Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

sks1897

Странен проблем с Gadgets

Препоръчан отговор


Здравейте, с Windows 7 Ultimate x86 SP1 съм и наскоро започнаха да ми се бъгват gadget-ите. Като натисна бутона да ми покаже десктопа gadget-ите или изчезват или само някои се появяват или се появяват наполовина. После не мога да ги оправя по никакъв начин освен да спра процеса и пак да го пусна. Ето и една снимка:

 

http://www.prikachi.com/images/780/6575780D.png

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това са някакви кастъм гаджети май. Провери дали не е заради тях проблема, защото и аз съм със същата ОС и версия, и до сега не са ми се бъгвали.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направи следното:

[*]Изтегли Reset_Gadgets.bat @sevenforums.com и го запази на работния плот

[*]Стартирай файла с десен бутон, като администратор

[*]Като приключи работа, направи рестарт.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има такива,които са некадърно програмирани.Лично и на мен се е случвало да се бъгват.Пробвал съм различни версии,докато се улучи някоя да работи добре.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това са някакви кастъм гаджети май. Провери дали не е заради тях проблема, защото и аз съм със същата ОС и версия, и до сега не са ми се бъгвали.

Да аз съм си ги теглил, но само на този компютър се получава проблема и то откакто го преинсталирах преди няколко месеца.

 

 

Направи следното:

[*]Изтегли Reset_Gadgets.bat @sevenforums.com и го запази на работния плот

[*]Стартирай файла с десен бутон, като администратор

[*]Като приключи работа, направи рестарт.

 

Благодаря, след малко ще го пробвам. :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направи следното:

[*]Изтегли Reset_Gadgets.bat @sevenforums.com и го запази на работния плот

[*]Стартирай файла с десен бутон, като администратор

[*]Като приключи работа, направи рестарт.

 

 

Мисля че се оправи засега с това, благодаря много! :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.