sks1897 357 Докладвай публикувано 18 септември 2013 Здравейте, с Windows 7 Ultimate x86 SP1 съм и наскоро започнаха да ми се бъгват gadget-ите. Като натисна бутона да ми покаже десктопа gadget-ите или изчезват или само някои се появяват или се появяват наполовина. После не мога да ги оправя по никакъв начин освен да спра процеса и пак да го пусна. Ето и една снимка: http://www.prikachi.com/images/780/6575780D.png Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
techmaniac 11275 Докладвай публикувано 18 септември 2013 Това са някакви кастъм гаджети май. Провери дали не е заради тях проблема, защото и аз съм със същата ОС и версия, и до сега не са ми се бъгвали. Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
anti-mod-ium 1932 Докладвай публикувано 18 септември 2013 (редактирано) Направи следното: [*]Изтегли Reset_Gadgets.bat @sevenforums.com и го запази на работния плот [*]Стартирай файла с десен бутон, като администратор [*]Като приключи работа, направи рестарт. Редактирано 18 септември 2013 от angel* (преглед на промените) 2 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
Димитър 59 3965 Докладвай публикувано 18 септември 2013 Има такива,които са некадърно програмирани.Лично и на мен се е случвало да се бъгват.Пробвал съм различни версии,докато се улучи някоя да работи добре. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
sks1897 357 Докладвай публикувано 18 септември 2013 Това са някакви кастъм гаджети май. Провери дали не е заради тях проблема, защото и аз съм със същата ОС и версия, и до сега не са ми се бъгвали.Да аз съм си ги теглил, но само на този компютър се получава проблема и то откакто го преинсталирах преди няколко месеца. Направи следното: [*]Изтегли Reset_Gadgets.bat @sevenforums.com и го запази на работния плот [*]Стартирай файла с десен бутон, като администратор [*]Като приключи работа, направи рестарт. Благодаря, след малко ще го пробвам. 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове
sks1897 357 Докладвай публикувано 19 септември 2013 Направи следното: [*]Изтегли Reset_Gadgets.bat @sevenforums.com и го запази на работния плот [*]Стартирай файла с десен бутон, като администратор [*]Като приключи работа, направи рестарт. Мисля че се оправи засега с това, благодаря много! 1 Сподели този отговор Линк към този отговор Сподели в други сайтове