запознанства , имам опит със SQL , опит с html и css и сега се опитвам да науча js и да осъвършенствам другите си езици . Не е като да не знам какво е Git или фреймуърк .
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
-
Дарение