Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Здравейте, имам странен проблем на лаптопа (acer v3 571g Processor i5 3120 m 8 gb ram Nvidia gt 640m 1TB hdd )

 

Проблем е следния , когато пусна клип във youtube , или игра без значение коя . След 2 - 3 минути , ако не движа мишката 

съответно клипа , или  играта започват да секат ,а когато мръдна мишката всичко тръгва гладко. ????????? 

Точно поради тази причина преди 2 седмици преинсталирах Windows нямаше проблем до вчера . 

Моля дайте някакви съвети дали е възможно да хващам вирус , или нещо друго 

 

 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Драйвъра на видеокартата ме съмнява малко.

Опита ли да изтеглиш от интернет най-новия драйвър и да го инсталираш ръчно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Драйвъра на видеокартата ме съмнява малко.

Опита ли да изтеглиш от интернет най-новия драйвър и да го инсталираш ръчно.

Да със 320.49 съм :( . Какво ли не пробвах , но няма и няма 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може би трябва да посетите антивирусният отдел.

А какви са температурите при гледане на клип или при игра?

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Може би трябва да посетите антивирусният отдел.

А какви са температурите при гледане на клип или при игра?

При игра 70 c  при гледане на клип 55 c , Може ли да ви помоля за линк към отдела 


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ето,това е раздела 

Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове-

http://www.kaldata.com/forums/forum/137-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80-hijackthis-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

 

Направете си отделна тема.

 

Всъщност,вече някой се е оплакал от абсолютно същият проблем.

Да не би пък да не са инсталирани драйверите на видеокартата както трябва.И да ползвате само вграденото видео,пък то да се затруднява в някои случаи.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Междувременно пуснете и Таск Меринджея. Следете процесите,кой от тях товари,като започне това лагене.

  • Харесва ми 2

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Извинявам се на автора на темата , но имам въпрос отговорът на който може да се окаже твърде кратък за да пускам специално нова тема.Поради това пиша тук.

Компютърът ми е на 7-8 години.

Вентилаторът на захранването , вероятно поради износване , не винаги "върви нормално" - издава от време на време необичайни шумове като от механично триене . При поразбутване на перката шума се оправя....почиствал съм го и с прахосмукачка.

Та въпросът ми е :

Възможно ли е това да оказва влияние на другата работа на компютъра - на електрониката , на софтуера при стартиране и по време на работа?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Като ти се скапе захранването, може да повлече нещо със себе си. Ако почне да подава грешни напрежения може да ти докара прегряване на процесора например. Най-удачно е да събереш пари за ново, според мен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Компютърът ми е на 7-8 години. Вентилаторът на захранването  - издава от време на време необичайни шумове като от механично триене . При поразбутване на перката шума се оправя....почиствал съм го и с прахосмукачка.

Възможно ли е това да оказва влияние на другата работа на компютъра - на електрониката , на софтуера при стартиране и по време на работа?

Извинявам се, без да искам натиснах ,,харесва ми'' вместо ,,отговор'', понеже бяха много близко едно до друго.
 
По въпроса, ако не се шегуваш естествено имайки предвид броя на постовете ти, нормално е на тази възраст да се е поразбила перката на вентилатора. Все пак е бил в употреба компа, не е стоял на витрината предполагам.
Дали ще има някакви вредни влияния, това зависи колко са се амортизирали компонентите и респективно променили техните параметри като цяло. По принцип бях чел някъде че със всяка следваща година мощността на захранването намалява с по около 5-7%.
В твоя случай, за да се избегне евентуално прегряване на захранването, вследтвие на недобре въртяща се перка, бих препоръчал да и капнеш (на перката) капка машинно (или там каквото имаш) масло. Това при изключен компютър... абе да кажа все пак.

Дали след това ще имаш пак същия шум не знам, но поне няма да и навредиш.

 

Виж за всеки случай дали този шум не е породен от допир на накое разxлабило се кабелче във перката.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

  • Разглеждащи това в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Горещи теми в момента

  • Подобни теми

    • от xXx*Triple*xXx
      Добър ден От известно време (2-3месеца)забелязвам в Event Viewer където е отметката Error ми излиза едно - Schannel : The following fatal alert was received: 40. Търсил съм из разни форуми да опитам да разбера за кво иде реч от какво се получава този error но като цяло не намерих нищо което да ми е от полза И за това мисля,че е време да се обърна за запитване към вас ако някой тук знае нещо да сподели
    • от Мирослав Каменов
      Здравейте, моят проблем е следният лаптопът ми е Guru M67SRU закупих си оригинален диск за Windows 7 от Microsoft с цел да вдигна битовете на моят понеже е 32 Bit а искам 64 Bit така сложих диска във лаптопът пуснах инсталацията започнах да го инсталирам и ми изписа че „Windows не може да се инсталира защото е стартиран безопасен режим натиснете Ok за да продължите натискам и вадя диска и пускам Windows normally излиза ми това натискам ok пак това пробвах да вляза във Safe Mode да го спра не става излиза ми само това на снимката и не ме пуска вътре помощ!!!!
       

    • от asdfj
      Привет.От доста време насам имам проблем при инсталирането на уиндоус 8 на Lenovog50.Закупен е с 8-цата и след това съм го преинсталирал няколко пъти с уиндоус 7. На диск тръгва и когато се покаже инсталацията да избера език и т.н. отказва и блокира клавиатурата и мишката,а в биоса работи и при 7-цата върви без проблем.Възможно ли е да е заключен към 8? Отчаян съм тъй като тази 7ца не върви добре и искам да си върна предишния.Другия ми въпрос е чрез флашка какви са настройките в биоса с UEFI/Legacy и как да подкарам флашката.
      Багодаря предварително.
    • от Maria Green
      Здравейте, празнуващи и почиващи, и работещи, и разбиращи!
       
      Трябва ли да направя нещо особено във връзка с прикачения файл? Съществува ли проблем, анализирайки данните? 
       
      Странното е, че не разбирам нищо от снимката, а това ми се изписва щом включа лаптопа. 
       
      Ще се зарадвам на подробен съпорт.
       
       

    • от kafenceto123
      Здравейте!
      Натъкнах се на проблем, докато се опитвах да преинсталирам чисто Windows 10 на лаптопа си Lenovo Legion Y520. Първо доста странно е, че когато включа или рестартирам лаптопа нямам достъп до Setup менюто, което по принцип се отваря с F2. Второ, когато натисна F12 при рестарт и вляза в Boot Manager-а, флашката на която съм свалил Windows-а не е засечена. На екрана се показват само хард дискът, ссд-то, ако не се лъжа имаше още две опции, едната от които беше Network Boot, а другата изобщо не си я спомням. След доста терзания успях да вляза и в Boot Menu-то, като използвах Shift + "Restart" метода, но и там не открих флашката. След още дълги минути на недоумение открих, че все пак флашката ми става видима в Boot Menu-то, ако изляза, съхранявайки промените (F10), независимо дали съм правил такива. След като изляза, натискайки F10, отново лаптопът ме прехвърля в Boot Menu-то и флашката е видима, но когато я кача над всичко останало и изляза, Windows се стартира, както обикновено вместо да ме препраща в инсталационното меню на новия софтуер.
      П.С. Нямам опция Security Boot, появява се единствено, когато се появява и флашката и е "Disabled".
      Ако имате някакви идеи какво се случва, бих бил безкрайно благодарен да ги споделите! 
  • Дарение

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.