Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

171274.jpg

Способно да грабне децата ;)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

RedEyePoster2.jpg

Нито е психо, нито е трилър, а и страшен не беше особено - но на мен така ми харесва, блудкаво. Добрите побеждават, всички се спасяват, хепи енд...

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

fools_gold_poster.jpg

Става единствено и само ако наистина нямате друг филм в наличност и имате час и нещо за убиване на времето ;)

If_only_02_(2004).jpg

Тъпотийка...Описанието за горния филм важи и за него. ;)

"Хрониките на Спайдъруик" - детски, игрален, страхотен.

Хареса ми много, имаше смях, имаше напрежение, имаше сълзи, приказни герои ...., абе всичко което е необходимо за един детски филм.

Препоръчвам го.

За втори път гледах този:

risky.jpg

В началото започва мудно, но после се разбира за какво става дума. Може да се види как една жена влиза под кожата на един младеж biggrin.gif

А това ми е любимата сцена

000448_26.jpg

Toм Круз се развилнява по бельо и ризка и се прави на певец :)

The Onion Movie

theonionmoviedvd.jpg

С една дума бих го нарекла простотийка, но това няма да е достатъчно. Пародиите от типа на Скери Муви, определено не ги изтрайвам, но този го изгледах, целия, с удоволствие. Определено бих могла да го нарека комедия, смях се, но не на глас.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Тъпотийка...Описанието за горния филм важи и за него. :angel19:

ohmy.gif Моля? Я повтори. Как те не бе срам да се изгавриш с един от любимите ми филми...Аз го обожавам ама си плачкам на него...

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

Днес си правих кино маратон и изгледах за н-ти път два от най-любимите ми филми за всички времена. Абсолютно невероятни...Стойностни,пропити с усещане за доброта филми. Гледайте ги...

kpax_poster.jpg

и

thegreenmile.jpg

Днес си правих кино маратон и изгледах за н-ти път два от най-любимите ми филми за всички времена. Абсолютно невероятни...Стойностни,пропити с усещане за доброта филми. Гледайте ги...

Този филм е невероятен.Един от пърфите филми,които гледахме заедно с algor.Препоръчвам го и аз.Първото ти предложение не съм го гледала,но ще наваксам

Редактирано от iveta7 (преглед на промените)

vantage_point-poster.jpg

След няколкото филма които стартирах и спирах още на десетата минута, този най-накрая успя да привлече вниманието ми. Добре направен и монтиран. :)

The_Mist_poster.jpg

Гледах го отново поради това че преди го бях гледал с САМ качество ... НО сега ... уауу . Невероятен филм / разбирасе пак по роман на Кинг / макар че краят нещо много не е по романа . Франк Дарабонт си го е измислил много ама и така си е интересно , затова първо гледайте филма и тогава прочетете романа за да видите разликата . Данчо това се отнася и за The Green Mile :) книгата е сто / ако не и хиляда / пъти по добра , просто липсва 1 главен герой , прочетия приятелю !

Данчо това се отнася и за The Green Mile :) книгата е сто / ако не и хиляда / пъти по добра , просто липсва 1 главен герой , прочетия приятелю !

Митак,чел съм "Зеленият път" и то още като излезе преди доста години. Мога да кажа,че филмът е почти 1 към 1 с книгата - дори повечето реплики на героите са абсолютно идентични с тези в книгата. Това е един от малкото филми,правени по книга,които са изпипани перфектно...

51WJL6cmjQL._SL500_AA240_.jpg

Забавно филмче...Хареса ми. laugh.gif

mv5bmti3mzqznza3nv5bml5fp4.jpg

Не е лошо - развлекателно, забавно и романтично.

fool's gold

И аз този изгледах и изобщо не ми хареса. Дори Матю не ми помогна да го доизгледам. :speak:

После си оправих вкуса с последните 2 серийки от ОNE TREE HILL. :Pbiggrin.gif Чудно ми е защо този велик сериал си няма свястна темичка тук, в калдата, и не се коментира. :P Аз толкова да го уважавам.

Щях да пропусна, че изгледах и P.S. I Love You. Филмчето доста ми хареса. Малко не възприемах Хилари в тази роля.....заради други нейни филми. Но пък си харесах двама господа от филма Джерард Бътлър и Джефри Дийн Морган /май съм го мяркала в Анатомията на Грей/.

И аз този изгледах и изобщо не ми хареса. Дори Матю не ми помогна да го доизгледам. ;)

После си оправих вкуса с последните 2 серийки от ОNE TREE HILL. :huh:biggrin.gif Чудно ми е защо този велик сериал си няма свястна темичка тук, в калдата, и не се коментира. :) Аз толкова да го уважавам.

Щях да пропусна, че изгледах и P.S. I Love You. Филмчето доста ми хареса. Малко не възприемах Хилари в тази роля.....заради други нейни филми. Но пък си харесах двама господа от филма Джерард Бътлър и Джефри Дийн Морган /май съм го мяркала в Анатомията на Грей/.

Има бе Габи, как да няма ;)

GONE BABY GONE

На мен доста ми хареса. Любим мой жанр. В духа /поне за мен/ на един любим мой филм The Mystic River. Като го видях това филмче на локалния сървър си казах: "Урааа, филм за мен." Като погледах малко, реших, че няма да е кой знае какво, поредната кримка. Но......има едно НО! Определено филмът те кара да се замислиш - кое е правилно, кое не е, кой си ти, че да съдиш другите.......ей такива ти му въпросчета....

Този Кейси Афлек братче ли е на Бен?

П.С. Тръгвам аз да диря филма из Замундата, за да сложа тук снимка.....и какво да видя...филмът бил базиран по новела от автора на Мистик Ривър. Знаех си аз, че има нещо познато във въздуха.

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

other_boleyn_girl_ci.jpg

The Other Boleyn Girl (Другата Болейн) - определено ми направи много добро впечатление. Един от малкото хубави за 2008-ма година засега.. А и актьорският състав е доста силен и с право оправдава вложение бюджет.

Исторически роман, става дума за Хенри - крал на Англия и баща на Елизабет (след това управлявала цели 45 години). Борбата между две сестри за любовта на краля . Интересен, но и тъжен филм..

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

И аз гледах това. Мога да кажа само, че ми се видя доста тежък филм. Определено си заслужава!

Този Кейси Афлек братче ли е на Бен?

да,братя са Цък

А филма и на мен ми направи добро впечатление :go ahead:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.